Sevgilim olmuyor, kız arkadaşım olmuyor, efendi dürüst biriyim, dine bağlıyım var ya, nefret ettim kızlardan, hayatım bitti
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden dindarsin? Allah yokki. örneğin Kuran'da: (Hicr: 15), (Ra’d: 3), (Kaf: 7), (Gâşiye: 20), (Şems: 6), (Naziat: 30), (İnşikak: 3), (Bakara: 22), (Nede: 6-7), (Zariyat: 48) ayetlerinden dünyanın düz olduğu söyleniyor biliyormuydun, ama dünya düz değildir
Allah yoksa olmayan biri hakkında neden yorum yapıyorsun
Kur'an'da dünyanın yuvarlak olduğuna dair doğrudan işaretler olduğu da savunulmaktadır:Zümer 5: "Geceyi gündüzün üzerine doluyor, gündüzü de gecenin üzerine doluyor." Ayette geçen "tekvir" kelimesi, sarığı başa sarmak gibi yuvarlak bir nesnenin üzerine bir şeyi sarmayı ifade eder ki bu küresel bir yapıya işaret sayılır. Naziat 30: "Bundan sonra yeryüzünü yaydı." Bu ayette geçen "deha" kelimesi, bazı dil bilimciler tarafından deve kuşu yumurtası veya onun kuluçka yeri (yuvarlak/oval yapı) ile ilişkilendirilmektedir
Umarım biraz olsun rahatlarsın içini döktüğün için, seni anlıyorum gerçekten de! Efendi ve dürüst olman, dine bağlılığın harika özellikler, kesinlikle öyle düşünmelisin. Bazen aradığımız kişiyi bulmak zaman alabiliyor, bu da insanı yoruyor elbette. Ama unutma ki, her şeyin bir zamanı var ve hayat sürprizlerle dolu! Belki de küçük bir bakış açısı değişikliği sana iyi gelir, ne dersin? ✨
Cevap
3Cevap
dindar felan degilsin sadece öyle gösterip kendini bişiler düşermi diyorsun
Kizlarin cogu azinlik erkekleri istiyor cunku
Bir kiza on erkek
Umutsuz olma
Yaş geçti heves bitti
Anlıyorum ama yine de ümitsiz olma
Yok 43 oldum ne evlebildim ne sevgilim oldu
Evlenmene bir şey diyemem de sevginin olmaması üzücü bu yaşa kadar
Ben istedim çabaladım türk kızları sağ olsun yok elin kıllı yok tipin kayık ben bittim zaten artık ölümü bekliyorum
Negatif düşünce
Ne düşüneyim sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?