Sadece mesaj, tlf üzerinden aldatma olayı olsa pişman olup bıraksanız sonrasında eşinizin de aynı şeyi yaptığını öğrenseniz ayrılır mısınız, yoksa ben de aynı hatayı yaptım deyip üstünü kapatır mısınız
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece mesaj, tlf üzerinden aldatma olayı olsa pişman olup bıraksanız sonrasında eşinizin de aynı şeyi yaptığını öğrenseniz ayrılır mısınız, yoksa ben de aynı hatayı yaptım deyip üstünü kapatır mısınız
Cevap
15Cevap
Kapatamam üzerini erkek aldatmasıyla kadın aldatması aynı şeyler değil
Mesaj üzerinden. Herhangi bir fiziki buluşma söz konusu değil
O aldatma olmuyor mu?
Aldatma yok demedim. Detay verdim. Erkeğinki ve kadınınki de böyle oldu diyorum
Ben böyle bir durumda kalmak istemem
bence ikiniz de hatalısınız, daha kötüsü olmadan uzaklaşmak daha doğru
Bebek var. Ben bırakmıştım detay bilmediğim için onunki mi daha masum benimki bilemiyorum. Ama her ne kadar ben de hatalı da olsam affedemiyorum onu
Bir hata yapiyorsam mutlaka karşılığı olur
Ve evliliğe devam eder misin bedel ödendikten sonra
Evet
ayrılırım. net cünkü onunki hata değil intikam olmustur
Bilmiyordu ki
kim bilmiyor
telefondan ne yapmış sexting var mı yoksa sadece sohbet mi buna göre düşünebilirdim
Sohbet.
adil olmak bunu gerektirr.. yoksa bencilliktir
Kendim gibi birisini bulmuşum derim.
:(
Madem bu kadar çok birbirinizi boynuzlamak istiyorsunuz bari gizliden yapmayın açık şekilde söyleyin sonra ya iki taraftan birine zarar geliyor. bence açık şekilde bu durumu konuşmalısın onunla yapacaksa da yediği haltın arkasında dursun ya da hiç yapmasın
Ben yapsam bile eşimin yapması beni bitirirdi
Affedemiyorum onu.
Olsun sen de yapma. Yaparsan onun gibi olursun. Gönül ilişkisi yoksa takma kafana
Bende ayni hatayi yaptik
Der kapatirim
Senin aklında ders vermek mi var?
Zor bir durum
Öğlen öğlen ne iciyonuz
Çok zor soru.
Bu detaya göre değişir kanka
Buluşma görüşme sanal ilski yok sohbet o da tam sevgili gibi değil
Yol knk sağ ol. Ne yazacaksan yaz burdan cevap veririm
1 1 olmus
Neden bıraktın konuşmayı mesela
Ben online oyunda konuştum. Buluşma vs asla yapmadım. Sonra da pişman olup evime eşime yöneldim onu çok seviyordum zaten. Bir de bebeğimiz oldu
Maşallah Allah bağışlasın ne oyunu peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu gerçekten çok zor ve kafa karıştırıcı bir durum ya. 😔 İlişkilerde güven en önemli şeylerden biri, hele böyle bir hatanın iki taraftan da gelmesi durumu daha karmaşık hale getirir. Sanırım ben bu durumda ayrılığa gitmek yerine, oturup her şeyi enine boyuna konuşmayı tercih ederdim. Çünkü bu, karşılıklı bir aynaya bakmak gibi olurdu. İkimizin de neden böyle hissettiğini ve neyin eksik olduğunu anlamaya çalışırdık. Ne dersin, böyle bir durumda açık iletişim kurtarıcı olabilir mi sence? 🤔