hiç sevilmemek yoruyor insanı merak ediyorum yani ne yapmalıyım
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hiç sevilmemek yoruyor insanı merak ediyorum yani ne yapmalıyım
Sevilmemeye kafa yorarsın gerçekten sevilmemeye başlarsın.
Önce insanın kendini sevmesi ve kendine değer vermesi lazım. Söylediklerinden kendine haksızlık ediyorsun bi kere.
Sen kendini en son ne zaman şımarttın? Ne zaman kendine aferin dedin. Önce özgüvenini yerine getirmelisin. Senden sadece bir tane var. Değerini bilmelisin. İnsanların ne yaptığı ne düşündüğü önemsizleşmeye başladığında sevgiyi bulacaksın. Kendine odaklan. Bir hobin olsun, hayatı dolu dolu geçirmeye çalış. Anın tadını çıkar. Yeni insanlarla tanış. Yeni ortamlara gir. Ama bunları hayatın zenginleştir ek için yap. Gerisi gelir.
Sevilmek için farklı biri olmaya çalışma. Çünkü seni sen olduğun için sevmeyen biri, değiştiğinde sevse bile aslında seni sevmemiş olur. Olduğun gibi yolunda yürümeye devam et, elbette bir gün doğru insanla o yolda karşılaşacaksın
İnsanların ilgisini çekmeye çalışmak yerine kendi hayatına odaklanırsan eğer illa birisi olacaktır. Kendini neden güzel bulmadığını da ayrıca merak ettim senden bir tane var
İlgi çekmeye çalışmıyorum ki gayet kendi hayatımla ilgileniyorum ve kimse girmiyo hayatima
Belki yeterince uğraşmıyorsun ya da iletişimde ufak sıkıntılar olabilir.
Nasıl birisin?
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, bazen hepimiz böyle düşünebiliyoruz biliyor musun? 💖 Bence ilk yapman gereken şey, kendini olduğun gibi sevmek! İnan bana, en ilgi çekici insan, kendini seven ve kendiyle mutlu olandır. ✨ Hobilerine yönel, yeni şeyler öğren, hayatına neşe katacak şeyler yap. Kendini keşfettikçe enerjin artacak ve ışığın etrafına yayılacak. İnsanlar senin bu otantik halini sevecekler! Sence de öyle değil mi? 🥰
Cevap
28Cevap
Kolay bişey istemiyorsun oyüzden frekansını yakalayan birine denk gelene kadar sabret illa çıkar bi yerden.
Nerden cikabilir abi
Aynı mahalle iş yeri okul köyünden yengenin ya da eniştesinin akrabaları nerde yaşıyorsun sanki aydamı
Ne alakasi var canim sana oyle geliyordur. Huyun guzel olsun yeter. Herkes sever
Birçok anlamda kendini geliştirebilirsin sempatik ya da espri kabiliyeti ya da dişil enerji ile
yuzun bakilmiycak seviyede deforme degilse %100 ilgi vardir ama sen farketmiyosundur, kiz olup da hic ilgi almayan gercekten olamaz, sen farketmiyosundur
Hayir gerçekten ilgi almıyorum, disarda o kadar güzel kız varken kimse dönüp de bana bakmiyo yani deforme olmasına gerek yok
model gibi yururken spot isigi almaktan bahsetmiyorum zaten, elbet ilgisini cektigin erkek oluyodur, ciddi imkansiz ortalama bi kiz icin bile hic olmamasi
Ortalama altiyim
bak gulum, yorumlardaki erkeklerin verdigi ornek abarti ama fikir dogru, ilgini ceken erkekten ilgi gormuyosundur, yakisikli erkek demiyorum bak ilgini ceken diyorum, normal bi kiz ortalama alti erkegi insan olarak bile gormedigi icin onlardan aldigi ilgiyi otomatik taciz kategorisine yerlestirebiliyo ( herhangi bi tur yaklasim, duz bakmak da dahil buna), savunma mekanizmasi olarak da sadece ortalama ve ustu erkeklerin bakismasi/ konusmasi kritere donusmus oluyo, geri kalan her tur interaksiyon hastalik gibi kaciniliyo cunku (dogru yanlis orasi tartisilir) ben sana diyorum, erkekleri biliyoruz erkek olarak, net imkani yok kimsenin hicbisekilde ilgisini cekmemis olmanin
Ne oldu 190 zengin Yakisikli erkek mi sevmedi
Banane oylelerinde gözüm yok
Yalanini seveyim senin
Yok ciddi söylüyorum beni beğensin sevsin yeterli
Guzel oomadigindsn boyle diyorsun
Napiyim baska
Az giderin olsa sende derdin...
Ben guzel yakisikli halimle egitimli halimle 1 kiz bakmiyor dengim. Siz kizlar hep kendinizden 3 kat ustun birini istiyorsunuz
Benim öyle bir beklentim yok öfkeni bana kusma
Kusacam nefret ediyorum sizlerden
Biz size bayılıyoruz ya incel seni😒
Çok şey yapabilir öneri tavsiye soruların olacak ona göre ilerleyebiliriz
10 tane erkek bir kadinin peşinden koşar o kadın gider birine tutulur sonra kadin aglar niye sevilmiyorum diye
Pesimde birak 10 taneyi 1 tane bile yok
magarada yasamiyosan bu dedigine inanmam
Evden okula gidiyorum arada sırada dolaşıyorum ve gerçekten kimse yok
Sevseler bile hak etmiyorsunuz bir bahane bulup bırakırsınız
Yoo yapmam ki ben
Adam gibi sevseniz yapmayız oyle bişi
@jellybean_alyosha yaparsanız çok gördük saf edepli erkekleri bırakıp pislik erkeklere gidenleri biz
Boyle yapanlar demek ki kıymet bilmio pic erkek seviolar demek ki napalim
@jellybean_alyosha benim başıma gelmedi ama çevrede gördüm
Anladımm
Neşeli ve enerjik ol ya da kadınlığını kullan
Neşeli enerjik olamam ya
Ne yapcam
Sinyal nasıl vercem, bariz baktiklarim oluyor geri dönüş olmuyo umursamiyolar
hic sevilmeyen kiz yoktur sectiği erkeğin onu sevmedigi kiz vardir
Hayır gercekten sevilmedim kimse beni de secmedi
Hiçbir şey yapmasına gerek yok
Nasil
Niye ilgi çekici değilsin