İşi yoksa da geç yazıyor ve genel olarak bi çok soğuk, bi aşırı yürüyor bana. Kendisi asker, psikolojik sorunu mu var, askerler öyleymiş galiba?
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşi yoksa da geç yazıyor ve genel olarak bi çok soğuk, bi aşırı yürüyor bana. Kendisi asker, psikolojik sorunu mu var, askerler öyleymiş galiba?
Cevap
6Cevap
Aman bacım ne yoruyorsun kendini sıradakine geç, erkek kıtlığımı var dünyada 🙄
Sırada kimse yok ki djsjdjej yani ilk defa birine şans verdim birkaç özel sebepten o da böyle çıktı ama bıraktım artık
Sen çok özelsin. O yüzden yorma kendini gelir sıradaki merak etme...
Teşekkür ederim 🌸
balım pişmanlık ya özele gel istersen oradan konuşalım beni çok üzdü sen de üzülme
tanimiyoruz onu bilemeyiz
İnsan tanımak çok zor eğer iyi oyuncuysa
yedeksindir başka kızlarda adaylarda vardır
Bence de ama evlenmek istiyormus
hangisi işine gelirse onla evlenir işte asker diye 10 kişi talip olursa :D
O bana geldi eski okul arkadaşım ama samimi değildik araya arkadaşlarını koydu konuşmak için baya bende meraktan bi görüşmek istedim askerle evlenmek istemem kesinlikle normalde
o zaman salla gitsin. niye kendini kullandırıyon
Ailem aşırı evlilik baskısı yapıyor ben de ilk defa biriyle görüşüyorum ondan herhalde
olabilir illa ilk görüştüğün olcak değil. evlenmek için evlenilmez. bendede var baskı
Ben evlenmek için evlenmeye çalışıyorum galiba ama ben hayatta evlenmek istemiyorum ki maalesef ailem anlamıyor anneme söyledim kahroldu sırf o sevinsin diye falan evlenmek zorundayim
tamam evlen ama böyle gevşekle değil evlendikten sonra ailen mutsuz olmicak sen mutsuz kalcaksın onlar kızım evlendi dicek geçicek. yaşın kaç ki?
27
Kendimi çok ap t I al hissediyorum bir an gerçekten beni sevecek değer verecek falan sandım ne safim deneyimsiz olunca böyle oluyor işte
boş ver üzme kendini illa değer veren seven çıkar. onlar askerim diye herkes avucumda sanıyor
Hayırlısı ya zaten bu hayatta neyim doğru istediğim gibi gitti ki yol veririz buna da asker istemezdim kendisi yalvardı evlenecem dedi
yalvarıp avcuna alana kadar canım cicim cepte görünce ilgiyi keser salla geç kimsenin hayatı kusurrsuz değil
Aynen parasına güvendi heralde
kızlar asker diye o kadar yüz verirse onlarında yapacagı bu. asker polis doktor vs mesleğimiz bu diye
Aynen öyle Allah'tan aşık olmadım kapılmadım gerçi o rolü bile oynayamiyordu da
Aşk maşk hikaye hepsi :D
Bende inanmıyorum yalandan iltifatlarina he he aynen diyorum da benim aile baskısı yüzünden evlenebilir diye düşündüm bir an
boş ver başka adaylara bak illaki denk gelir :)
Sana yemin ederim ki ben ne yapacağımı biliyorum da... aday falan ömrümde bakmadim çünkü ilgimi çekmiyor keşke bende lisede ortaokulda yaşımdan büyük dahil bir sürü sevgili yapmış olsaydim belki simdi böyle olmazdi
Yapsaydın herkes senle keyif için sevgili olurdu. Yoksa bende lisede gençlikte kızlarla yatıp kalksaydim çapkın diye kızlar aşık olurdu 😄
O zaman beni kullanirlardi tamam ama erken deneyim olurdu şimdi hiçbir şey bilmiyorum bu yaşta ve şu an konuştuğum çocuğun hiçbir şeyini kestiremiyorum. Kendi kendime anlamlar yüklüyorum yanlış çıkıyor, beni ap t2al sanıyor muhtemelen
Gel konuşalım tereddüt ettiğin yerleri birşeyleri sorabilirsiniz. O erkek seni saf aptal sandı bu kızı atarım cebe diye
Acayip bir durum
Evet bana vaatlerde bulunup iltifat ediyor sonra yazmıyor, sonra çok soğuk yani sevgili gibi değil arkadaş gibi vs anlamadım hiçbir şey
Umarım halledersin
Umarım
Soğutmak için
Adam gibi görüşmek istemiyorum desin hiç problem olmaz benim için
Hic buluştunuz mu
Hayır bulusacaz ama bulusmayi iple falan çekiyor, ama bazı konularda pasif, soğuk vs sonra bi yürüyor diyorum heralde yorgundu önceden vs vs çok değişken ama evlenmek istiyormus yani
Daha önce hiç sevgilin olmadı galiba
Nerden anladın?
Acemisin bu konuda
Aynen
Ne yapmam lazım ki
Biraz da istemeden konuşuyorum ben asosyal ve deneyimsizim ama o da hiç konuşmuyor sıkıcı geçiyor
Aynen ne yapmam lazım peki? çok yanlış kıza denk geldi en azından cilveli ve hayat enerjisi olan birini bulmaliydi
Maalesef istek atamam keske benden ayrılsa
Neden atamıyorsun
Askerde kaç kurtul.
Bende istemiyorum ama bazı durumlar yüzünden bi denemek istedim ama tuhaf
O durunları boş ver askerle evlenen pişmannnnnn
Evet bakacagim artık hayırlısı
Daha başta ilgisiz olursa sonrasını düşün. şu an ilgiye boğması lazımdı seni ve dengesiz bi iyi bi kötü.
Bence de
O bazı sebepler evden kurtulmak sanırım
Hayır evden kurtulmak olmuyor bir erkeğe gidince, zaten evlenmek istemiyorum da aile zoruyla görüşüyorum. Çocuk da benden sıkıldı galiba ben sıkıcı bir insanım yani değilim de ona oyleyim
Sıkıcı mısın değil misin? Objektif ol
Değilim. Ama hiç bir erkekle konuşmadım o yüzden cilve falan mi yapmam lazım hiçbir şey bilmiyorum. Dümdüz konuşuyorum o da sıkılmış olabilir.
O zaman haklı adam neden konusmadın?
Onu en başta söyledim, zaten evlenme niyetiyle görüşüyorum falan dedi. Bir öyle bir böyle. Karar mı veremiyor bilmiyorum sadece çok sinirleniyorum. Kısaca görüşmeyelim dese sevinçten oynarim saat kaç oldu yazmıyor 🤦🏻♀️
Sen yaz o zaman ona mecbur değilsin bikaç cümlelik kaliteni bozmadan haddini bildir. Annende olmadı dersin. Ama sende değil geliş artık bu şekilde olmaz elbet biri olacak hayatında
Bende belki bu olabilir dedim ama bu da oynuyor galiba, ben çok safim ya cidden bana yazik aglayacagim
Ağlamak sana bişey vermez geliştir kendini böyle gitmediği ortada
Keşke böyle gitse bu yaştan sonra deneyimi nerde bulucam herkes seytan
Sende aç gözünü tanı merak et deneyim kazan. Yarın bu olmasa baskası çıkacak toy kalma
Zoruma gidiyor sevmeye baslamistim
Ben ne diyorum sen ne diyosun aş kendini biraz böyle olma
Tamam, bu çocukla sevgilicilik oynamaya devam edeyim öylesine o zaman
Baglanırsın ama sonra canın yanar kasınma
Aş kendini deneyim kazan dedin diye bu çocuğu basamak olarak kullanmak istedim ondan öyle dedim ne yapacağım ki başka
Baglanmıcaksan güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten de insanı yorar ve kafa karıştırır ya! 🤔 İletişimdeki bu gelgitler, hele bir de karşılıklı ciddi düşünüyorsanız, daha da zorlayıcı olur. Askerlik gerçekten mental olarak zorlayıcı bir süreç canım, belki yaşadığı stres ya da duygusal iniş çıkışlar onun davranışlarına yansıyordur. En güzeli, bu hislerini ve gözlemlerini ona tatlı dille anlatıp, ne düşündüğünü sorman. O da böylece rahatça açılabilir sana. Sence de konuşmak en iyi çözüm değil mi? 💖