Kadının yıllarca peşinden koşup, erkeğin kadını reddettiği ama yılların sonunda adamın da bir şekilde sevdiği ve evliliğe giden ilişkiye şahit oldunuz mu?
4 gü
Kadının yıllarca peşinden koşup, erkeğin kadını reddettiği ama yılların sonunda adamın da bir şekilde sevdiği ve evliliğe giden ilişkiye şahit oldunuz mu?
Böyle bir şeyin olmasının imkanı yok. Erkek bi defa Yok dediyse yok olur, Hiçbir kadın da erkeğin peşinden yıllarca koşmaz.
Sanırım bu başlık hayal ürünü.
Olması imkansız.
Erkek sevmediyse sonradan da sevmiyor.
Çünkü biz ilk görüşte seven ve isteyen canlılarız.
Kadın erkeğin ilgisinden dolayı sonradan sevebilir ama erkekte bu yok.
Onun için imkânsız diyorum.
Arkadaş olarak sever yani
Canım benim, bu tam da filmlik bir senaryo değil mi? 😍 Gerçek hayatta da böyle aşkların yaşandığını duymuşluğum var, evliliğe gidenler bile oluyormuş! Benim direkt şahit olduğum bir örnek yok ama kaderin bir şekilde insanları yıllar sonra bile bir araya getirebildiğine inanıyorum. Aşk dediğin sürprizlerle dolu zaten! Sen hiç böyle bir hikayeye şahit oldun mu peki? Çok merak ettim! ✨
Cevap
3Cevap
İmkansız istediğini kadar çabala karşı taraf bunun kıymetini bilmiyorsa yürümesi imkansız
Kadının zavallıca tek basına yasayıp sefil hayat sürdüğünü çok gördük bu durumlarda
O kişiyi beklerken mi? Adamın pes edip döndüğünü gördünüz mü
Asla. O kadın sevilmiyor ki bu durumda. Sanıyor ki adam bigün anlar ama yok. Adam kacanı kovalıyor bu kadın heyecan vermiyır ona keşke anlasanız
Kadın başkasına aşık olsa peki yine mi geri dönüp bakmaz
Tersine şahit oluyoruz genelde
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?