Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
Guncell
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kavgaliyiz,2 gündür her yerden engelliyim. Banka eftsinden, kardeşimden ulaşmaya çalıştım vs konuşuyoruz sinirlenip kapatıyor. Sonra tekrar ulaşmaya çalışıyorum falan. En son bana srfsiz demeye başladı sinirle ulaşmaya çalışma bana demeler hakaretler. Dinledim, tamam ulaşmam dedim. Sizce dediklerinden pişman olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaş aralığı doğru mu?
Evet neden
Tamamdır şimdi olayın iç yüzünü bilmiyorum bilmiyoruz onun için döner mi dönmez mi biz bilemeyiz belli ki canın çok sıkkın buradaki insanlara ne bakıyorsun velev ki biri yazar yazdı mutlu mu olacaksın ya da tam tersi yazmaz yazdı yas mi tutacaksın biraz zamana bırak derim.
Bilmiyorum, kim bu kadar ulaşmak için çabalar ki? Banka eftsinden ulasmaya çalıştım ya.. arıyor konuşuyoruz sinirleniyor kapatıyor. En son aradı srfsiz dedi sınırlıydı bayağı bidaha ulaşmaya çalışma hattımi değiştiririm falan dedi tamam dedim suratıma kapatti
Tamam işte bu kadar koşmayacaksin peşinden. Bakalım zaman sana gösterecek bir hafta içinde yazmadı mi yoluna bak. Bir ilişkide sadece bir taraf onu onarmaya ya da ayakta tutmaya çalışmamalı
Anladım sağ ol.. içimde sıkıntı var çok sınırlıydı çok. Bana srfsiz ilk defa dedi
Bak böyle şeylerin ciddiyet olmadan yaşanmasında da hayır var. Kendine ve ona zaman ver bakalım zaten isteyen kadın bir şekilde sana döner. Öyle çok da dert etme yani.
İşte bilmiyorum geçenlerde sarhoşken koynumda ağladı beni bırakma ben çok sinirliyim elimi bırakma diye benden ayrılma diye. Ben güzel değilim sana yakismiyorum diye. Bırakmam seni dedim düşün..
Reis işte diyorum ya sen burada destan yazsan kendini aktaramazsin. Hiç zahmet etme yani anlatmakla hayırlısı olsun
:) peki
🤗🤗
Yazdi
Anam
Gözün aydın
Hastaydın nasıl oldun dedi. Dediklerinden sonra ölüyor olsam bile nasıl kötüyüm diyeyim ki sana.. iyiyim çok iyiyim dedim. Çok iyisin, tamam dedi. Aynen mukemmelim hatta dedim iyi sevindim dedi. canım mı bu?
Yaaa valla anlamadım ama için rahat etsin bak ne güzel yazmış aramış
Allahım nesini anlamadın:)
Valla anlamıyorum ya bir de helal olsun uzun uzun yazıyorsun ben üşendim
bekle abi istersen böyle yol alınmaz
Yahu inan kimse bu kadar ulaşmaya calismaz. Neler denedim, arıyor konuşuyoruz konuşurken sinirlenip kapatıyor. En son bir şekilde ulaştım sinirli sinirli srfsz dedi ulaşmaya çalışma hattımi değiştiririm diyince dinledim onu, tamam ulaşmaya calismam bu saatten sonra dedim
ben de çok yaptım bunu çabala istediğin kadar anlamayan anlamıyorr yoerma kendini
İçimde sıkıntı var. Çok sınırlıydı en son ilk defa srfsz dedi. Numarami değiştiririm demezdi onu bile dedi sanırım gercekten istemiyor ulasmami
sen onun aramasını bekle
Ben zaten arayamam ki srfsz dedi numaramı değiştiririm dedi yapamam ki.. o arar mi bilmiyorum senc3
Aşağıdaki yoruma baksana. sarhoşken beni bırakma hiç diyen kadın..
Ne diyorsun