Bunlardaki psikolojik problem nedir. Evli olduğunu bilmiyordu öğrendi ama hala bırakmıyor peşini..
Bekar insanlardaki bu evli merakı nedir?
Bekar insanlardaki bu evli merakı nedir?
Mesele evli olması değil. Önceden sevmiş aşık olmuş ve ya alışmıştır ve şimdi evli olduğunu öğrenmesine rağmen bırakmak istemiyordur. Tabi ki yanlış bir tercih ama yanlışı yapan bekar olan kişi değil evli olan kişidir
Burdaki yanlış tek taraflı değil. Ama evli zaten o olmazsa başkasıyla aldatacak. Bekar olup da bu bataklığa düşmenin mantığını soruyorum
Adam başta evli olduğunu söylese ve karşı taraf buna rağmen razı geldiyse evet hata karşılıklı olurdu. Ama başta söylememiş karşı taraf sevmiş alışmış sonra söylüyor. Bu durumda tek hata evli kişidedir ney
Net*
Diğeri çok masum aynen devam etsin o zaman... Belki adam onu tercih eder beklesin konuşsun yavvşamaya devam etsin. Çünkü o bilmiyordu
Masum (d) u diyorum ben. O adamın pisliği iğrençliği ne diyeyim
Sen şimdi kahve içiyorsun.. Sonra ben dedim ki o kahvenin içinde insan üresi var. Ama sen diyorsun ki neyse önceden öğrenmedim devam edeyim içmeye nasılsa benim hatam değil. Kim koyduysa onun hatası
Ahahaha bunla ne alakası var. Mesela sigaranın da bir sürü zararını biliyoruz herkes yapma yanlış diyor ama bir kere alışınca bırakamıyoruz işte. Alıştıranlar utansın
Sigara ile insanı aynı kefeye koyma bence. Hayatında sigara kadar bağımlılık oluşturan bir insan var mı
Benim için kimsenin bir bağımlılığı olamaz kimse vazgeçilmez değildir o yüzden kimseyi kendimle bir tutmam. O zaman şöyle söyleyeyim; kola içersin seversin tadı güzeldir. Sonra birileri çıkıp ‘bu fare b*kuyla yapılıyor, içinden böcek çıkıyor’ dediğinde sen dönüp ama tadı güzel deyip içmeye devam edebilirsin. Kahve örneği verdiğin için bu örneği veriyorum. Evli olduğunu gizlediği için o adam şer*fsizin önde gideni zaten bu bir. Sonradan evli olduğunu söyleyince karşısında ki bir kez aşık olmuşsa vazgeçemiyorsa bu onun suçu olmaz. Ki Allah bilir adam nasıl evli olduğunu söyledi. Evliliğim iyi değil boşanıcam vs mi dedi ne dedi karşı tarafı bu konuda dinlemek lazım
Evliler le takılanlar seni beğendi 👍
Bahsettiğin kişi beğenen kişi mi? Sitede olan bir durum yani vay be
Bilmem ben tanımam da ama denk gelmiş
evli olduğunu bildikten sonra aslında onunla aranda bir daha mesafe oluyor. bu da onu daha cazibetik yapıyor, ayrıca eşinin olması başka bir kadına ihtiyacı olmaması yine sizin için çekici oluyor. imkaansızlıklar, zorluklar arttıkça bu durum sizi daha da ateşliyor.
Sevgi yok hepsi karakter zafiyeti
zaafiyet içerisinde olan karakter kimin karakteri? anladığım kadarıyla senin, ama şundan emin senin bu durumuna kadınların yüzde doksanı düşüyor. karakterle alakası yok
Benim değil ne alaka. İş yerini basan bir kadınla saçını başını yolduğu diğer kadın... Sorulan her soru kişiyle mi alakalı. Hadi öyle olsa gizli sormadan niye açık edeyim kendimi.. Azıcık fikir lütfen
kusura bakmayın ama burada kendini pazarlayan bile varken, sizin karaktersiz sıfatını kendinize izafe etmeniz çok da şaşırtmaz.
İnsanlara çamur atmak için ne kadar da acınası bi argüman
Cevap
5Cevap
Birisine ait olan birisini elde etmenin hazzı hiçbir şeyde yok
bunu evli bir sevgilisi olan bir hanım arkadaşım söylemişti:)
Sanki çorabını elde ediyor
bilmiyorum ki..
onu çok eleştirdim bu konuda.. dinlemedi beni.
Dinlemiyorlar evet garip
Aynen ruh hastası. Öylelerine hasta diyorum ve acıyorum. 😊 Dalga geçerim çoğuyla ama anlayamayan çok fazlalar.
Bana hiç denk gelmedi bak ilginç 🤣
Her yerde varlar
Demek ki kalbim temiz bana denk gelmiyor
Ne alakası var.. Tvde bile onlarca. Kalbinin temizliğini böyle saçma bi durumda bile ortaya koyma ihtiyacın da çok ironik
İşte ironi 😶
Yengeye selam
Aleyküm selam onunda selamı var sana 😄
Daha henüz denk gelmedi
Kaşmerler
Tamamen ego!!!
Evdekini değil beni tercih ediyo yanılsaması
Yanılma değil doğru ama tercih ediliyor olmak evdeki kadına karşın elini güçlü yapıyor tabi, sonuçta elde etmiş oluyor erkeği. Genelde bu yönden ilgi çekici oluyor.
Yanılıyorlar.. Kimse evdeki eşini rahatını çocuklarını bırakmıyor. Sadece heyecan. Diğerleri de sevgi aşk vb sanıp yanılıyorlar.
Kısmen doğru. Her birliktelik bu sebeple yaşanmıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?