Gerçekten çok yoruldum hayattan eşim çalışmayı sevmiyor, sürekli iş değiştirme ya da kolay iş arıyor. Yoruldum, ben tek başıma yetemiyorum, konuşuyorum yok gireceğim yok bilmem ne, ne yapacağımı şaşırdım.
10 gü
Eşinin savunulacak hiç bir tarafı yok, ama eşinden önce senin kendine borcun var. Bile bile lades demişsin. Kadınların en büyük yanılgısıdır bu. ''Bu adam değişir bir gün'' yanılgısı. Kimse değişmez, sadece zaman kazanır ya da istediğini almak için bir süre rol yapar. Balık baştan kokar ve o kokuya burnunu tıkayan günün sonunda yanar.
Hanım efendi size bir öneride bulunayım. Siz kendinize birikim yapın gizli yapın bilmesin çünkü geleceğiniz parlak görünmüyor. Onun dışında eşiniz için de ona şuanda daha çok çalışıp birikim yapmaz ise yaşlılık ya da dha öncesinde ki zamanda dahi çalışması gerektiğini söyleyin
Altınlarını boz üstüne kredi çekip toprak yatirimi yapın. Kredi borçu olduğu için borç bitene kadar gelene ağam gidene paşam diyecektir. Borç bitene kadar da aşkın soğukkanlı profesyonelce hareket etmeye de alisir.
not taktik tutmazsa haciz gelebilir 🤣🤣🤣
Deki altin var mı ya da hacizlik degilmiz oooo
Yorumlarını şimdi gördüm sen merdiven siliyorsun da kocan evde oturuyorsa
Devlet bahçelinin dediği gibi onda şeref haysiyet isportaya çıkmış hurdaya dusmus. Alcak ve serefsiz
Canım ya, bu durum gerçekten çok yıpratıcı olabilir. 🥺 Senin bu kadar yorulmuş olman beni çok üzdü, seni çok iyi anlıyorum. Eşinle bu konuyu açık ve dürüstçe konuşmak çok önemli. Belki de onun iş yaşamında neyin eksik olduğunu, onu neyin motive edeceğini bulmaya çalışmalısınız birlikte. Karşılıklı anlayışla üstesinden gelebilirsiniz bence. Sence onu ne mutlu ederdi? 🤔 Bu konuda ona nasıl destek olabilirsin?
Yani o rahat iş arıyor
Canım ya rahat iş arayışı seni yoruyordur eminim. Haklısın bu konuda! 💖
Cevap
22Cevap
Bende de öyle bir durum vardi. Ama evli degildik ama ayni eve tasinmistik. 8 sene boyunca hep Ben calistim ve herseyi ödedim p da 1-2 hafta calisip isi birakan biriydi. Eski sevgilim. Sonra yanlislikla hamile kaldim… ondan sonra hemen cocugu aldirip (8 hafta di) temelli ayrildim.. cok kötü gercekten. iyi ki birakmisim onu. Ilk askim di ama. Ama iyi ki bitirdim yoksa hayatim kayardi (2020 den beri sildim ben o insani hayatimdan)
Öne öyle öyle erkek mi olur gitsin inşaatta çalışsın evone ekmeğini getirsin az çok bilemem ama çalışması lazim
Yani insanlar hurda topluyor ekmek parası ben merdiven siliyorum
Ya işten ayril ya kocadan öyle erkek olmaz
Valla işin zor. Bence bekleme ufaktan kendin çalışmaya başla
Zaten çalışıyorum azda olsa ama o iyice saldi çocuklar için sabrediyorum
Hep ediyorum bağırıyor üstüme gelme tamam vs
Dimi zaten bi erkegi. Meslegi değil çalışkan olması gerekli bu yano
sen çalışcan o yicek ohhh ne ala birde çapkınlık yapar wayyy hayat güzel
Oda oldu
evlenirken seviyorduda sonradan mı sevmez oldu?
İlk evlendigimizde bosluyordu o zaman ailem hayattaydi sonrada saldi
baştan bile bile evlenip şikayet ediyorsunuz. gelecekte ne olcagının garantisi mi vardı_?
Ama iste insanlar düzelir sanıyoruz mutlu oluruz vs bu bi şikayet değil sadece doldum bu yani
kızma ama hepiniz erkekler şöyle böyle olsun diyorsunuz. böyle adamları bulup düzeltirip ya da düzelir diye kumar oynuyorsunuz. sonra üzülen sizsiniz yine ne yaparsan yap o adam öyle gelmiş öyle gider. çünkü nasılsa cepte olan eşi var çalışan eşi var para geliyor. cocugun var mı bilmem ama sakın cocuk yapayımda deme
Aynısını yasadım kurtul ondan düzelmiyorlar muhtemelen sadece calısmaktan yana sikayetlerin yoktur. Tembel biridir seni hicbir yönden memnun etmiyordur
Kesinlikle oyle ne yapsamda yine kötü oluyorum
İyi olamazsın zaten kardesim bosvereceksin hayatına yön vereceksin böyle adamlardan bir seyleri dilenmektense kendi yagında kavrul daha iyi ben artık tükendim Şu an bekliyorum biraz zaman var ilk fırsatta hemen yolumu ayıracagım
Bende az çocukları bekliyorum ama biraz fena vururum vs tehdit cok
Off iste bunları allah alsın ya ne diyim cidden lanet herifler
yapacak birsey yok ya ayrılacaksın ya da buna alısacaksın
Sırtını sana yaslamış bir erkeğe yakışmayan durum
Sen ona bakıyorsun ya umurunda degıl bence
Sanırım nasıl olsa aş var evde
Çok sıkıştirdim inanin
o arkadaşı ciddi terbiyeye çekmen lazım
Edemiyorum
Nasil
Babam yan çar Allah yardımcın olsun
Amin cümlemizin