İstediğiniz gibi birisi yalnız yıllar önce eşinden ayrılmış çocuksuz birisi bu kişiyle evlenirmiydiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İstediğiniz gibi birisi yalnız yıllar önce eşinden ayrılmış çocuksuz birisi bu kişiyle evlenirmiydiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Normalde insanları belli bir kalıba sokmayı sevmem çünkü bu durum biraz da onları ötekileştirmek kusurlu görmek gibi oluyor ama ben evlenmemiş birini isterdim açıkçası
Her şey cinsellik de değil yani sınıf geçmişte karısı olmuş onunla cinsellik yaşamış diye de değil çünkü hiç evlenmeyip onlarca kişiyle beraber olan insanlar da var ama dediğim gibi ben evlenmiş birini istemezdim yine de büyük konuşmamak gerekiyor aşk sevgi bu Eğer gerçekten çok seviyorsam aşıksam o da aynı şekilde beni seviyorsa her şeyimizle birbirimizi tamamlıyorsak çok da takılmam sanırım tabii ki burada eski evleriyle önemli yani benim karşıma sürekli çıkacaksa ya da sürekli beni eski eşiyle kıyaslayacaksa böyle biriyle evlilik yapmam
Bu soruya hayır diyenlerin kafa yapısını merak ediyorum. Evlenip bosaninca noluyor deformasyon mu oluşuyor? Sevgili adı altında her haltı yiyince bir şey olmuyor da helal dairede evlenip bosaninca noluyor
Yani genel anlamda söyledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?