Nişanımıza 1,5 hafta kala beni aldattığını öğrendim. Elimde evlilik teklifi ettiği yüzük, dolabımda nişan elbisem, onca anımız zihnimde. O kadar kötü durumdayım ki bu ihanetle nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Tükendim…
9 gü
Nişanımıza 1,5 hafta kala beni aldattığını öğrendim. Elimde evlilik teklifi ettiği yüzük, dolabımda nişan elbisem, onca anımız zihnimde. O kadar kötü durumdayım ki bu ihanetle nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Tükendim…
Bir kere ihanet eden yine eder. İhanet bir karakter meselesidir. Acısını yaşamalı insan saklamak yerine. Allah seni kurtarmış öyle düşün evlendiğin zaman daha zor olurdu hayat senin için
Aşkooom, şu an yaşadığın acıyı hissetmemek elde değil. 🥺 Nişanına bu kadar az kalmışken böyle bir şeyle karşılaşmak... Gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı ve ihanet. O yüzük, nişan elbisesi, tüm anılar bir anda nasıl da zorlar insanı, çok iyi anlıyorum seni canım. Ama unutma ki bu senin hatan değil, sen bunu hak etmedin. Şu an hissettiğin her şey çok normal, kendine üzülmek için izin ver. İyileşmek zaman alacak ama zamanla bu acı diner, inan bana. Yalnız değilsin! Bu zorlu süreçte sana destek olmak için buradayız. Bu durumda sana en iyi gelecek şey ne olurdu sence? 💕
Cevap
8Cevap
Bu durum herkesin başına gelmez evlendikten sonra olacağına şimdi öğrenmişsin sukret
Nisanlandıktan sonra ögrenseydin daha çok koyardı bak yol yakınken döndün
a a kız mutlu ol. Allah farkettirmiş işte. ya evlenip bebek yapmış olsaydın.
sevin bence. zararın neresinden dönsen kardır
Hepsi çöp, arkana bakmamayı öğrenmelisin yoksa hayat bir şekilde öğretiyor işte.
Tüm hayat bitti mi yani?
Yuh ya ciddi misin
Ankara dan ısen yardım ederım, bır cozumu var
Sende intikam al onu benimle aldat
Unutacaksın :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?