Yeni bi işe başladım 12 gün falan oluyor 5 - gün önce de yeni bi kız başladı kezban kendini bı halt zannediyor lütfen okurmusunuz?

Yeni bi işe başladım 12 gün falan oluyor 5 - gün önce de yeni bi kız başladı kezban kendini bı halt zannediyor daha Türkçe konuşamıyor neyse bana birşeyler söylüyordu durmadan yani zaten yaptığım işim ben baristayım o garson neyse en sonundaki bağırdım ona patladım sonra gitmiş müdüre şikayet etmiş bana bağırıyor diye bide iftira atıyor bi bardağı yıkamak bu kadar zor değil diye bütün bardakları özenle yıkıyorum gitmiş bi tane kirli bardak götürmüş müdüre o... Kendi yapmıştır çok sinirlerim bozuldu daha dün gelmiş bana molaya çık diyor sen çık diyor bide herkesin arkasından konuşup yüzüne gülüyor öyle insanalr neden her yerde var sinirlerim bozuldu yaa bide hâlâ konuşmaya çalışıyor bi çok insanın o şikayet ettiği müdürün bile arkadasından konuşuyor hiç sevmiyorum keşke gelmese falan diyor ya kafayı yicem saçını başını yıkmak istiyorum ne yapmalıyım hâlâ boş yapıyor şunu yap bunu yapma gibi sen kimsin yaa bağırınca da şikayet ediyor ne yapıcam bilmiyorum asla ayrılmak istemiyorum dün gelen biri yüzünden bide hep diyo keşke ben barda olsam diye
Yeni bi işe başladım 12 gün falan oluyor 5 - gün önce de yeni bi kız başladı kezban kendini bı halt zannediyor lütfen okurmusunuz?