Bi anlık bi hataya düştüm ve sevgilimi aldattım. Gayet mutluyuz ilişkimiz iyi gidiyor ama 2 hafta önce ufak bi sebeple kavga ettik ve küstük. 1 hafta falan konuşmadık. Kendimi çok kötü hissediyordum. Bu arada iş yerinden biri benimle ilgilendi niye üzgünsün falan dedi dertleştik. Sonra bana ilgisi olduğunu fark ettim ama hoşuma gitti. Çünkü üzüntümü unutturuyodu. Bikaç gün biyerlere gittik ve yakınlaştık. Şimdi sevgilimle barıştım ama bu olay içimi kemiriyor. Böyle bişey başına gelen var mı? Ne yaptınız nasıl atlattınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şimdi sen o erkekle yakınlaştın ya! Sevgilinle yakınlaştığın zaman sevgilin senin suyunla birlikte o aldattığın adamın suyunu alacak ;) seninle evlilik düşüncesi varsa büyük ihtimalle o düşünce aklından çıkacak.. Yok sevgilinde senin gibi rahat takılıyorsa kim daha çok işine geliyorsa kiminle yaptığı seks onu daha mutlu hissettiriyorsa onunla birlikte olmaya devam eder. Sende her teselli edenle yakınlaşırsan zaten zamanla tek erkek yetmemeye başlar. Yaptığın seks zevk vermemeye başlar.. Yani kadının kendini cinsel obje olarak kullandırmaması gerekir çünkü basit kadın oluyorsunuz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bilirim o tipleri orrrtam adamlarıdır sana yaklaşan. Şirketteki arkadaşı nasıl anlatıyor biliyonmu. Bi kız vardı onnumara baktım erkek arkadaşıyla böyle serin araları duygusal olarak buna bi yapıştım beni kendine yakın hissettirip beleşe işimi gördüm. Sizin karaktersizliğiniz kızlar kusura bakmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların kalitesi iyice düştü ya. Yapmışsın bir şerefsizlik, unutup vicdanını rahatlatıp 2. bir şerefsizlik daha mı yapacaksın. Sevgiline söylemek doğrusu
210 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem. Duyulur biterim
Cevap sahibi+1 yılO zaman neden yaptın ki. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir özellikleri vardır. Hem de en ummadığın her şeyin yolunda gittiği anda. Bazen 10 yıl sonra bile çıkabilir. Yattığın kişi laf arası birisine anlatır. 5 yıl sonra da o kişiyle sevgilin yakın arkadaş olur. Öğrenir filan filan böyle ayrılan çok oldu. Hatta şunu söyleyim böyle ayrılmak en beteri. İtiraf edince en azından beterin beteri yerine sadece beter oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılOlur da evlenirseniz bir gün öğremirse, 20 yıllık eşini boşayan adam var kız sevgililerken aldattığını o zaman öğrendi diye
Soran+1 yılEvlilik falan olmayacak, ilişkimizi de uzatmıcam. Bi bahane bulup ayrılcam. Böyle devam edemiyorum. Ama asla söyleyemem etraftan duyulursa çok kötü olur
Cevap sahibi+1 yılAldattıın kişi bi gün yumurtlar etrafın yine duyar merak etme. Erkekler pek tutamaz böyle şeyleri. En yakın arkadaşına falan anlatır ileride bi gün falan
Soran+1 yılYapabileceğim birşey yok
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin o yüzden dedim senden duyarsa daha iyi olur diye
Soran+1 yılSevgilim umrumda değil şu an. Ailemin duymaması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun o zaman bi gün duyacaklar
- +1 yıl
Sonra kadına şiddet
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
24Cevap
+1 yılSevgilin aptalmış, ilk kavgada yine aldatırsın sen. Arkadaşın boynuzları gökyüzünü deler bu şekilde
42 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
- +1 yıl
Saçmalamadı gerçekler acı veriyo
+1 yılAynısını o sana yapsaydı ve söylemeseydi nasıl hissederdin? Ona durumu anlat. Hata yaptığını söyle belki sana şans verebilir.
16 Yorumla
Soran+1 yılTabiki kötü hissederdim. Durumu anlatamam korkuyorum
- +1 yıl
Bak canım pişmansın sonuçta demi? Ee o zaman git anlat. Korkmana da gerek yok en fazla ayrılırsınız.
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum. Bu olayın duyulmasını da istemiyorum. Küçük bi yerde yaşıyorum. Belki de sinirlenip etrafına anlatacak beni o zaman naparım
- +1 yıl
Yapmadığını nerden biliyorsun?
- +1 yıl
Ben kesinlikle yapmamıştır mı dedim?
- +1 yıl
Demedin
+1 yılsürtücklükte sınır yok tabii )) böyle olmasa insanlar keşke..
23 Yorumla
Soran+1 yılSen kendine bak
- +1 yıl
bakıyorumm gayet iyiyim ) sevdiğim insanla sırf tartıştım diye gidip başkasıyla sürtmüyorum ))
- +1 yıl
çözüm üretirim tartışmalarda vs ilişki için uğraşırım senin gibi gidip öyle şeyler yapmak yerine )
Allahtan 1 hafta surmus yoksa halin duman cogu kisinin tezgagindan gececekmissin. Sakamisin sen arkadas
00 YorumlaVallahi hiçbir bahanesi yoktur karaktersizliğin daniskasını yapmış bulunmaktasın.
10 Yorumla
+1 yılSen ve senin gibiler yüzünden kimseyle birlikte olmuyorum
10 Yorumlaunutmak için bazı yöntemler var ama deneyınce sen yapabılecek mısın o önemlı @soran
00 YorumlaIşte karaktersizlige ufak bir örnek daha. O adamın yerinde olmak istemezdim
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bir an bile olsa ona olan sadakatini öldürdün sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yaşatmasın bana bu durumu.
atlatmak diye bir şey de yok ömrün oldukça bu vicdan azabını yaşayacaksın ve olması gereken de bu...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım seninle evlenmez yazık çocuğa, senin gibiler yüzünden sevgiden soğukduk be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de başıma bu tarz bir olay geldi dürüstlük yapıp anlattım ama sonrasında istemeden de olsa bana güveninin azaldığını farkettim bence anlatma kendi kafanda bitirmişsen zaten bir sorun olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama aklımı kurcalıyor hala. İçimde kötü his var
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi bence anlatma zamanla unutursun zaten anlattığın zaman ilişkinize daha fazla zarar verir her fırsatta bunu başına kakar
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum ama unutamıyorum da. Nasıl olcak bilmiyorum. Yani onunlayken içimdeki huzursuzluk artıyor
- +1 yıl
Yukarıdakini unutuyorsunuz tabi, çelmeyi bir çakar bir bakmışsın öğrenmiş 😌 inşallah öğrenir.. Allah çıkarır önüne merak etme, hiç sanmıyorum ama dürüst olup defolup gidebilirsin çocuğun hayatından 😌
Soran+1 yıl@uçmayıbırakankuşş haklısın belkide bi bahaneyle ayrılmalıyım. Ama hiç bi şekilde bunu söyleyemem
- +1 yıl
Bak bu bile bir miktar onurlu yapabilir seni, haksızlık etme o durumu yaşarsın bir gün 🙏
Soran+1 yıl@uçmayıbırakankuşş doğru diyosun üzmeden ayrılmanın bi yolunu bulmalıyım
+1 yılÖnce Türkçe cümle kurmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum. 😄
00 Yorumlaulan bu kadar basit kızlarla aynı ülkede olduğum için utanıyorum cidden rezilsin ya
02 Yorumla- +1 yıl
Ama gündemde medyada hep kadına şiddet var!
- +1 yıl
(!)
+1 yılHiç bi zaman unutamazsın, anlat sevgiline
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamam duruççyulursa biterim
+1 yılHer kavgada aldatmaya devam et hatim indirirsin..
00 Yorumla
+1 yılNasıl aldattın, yattın mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYedekte tut onu yıne ne olur ne olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Amaaaan dert etme ona da ver ona da ne olacak
00 Yorumla
+1 yılUnut gitsin olur öyle arada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiz daha bi tane bulamıyoz yaptığınıza bakn ya
12 Yorumla
Soran+1 yılSanki iyi bişey yaptım
- +1 yıl
Senden bulmak istemiyorsun o zaöan
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yattınız mı. Sen evlendiğinde de aldatırsın kocanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDigeriyle tamamen iliskiyi kestiysen anlatma
056 Yorumla
Soran+1 yılKestim. Anlatamam açzaten duyulsun istemiyorum. Ama onunlayken içim rahat değil
Cevap sahibi+1 yılDuyabilcegi kimse var mi ortak tanıdık vs
Soran+1 yılHayır kimse bilemez. Sadece ikimiz biliyoruz. O da kimseye anlatmaz. Anlatırsa biterim ben zaten
Cevap sahibi+1 yılNasıl bi yakınlaşma peki yattinız mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOoooo direk ayrıl sevgilinden canım direkk hem de. Bu bi sekilde çıkar ortaya. O cocuk seni yine kullanmak isteyecektir zaten eminim
Soran+1 yılÖyle bişey yapmaz hiç sanmıyorum. Gizli kalacağını konuştuk zaten
Cevap sahibi+1 yılSevgilinden bir bahaneyle ayrıl o zaman. Is cinsellige kadar gitmis çünkü
Soran+1 yılEvet. Üzmeden ayrılmayı düşünüyorum. Ama aldatma olayını söyleyemem. Etraftan duyulması benim için çok kötü olur. Diğer çocuğa da sıkı sıkı konuştum kimseye anlatma dedim
Cevap sahibi+1 yılDiger cocuga da korktuğunu belli etme boyle kullanır yoksa bunu. Ee tabiki söylemeden direk ayrıl üzmeden. Insallah ayrıldıktan sonra bile duymaz
Soran+1 yılDiğer çocuğa korktuğumu belli ettim. Hatta çok korktuğumu falan söyledim. Dikkatli olsun ağzından kaçırmasın diye. Kullanır mı diyosun bunu
Cevap sahibi+1 yılAhh saf kızım benim :( kullanır tabiki hicbir sey olmamıs gibi yapmalıydın. Neyse sen sevgilinden ayrıl cocuga da ayrıldığını ve bir daha onunla da konuşmayacağını söyle
- +1 yıl
Ya arkadaşım sen neden herkesi bu kadar kötü görüyorsun. O adamın bu durumu bir kız olarak kullanacağına nasıl bu kadar eminsin yapma Allah aşkına yaa
- +1 yıl
*koz
Soran+1 yılHaklıymışsın malesef bugün anladım...
Cevap sahibi+1 yılNe oldu anlat
Soran+1 yılTekrar görüşmek istedi. Ben istemedim. Tehdit eder gibi konuştu
Cevap sahibi+1 yılEeeh dedim sana bunların amacı belli. Sevgilinden ayrıldın mı
Soran+1 yılHayır. Durup dururken ayrılamam. Bi bahane bulmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılBu cocuk sevgiline ulaşmadan bir yolunu bul derim :( amacı kullanmak işte bunun. Sevse yoluna gider yazmaz bir daha senin için uzuldum. Keske haklı çıkmasaydım
Soran+1 yılYa sadece sevgilim değil etrafın duyması benim için çok kötü olur. Küçük bi ilçede yaşıyoruz. Akrabalarım falannhep burda. Ama o dışardan geldi kimse tanımaz etmez. Bunu birilerine söylememesi lazım. Bir yolunu nası bulcam ki of
Cevap sahibi+1 yılSöylese bile elinde kanıt yok demi bi video ses foto falan? Inkar edersin
Soran+1 yılFotoğraflarımız var ama öyle abartı şeyler değil
Cevap sahibi+1 yıl:( bari onu cekilmeseydin. Gizliden iliskinizi falan cekmis olamaz demi ? Ins kurtulursun
Soran+1 yılOlamaz herhalde ya nası olsun. Olabiliyor mu öyle
Cevap sahibi+1 yılOnun evine falan gittiysen bir ihtimal
Soran+1 yılEvet gittim ama sanmıyorum öyle bişey yaptığını ya. Bugün konuştuk öyle bişey demedi. Gerçi sadece ima etti öyle açık açık bişey demedi
Cevap sahibi+1 yılSen korktugunu belli etme elinde kanıt yoksa bırakır pesini bi süre sonra. Kanıt varsa apacık belli eder bunu ileriki zamanlarda
Soran+1 yılKorkumu belli etmemek için çok geç kaldım. Yalvardım resmen kimseye söyleme diye. Kanıt olarak da fotoğraflarımız var işte ama ne kadar kanıt olur bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBosver bi şey yapamaz yakın bi foto degilse öyle
Soran+1 yılOf yakın biraz malesef. Çeninmez olaydım ya. Bi anlık dalgınlığa geldi zaten tam kendimde de değildim. Niye izin verdiysem foto çekmesine
Cevap sahibi+1 yılOpusurken falan mi
Soran+1 yılEvet öyle gibi sayılır. napcam bana akıl ver nolur
Cevap sahibi+1 yılEh kuzumm ya :( elinde kanıt olmasa neyse dicem de hadi her yerden faul yani. arkadasca bi fotodan bi şey olmaz da yakın fotolarin varsa baya baya kullanır bunu. Senin tek yapman gereken su anki iliskiyi bitirmek digeriyle de tamamen iliskini kesmek uzgunum. Bahane de arama olmuyo artık icimde sana sevgi kalmadı de ayrıl. yoksa o cocuk ulasacak demedi deme
Soran+1 yılYa ayrılırım o mesele değil. şu an benim düşündüğüm tek şey etrafımın, ailemin duyması. Yani sevgilimin duymasını geçtim şu an. Ailem hiç bir şekilde duymamalı biterim yoksa
- +1 yıl
"bana tecavüz ettin seni mahkemeye verecem de"
Soran+1 yıl@mühendiss-94 etkili olur mu ki? Ben de düşündüm ama mesajlaşmalarımız da var
Cevap sahibi+1 yılO kadarına cesaret edemez
Soran+1 yılBaya imalı konuştu ama açık açık söylemedi ama imalıydı konuşması
- +1 yıl
Alkol içirdi bana zorla sahip oldu... diyeceksin... mesajlasma önemsiz
Cevap sahibi+1 yılMesaja bakma shopla bile neler neler yapıyolar artık o onemsiz
Soran+1 yılŞimdi mesaj falan atıyor napıyım cevap vermiyim mi?
Cevap sahibi+1 yılHiic muhattap olma yazma. Tehdite başladığı an sende tehdit et
Soran+1 yılşu an tehdit etmiyo. Ama ederse ben Nası tehdit ediyim
Cevap sahibi+1 yılAileme zorla tecavüz etti diye anlatıyorum bende simdi. Hesabını karakolda verirsin falan dersin
Soran+1 yılSon çare öyle derim ama şimdi ikna ettim söylemeyecek. Normal arkadaş olarak konuşmak istedi tamam dedim
Soran+1 yılSert çıkmadım ama iyi mi yaptım. Normal muhabbet etmeye çalışıyor şimdi de
Cevap sahibi+1 yılSen o arkadaşlığı bitir ne yap ne et bitir onun amac belli
Soran+1 yılÖyle ama söylerse napıcam. şimdilik suyuna gidiyorum nolcak bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılŞimdi normal arkadas olarak yazisiyo irtibatı koparmıyo. Yattıgın insanla nasıl arkadasca konuscaksin ki
Soran+1 yılöyle ama rest çekersem ve konuşmayı kesersem de birilerine söyler diye korkuyorum napıyım
Cevap sahibi+1 yılKendi ic sesini dinle baktin uzatıyo dedigim gibi taviz verme şuna ya iyice cesaret aldi
Soran+1 yılevet şimdilik normal gibi. uzatırsa naparım bilmiyorum. inşallah ileri gitmez.
- +1 yıl
Yaşınız kaçtı?
- +1 yıl
@mühendiss-94 oha lan kıza nasıl tavsiyeler veriyorsunuz iftira dahil nasıl insansız ya sonra medya gündem hep kadına şiddet ama niye bu kadar arttı kadına şiddet onu söyleyen yok yazıklar olsun böyle insanlara ya
Cevap sahibi+1 yılNaptin
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlat kendisine rahatla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. unutmadıysan devam et
00 YorumlaSon pişmanlık neye yarar
00 Yorumla
+1 yılKaraktersizsin.
00 Yorumla
+1 yılB.. Ok'a basmak diye ben buna derim.
00 YorumlaSevgilini değil kendini düşünüyorsun yazık...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Atlatmazsın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen daha kötüsünü yaşadım
12 Yorumla- +1 yıl
Daha kötüsü ne olabilir kız herseyi yaşamış
Soran+1 yılNasıl daha kötüsü?
Unutamazsın
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı