Hayır bu kişi zaten aylar oldu konuşmayalı Ama belli olmuyordu yine o geliyordu bu sefer tabi biraz kavga vs oldu bir de en son ben ona güzel bir şey yapmıştım belki o aklına gelir de yazar ama aylar oldu
Genellikle sonu normal biten iliskilerim hep yazdı ama tartisma haline girdiklerim yazmadi. Şöyle bir durumda var hic yazmaz dedigim insan 2 yil sonra yazdiysa bu çocukta yazar ben yazar diyorum eger cok bir polemik olmadıysa aranızda
Yani çok önemli değildi de bana zarar veriyor gibi hissetti kendini O nedenle yazmaz gibi geliyor bana ama şöyle de ona beklemediği güzel bir şey yapmıştım yani onda güzel bir hatıra bıraktım. O nedenle bilemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Salı günü akşam 22:56 gibi yazar diyormuşum 😂😂😂
Zor ihtimal
Her an her şey olabilir :)
Uydurdun ama di mi :)
Bilemiyorum 😅
Nasıl yani
Şaka yapıyorum. Boş yere umutlandırmak istemem. İnşallah yazar ya da inşallah hayırlısı olur diyelim.
Sağolun , inşallah
unuttum sormayı ne oldu? :) bir gelişme olmadı mı?
Hayır bu kişi zaten aylar oldu konuşmayalı
Ama belli olmuyordu yine o geliyordu bu sefer tabi biraz kavga vs oldu bir de en son ben ona güzel bir şey yapmıştım belki o aklına gelir de yazar ama aylar oldu
hımm anladım :/ Neyse hayırlısı olsun. İnşallah çok daha iyileri olur :)
Ama ben onu istiyorum
O olunca belki çok pişman olucaksın. O yüzden hayırlısı olsun. Belki çok daha iyileri olur. Not: bu kadar çok istiyorsan sen barışmak için uğraş.
Barışacak bir şey değil o değişik biri onun derdi kendiyle biraz benim çözmem zor
O zaman zaman kaybetme kalbini dinlendir sonra başkalarına şans ver.
Eger son konuşmanız tartismali bittiyse yazmaz. Ama normal bir sekilde konusmayi kestiyseniz yazar kesin
Normaldi ama bir tartışma oldu öncesinde sonra normal bitti
Yazar mı yani
Genellikle sonu normal biten iliskilerim hep yazdı ama tartisma haline girdiklerim yazmadi. Şöyle bir durumda var hic yazmaz dedigim insan 2 yil sonra yazdiysa bu çocukta yazar ben yazar diyorum eger cok bir polemik olmadıysa aranızda
Herkes bir gun geri dönüyor
Yani çok önemli değildi de bana zarar veriyor gibi hissetti kendini
O nedenle yazmaz gibi geliyor bana ama şöyle de ona beklemediği güzel bir şey yapmıştım yani onda güzel bir hatıra bıraktım. O nedenle bilemiyorum
Sana zarar veriyorum diye düşünüyorum demek bahanedir seven insan oyle dusunse bile vazgecemez.
At lan bakayım falına da yazar mı diyeyim
Umut etmeyin
Sebep
Yazmaz
Niye
Yazacak
Çok tatlısınız 😀 teşekkür ederim
6. Hissime göre söylemedim duymak istediğin şeyi söyledim kendini iyi hisset diye
Ben de o yüzden teşekkür ettim :) sağolun
Rica ederim
Yazacak
Hissel mi söylendiniz
He hee:)
Yaaa 😃
Sor bakalım
Neyi
6. His ile ne olacağını
Yani onunla aramda ne olabilir yazar mı
Yazmayacak
Offf içim kötü oldu o zaman ben yazacak mıyım