Evli kadının bekar adama kaçması?

Merhabalar.. Beni kınamayacak insanlar yorum yaparsa sevinirim.
25 yaşındayım 7 senelik bir evliliğim var gönül rızam olmadan ailem beni şizofren bir adamla evlendirdiler 17 yaşındaydım emin olun evliliğin ne demek oldugunu bile bilmiyordum VS. 6 sene boyunca elimden gelenin fazlasını yaptım onun iyileşmesi için ama o bana hayatımı zindan etmeye karar vermişti 2 çocugum uz var 9 ay önce boşanma davası açtım ailesi o kadar çağ dışı insanlar ki başıma getirmedikleri kalmadı çocuklarımı mahkeme yoluyla almaya çalıştım oğlumu alırken kızımı kaçırdılar yani şu kadarını bilin bu adamdan boşanırsam çocuklarımdan olucam ya da mezarı boyluyacam. Çocuklarım için fedakarlık yapmak zorundaydım onları bırakmazdım annesizliğin ne demek oldugunu en iyi ben bilirim ve şimdi tekrar bıraktığım yerdeyim mutsuz bir evlilik evin içinde dört dönen bir eş kumarı ayrı içtiği ayrı neyse asıl konuya gelelim çünkü kafayı yemek üzereyim namazında niyazında bir kadındım ta ki lanet olası instagram hesabını açmayana kadar benim bir konuda ilgi duyduğum bir sayfayla karşılaştım çok şaşırdım öyle bir sayfayı daha önce hiç görmemiştim ki yoktu da ismini vermek istemiyorum daha sonra o anlık sevinçle sayfanın sahibine mesaj attım çok güzel bir iş yapıyorsunuz çok mutlu oldum sayfanızı görünce falan da fistan bu şekilde kendisiyle sohbet ettik kendisi de bana istek attı fotolarımı falan görünce beğendiğini söylemedi tabi arada konuşurduk öyle 10 gün falan geçti kendisi de öğretmen bu arada seninle yakından tanışmak isterim deyince direk evli oldugumu söyledim daha öncesinde ne o sormuştu ne de ben söyleme gereği duymuştum adam şok oldu çünkü 25 yaşımda olmama ragmen 18 lik duruyorum şaka yaptığımı sandı bir türlü kabullnemedi bu durumu meğerse duygular beslemeye başlamış bir daha konuşmayalım dedim yazmadım ona artık. Aradan belli bir zaman geçti o yazdı bu swfer unutamıyorum alışmıştım senle çok iyi anlaşıyorduk ve senden çok kötü hoşlanıyorum diye yazdı hiç cvp vermedim 2 ay boyunca böyle yazmaya devam etti bırakmadı peşimi ki bırakmasını istemiyordum çünkü bende ondan hoşlanıyordum ve ilk defa sevilmenin azıcık da olsa o güzelliğinin tadını almıştım bırakmak olmazdı konuştuk araya aylar girdi buluştuk bir kaç kez 15 aydır birlikteyiz en son ben boşanma aşamasındayken beni terk etti abisi öğrenmişti her şeyi saygın bir ailesi vardı abisi bu işin okur tarafı yok ikinizde bırakın bu saçmalığı babamız duyarsa sana olan güveni de kalmaz çünkü kimse senden böyle bir şeyi beklemez demiş bizimkide bunun etkisinde kalıp kendisine biraz sert çıkmamı bahane edip beni bir başıma bıraktı olur yanı yok seni çok seviyorum ama imkansız evlenmemiz deyince saygı duydum gecelerce ağladım tam 2 ay geçmişti aradan tekrar döndü affetmedim güven sorunu yaşayan bir insanım zaten 8 aydır peşimde neden peşime düştüğünü söyleyip noktalamak istiyorum konuyu.
Siyaset olayları nedeniyle 3 yıl hapis cezası yemiş yurt dışına gitme kararı almış en çokta benimle orada yuva kurmak için sizce napıyım 🤔
Evli kadının bekar adama kaçması?