Sizce bu cocuk yazar mi?

Merhaba size ne yapmam gerektiğini bilmedigim bir dönemde fikir almam gereken konudan bahsedeceğim. Kasımın başlarında staj yaptığım caddesi üzerinde bir erkeği çok beğendim o kadar tanıyormuş gibi hissettim ki ama ne onu daha önce görmüştüm ne tanıyordum bunun heyecanıyla eve gidip arkadaşıma anlattığımda nasipse karşına çıkar dedi ve konuyu kapattık. bunun üzerine 2 hafta sonra sosyal medyada gördüm ve takiplestik yazdım o gün görüşelim dedim ve kabul etti sonrasindaysa ekti onu gördükçe etkilenip yazmaya devam ettim sonra dedim ki kendine gel begenseydi yazar çıkardım takipten 2 gün sonra kullanıcı bulunamadı yazıyordu içimden ne geliyor geçiyor döktürdüm nasıl olsa engelledi diye 2 gün sonra bir mesaj neden engelliyim seni utancımdan cevap vermedim takip isteği attı takiplestik mekanda karşılaştık üzerine baktı fazlasıyla 4 gün sonra bir mesaj neredesin çıkalım arkadaşım var yanımda 4 kişi buluştuk bende arkadaşımı götürdüm bakışı hareketleri fazlasıyla tatlı ve hoştu. ama fazlasıyla da hızlı bir hayat yaşadığını biliyorum ve kendisi de kabul ediyor staj yaptığım yerde karşılaşıyoruz selam verdi 32 dış sırıtarak ama bir adım yok onunla da olmak istiyorum ama adım atmak istemiyorum fazlasıyla yazıp kendime saygımdan odun verdim onun yazması bile bir mucize gibi geliyor hayatımda da istiyorum ne yapmalıyım sizce ya da en önemli soru yazar mı adım atar mı gelir mi

Sizce bu cocuk yazar mi?