Güncellemeler
+1 yıl
Yazmayacak diyenler bildi çünkü birkaç gün önce engel attım 😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yazmazsa başkası yazar bunu göze aliyorsa beklemeye devam etsin ve gelmesin de zaten seven insan bırakmaz cunküü
Bende de aynı durum var bekliyorum herhalde bu ilişki yürümeyecek.
Yaş kaç senin ayıptır sorması? İlişkiniz kaç yıllık uzaktan mı?
Yazmayan erkek mi var ya ben hiç rastamadım. Kimisi geç yazıyor ama yazıyor.
Ah be keşke yazar diyebilseydim maalesef yazmaz yazsa da başka türlü amaçları doğrultusunda yazar inanma
Nasıl bittiğine bağlı
Yazar yazar iz biraktiysan
Yoluna bak bekleme bosuna
Şimdi yazmaz da zamanla yazar
Exden next olmaz yazsada boş ver
Neden bittiğini yazsaydın keşke
Sebepsiz
O mu bitirdi
Kaç yıllıktı ve sevgilin hangi burç
Birkaç ay o boğa burcu ben akrep
Hayatım boğa burcu olmaz. Baştan umudu kes üç burçtan umudunu kes başak, ikizler, boğa
Ve muhtemelen seni aldatıyor. Adımdan emin olduğum kadar eminim. Sevseydi şimdiye kadar yazardı ama boğa burcu erkeği aldatırken yazmaz
Bitti ilişki zaten
Neden olmaz peko
Bak boğa erkeği özgürlük ister, akrep erkeğine çapkın ve seks düşkünü derler ama boğa onu da geçmiştir. Ben kendi ilişkimden bahsedeyim. bekledim yazmasını ama o başkasına o gece evlenme teklifi etti. şu an ikinci çocuğuna hamile karısı. İkinci ilişkim de hem boğa Burcu hem de fenerliydi ilki de fenerliydi o da aynı şeyleri yaptı
Peki yazar mı sence?
Yazsa da cevap verme ve bitir inan bana karşına daha düzgün bir insan çıkar. Ve sana tavsiyem bir erkek sana trip atıyorsa hemen terket. Benim şimdiki sevgilim aynı zamanda nişanlım hiçbir zaman trip atmaz karşıma geçer adam gibi benimle konuşur çözer. Seni seven insan sana sıkıntı vermez sana iyi gelir. Beni dinle ve engelle her yerden. Çünkü sen çok özelsin bir erkeğin triplerinin insafına kalamazsın.
Ve ben 7 yıllık ilişkiden sonra aldatıldım düşün yani
Engeli attım zaten her yerden arkadaşlar istediği zaman sana ulaşamasın dediler ortak arkadaş vs var belki onun sayesinde ulaşır bana ama çok kırıldım bocalıyor o da garip ya
Gerçekten gezegenlerin yer değiştirmesinin insan davranışlarına etki edeceğini düşünecek kadar ahmak mısın?
Bir de 3 burçtan uzak dur demiş. Aynen siz bu şekil yaşamaya devam. Ben de piyasaya burç uygulaması sürüp hayatınızı şekillendirmeye devam ederim. :D
koç?
@Kubratasoluk Burcumu mu soruyorsun?
@KSRedPill evet koçtan olur mu? koc burcu erkege guvenilir mi? vs
@Kubratasoluk Yok yavrum ya koç burcunun yönetici gezegeni Mars olduğu için sıkıntı. Venüs falan olsa okey de. Mars ne abi çomar mısınız. s. s. s
Ulan hamam böceği kılıklı. Burca göre insan yargılanmaz diye yorum yapıyorum bana "Koç burcu erkekten olur mu?" diye soruyorsun.
@KSRedPill sana ormadim ki yukardaki kiza sordum kafan mi guzel uzerine burcu mu soruyosun diyosun, ayrica burca gore insan yargilamam ben burclara inanmamda anlamamda, tipim hakkindada yorum yapabilicek bi duzeyde degilsin beni omrunde gordun mu acaba canım, yuzde bin kekonun tekisin
@Kubratasoluk Öncelikle "Hamam böceği kılıklı" benzetmesi tipin ile alakalı değildi. İkinci olarak ise sorduğun soruya beni etiketlemişsin. Üzerime alınmamam mı lazımdı?
yazmaz
Engel at bana..
Kahin mi arıyosun
Yazmasın boş ver
İnşallah yazmaz
Bekleme yazmaz
sanmam
Bence salla
Heee yazdı
Ne için ayrıldığına bağlı
Ayrıl
Yazmaz