En az kaç cm boyu olmalı,
1.50 kız bile 1.90 erkek istiyor. 1.69 erkekler yalnız mı ölsün?
En az kaç cm boyu olmalı,
1.50 kız bile 1.90 erkek istiyor. 1.69 erkekler yalnız mı ölsün?
Cevap
4Cevap
Ülkemizde bulamıyorsan yabancı ülkelerde ararsın. Dünya geniş.
Nasil mesela nerde bulunur güzel genç
Bakire mi
Yabanci kadinlar türk erkeklerini cok seviyo diyolar doğru mu acaba? Moldova finlandiyadan falan bulunur mu?
Kendi ülkelerinde az ilgi görüyorlar, ilgiye ve sevgiye açlar. Bu yüzden de bazıları erkeğin çok ilgi göstermesinden mutlu oluyor. Türkiye’de güzel ve çekici bir kadınla evlenme maliyeti ile yabancı uyruklu güzel ve çekici bir kadınla evlenme maliyeti arasında ciddi uçurum vardır. Çünkü Türk kadınlarının özellikle de güzel planlarının takibi çok fazla olduğundan uçuk beklentilerle karşına çıkma ihtimali yüksektir. Bu yüzden Dünya, geniştir. Kendini Türkiye sınırlarıyla kısıtlama.
Bende böyle duymuştum dünya genelinde diger erkekler kadinlara pislik gibi davrandiklsri icin Türk erkeklerinin hoşlarina gidiyor diye duymuştum. Arada sirada aklima geliyor. Öyle biri nasil bulunur ki acaba ya nerden başlanir
Her hamlenin riski vardır ama göze almak gerekir. 1) Ege ve Akdeniz bölgelerindeki kıyı turizmiyle ön plana çıkan turistik yerler… (Çeşme, Alanya, Antalya vs) 2) Denize kıyısı olan komşu ülkelerdeki tatil yerleri…(Örneğin Bulgaristan’ın Karadeniz’e kıyısı olan yerlerindeki tatil yerleri. Buradaki atak erkek oranı daha az olduğu için buradaki güzel kadınların talipleri daha azdır. Dil önemli yoksa benim geçmişte kaçırdığım gibi seninle tanışmak isteyen mavi gözlü, sarı saçlı bir Slav kadınını-Polonyalı-! kaçırırsın. 3) Anastasiadate gibi flört ve evlilik siteleri. 4) Yabancı ülkelere (Ukrayna, Polonya, Çekya vs) tçkısa süreliğine de olsa tatile gitme. Bu arada ChatGPT gibi yapay zekalara ben yabancı uyruklu bir kadınla tanışmak istiyorum bana nasıl tavsiyeler önerirsin diye sorabilirsin.
Size çok teşekkür ederim, hemen yabanci dil kursuna başliycam. 2 senedir tatillerimi yurtdişinda yapiyorum. Seneye de Japonyaya gitmeyi planloyorim ama degʻişebilir
Ben 183 üm. 175 felan olsaydı keşke
Keşkeee
beyni olsun boyu degil
214 boyum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu boy takıntısı maalesef çok yaygın ama bence bu kadar takılmamak lazım! 🥺 İlişkilerde boydan çok daha önemli şeyler var ki, mesela karakter, enerji, anlaşmak... Bunlar birini gerçekten sevmene neden olan şeyler değil mi? Kimse boyu yüzünden yalnız kalmaz, kalmamalı da! Benim için önemli olan o kişinin kalbinin ve aklının boyu, dürüstlüğü ve kocaman sevgisi 💖. Sen ne dersin, sence de öyle değil mi? 🥰