Sizce bu durumda yazar mı?

Son 3 aydır bir erkekle görüşüyordum ve takılıyorduk. Ancak başından beri erkek arkadaşımmış gibi davrandı. Yaklaşık bir ay önce ona karşı hisler geliştirmeye başladığımı söyledim ve o da karşılık verip veremeyeceğini düşüneceğini söyledi. Ancak bir ay boyunca bana cevap vermeden düşündü. O da aynı şekilde davranmaya devam etti. Bu arada geçmişte benimle görüşürken başka kadınlarla da görüştüğünü, artık görüşmediğini öğrendim. Ama kıskanmaya başladım ve ona haber verdim. Ayrıca bu anlaşmayı bir ilişkiye dönüştürmemek, ayrıcalıklı hale getirmek konusunda onunla konuştum. Daha sonra bu konuda tereddüt etti. O noktada sadece arkadaş olmayı önerdim. Ayrıca bana kızdı ve agresif bir şekilde konuşmaya başladı. Sonunda bana sarılmaya çalıştı ama ben de artık arkadaş kalmak istemediğimi söyleyerek buna izin vermedim. Yollarımızı ayırdık. Bunların hepsi 2 gün önce oldu ve o zamandan beri ondan haber alamadım. Ayrıca o günden sonra sosyal hesaplarıma bile bakmadı. O günün erken saatlerinde ve haftalar önce bu düzenlemenin bitmesini istemediğini söylüyordu. Bir de ben aynı gün içinde ona dedim ki sen kendini ne sanıyosun, ve buna da baya bozulmuştu bu arada.

Sizce bu durumda yazar mı?