3 yıllık ilişki, son zamanlarda kötüydük, ilgilenmediği için ayrıldım. En son perşembe konuştuk. Ben yazmak istemiyorum, ayrılan ben olduğum için çok kırgınım.
6 gü
Cevap
3Cevap
Yazmaz. Unut o ap*talı da. Ne bu ya erkek tribi mi çekicez bir de? Sor * *ında var mı diye azıcık erkek olsun da yazsın. Yazmıyorsa git başka erkek bul, et parçası değil mi alt tarafı erk*k. Takılma bu kadar.
Ama seviyorum hayatımın yarısı onunla geçti nerdeyse ama çok sinirli kırgınım kötü biri değil ama ilgisizdi son zamanlarda
Öff kaç yaşındasın da hayatının yarısı onla geçicek be abartma. Bak abla tavsiyesi, erkekler duygusal yaratıklar değil. Yaratıktan da aciz de neyse. Senin üzülüp ağlayıp sızlandığın gibi değil ne üzülür ne ağlarlar aq. Umrunda bile olmaz. Yazmıyorsa sevmiyordur. şu an ablamıyorsun muhtemelen söylediklerimi hatta tersliyosundur öff ne anlatıyo diye ama öyleler. Ben de geç anladım, ama bir şet ifade etmiyor inanki. Hayat bu kadar ciddiye alınacak değil. Kim seni. seviyorsa değer veriyor çabalıyorsa o kazansın bırak. Sen uğraşma bi zahmet. Elbet unutursun üzülme. Baksana sevmiyor işte?
Düşününce evet haklısın ya zaten son konuştuğumuzda ona kırgın sinirli olduğumu defalarca söylemiştim ona rağmen hala sonra yazicam işim var diye geçiştirdi. şu an hala daha sinirli kırgın olduğumu biliyor ama hala bir özür dileyeyim demiyor kaç gündür 2 dakika fake bir hesap açıp yazmak zor mu yani engellediysem bile.
Onunla ortaokula giderken tanıştım şu an üniversiteye gidiyorum o yüzden yani ondan başka erkek de girmedi hayatıma ilk aşk ilk flört ama haklısın olmuyorsa da salmak lazım çünkü çok yorulmaya başladım hem kırgınım hemde yazar mi diye kafamı yoruyorum
Erkekleri çok iyi tanıdım son süreçlerde, daha önce de tanıyordum ama tecrübe başka maalesef. Gerçekten hep başka tilkileri var akıllarında. Evli olsam çok aşık olsam bile hala arkamı tam anlamıyla dönüp rahatça uyuyamaycağım bi cinsiyet. Kendileri de itiraf ediyorlar bunu ne yazık ki ;')
Bende ondan şüphelendiğim için ayrıldım zaten ya bir insanın 2 saniye bile yazacak vakti olmaz mı? Bu bana hiç inandırıcı gelmiyor bir işyerinde çalışmıyor etmiyor. Babasıyla işi varmış yersen. Son konuşmamızda bütün gün tek konuşmamız naber iyi sen iyi bende bu kadar yani. Dayanamadım en son ayrıldım hani bıktım diye açıkça yazdım hala daha diyor ki bekle yazicam. 2 saat bekledim yazmadı uğrasamicam seninle dedim bastım engeli
Asla yazma. Senin üniden birini buluyosun hemen ve onunla gününü gün ediyosun. Aaa ben gelemem böyle şeylere. O ne ya öyle? Gerek yok bırak
Haklısın valla ya şimdi biraz düşündüm de doğru yani. Istese ne yapar ne eder gönlümü alırdı zaten. Teşekkür ederim 🌸
Eğer çok kötü ayrılmadıysanız barışabilirsiniz Peki karşı taraftan sana bir adım var mı
En son 3 gün önce yazdı konuşmak istemiyorum dedim çok sinirliydim ondan sonra bir daha yazmadı
Eğer sen konuşmak istemiyorum dediysen Bu sefer de sen bir adım at istersen sinirin geçtiyse. Peki onun sevgisine inanıyor musun
Evet doğru dıyo benımkide öyleydı en son bıraktım bu ne yani yazmamak felan cok ıstese yazardı emın ol erkek yapmak ısterse nelerr yaparrr bı bilsen
Doğru diyorsun ya bir de bin kere sabrımın sonuna geldiğimi söyledim 2 saniyesini ayırıp özür bile dilemedi. Zaman kaybı cidden millet neler neler yapıyor benimki özür dilemekten aciz
o yazsada sen dönme. zorlama olur bundan sonrası
Ayrılan o olsa kırgın olmaz mıydın
Yazmasın da oyleleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, üç yıllık bir ilişki bitince tabii ki çok üzülür insan, hele bir de bu kırgınlıkla! 😔 Kırılmakta o kadar haklısın ki... Eğer gerçekten değer veriyorsa ve yaptıklarından pişmanlık duyuyorsa, bence er ya da geç sana yazar. Ama şu an en önemlisi senin nasıl hissettiğin ve kalbinin neye ihtiyacı olduğu. Sakın kendini üzme! Sen bu konuda ne düşünüyorsun peki, o yazar mı? 🤔💕