Rededildim ve nasil unutabilirim?

5 yildir bir erkegi seviyorum. Bana umit verdi ayni siniftaydik ve hep yani gercekten hep bana bakiyode hemde cok anlamli. Bana farkli davraniyodu. Gercekten kelimeler ile anlatamam. Arkadaslarindan da bunu görebiliyodum. Sonra benim ona asik oldugumu bir arkadasim söyledi. Ve oda beni istemedigini söylede. Sonra ben arkadisimla tartistim iste neden söyledin falan filan oda ben inkar etti. Sonrasinda kavga etik cocukla. Beni cok kirdi bana seni hi bir zaman sevmedim, rahat birak beni hadi baska erkeklere git kapa ceneni gibi kirici laflar etti. Artik hic konusmuyorum tabiki onla. Ama arada sirada yinede cok anlamli bakiyor su an ayni okuldayiz ama ayni sinifta degil. karsilastigimizda ikimizde birbirimize bakamiyoruz. Ama yinede bir anlamli bakiyor karsilastigimizda ve onun beni sevdigini tum eski okulumuz bile dusunuyordu ben de gercekten. Ama artik onu unutmak istiyorum 4 ay oldu hala her gece agliyorum bana etigi laflar bana ummit verdigi aklima geliyor dayanamiyoeum lutfen nasil unutucagmi biri söylesin...

sizce beni seviyor mu?
sevmiyor mu?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Rededildim ve nasil unutabilirim?