Lütfen dalga geçmeyin cidden beğendim, yok dedik ama sonradan pişman oldum ama tersine çok beğenirlerse bir şanslarını tekrar denemezler mi?
7 gü
Lütfen dalga geçmeyin cidden beğendim, yok dedik ama sonradan pişman oldum ama tersine çok beğenirlerse bir şanslarını tekrar denemezler mi?
Cevap
5Cevap
Yani çocuk. begenmis ise bı daha gidin diyebilirde. Ama işte gurur yapar ve gelmeme ihtimali çok yüksek. Alttan haber uçur cocuha geri gel de
Aa ben asla dememde o çok beğendiyse dönsün sonuçta genç küçük olan benim
Geri bı daha gelsin diyen sen pişman olan ve beğenen sen ama kendini agirdan alan yine sen. Kucuk olan benim bı daha gelsin demen çözüm olmaz. Karar senin hayırlısı olsun senin ocin
Evet hayırlısı tabi de işte soruyorum yok desem dahi çok beğendiyse terse bi deninmez mi
Zor erkekler ikinci şansı bu şekilde vermez. İstemiş yok demişsiniz onun gururu aileisnin gururu ikinci şansı verdirmez sanırım.
Evliliğin şakası olmaz, bir daha istemeye tabi gelmezler
ama büyüktü diye hem çok beğendilerse tekrar bi denemeleri gerekmiyor mu
O görücü usülünde olmaz yavrum, birbiriyle aşk yaşayan sevgili çiftlerde olur. Vermezlerse verinceye dek tekrar gidilir. Siz sevgili çift değilsiniz ki!
Ama o 38 yaşına kadar kimseyi beğenmemiş benim hibi hem güzelini hem çıtırını bulmuş daha nerden bulsun zor
Ben ne diyooooom sen diyon ak, neyse!🤦♂️
neyin kafası bu ya erkek dediğin kadından büyük olmalı her zaman
13 yaş normal mi kanks
gayet normal erkekler geç olgunlaşıyor kadınlarda çok çabuk çöktüğü için aralarında en az 10 yaş olması makuldür, çoğu yaş aldıkca genç kızlara bakmaya başlıyor zaten
Dönmezler çocuk oyuncağı mı bu... o tm dese bile ailesi gelmez tekrar çoktan başka kız bakmışlardır konuşuyordur yakında nişan haberi gelir sana
😆😆 28 yaşına kadar bulamamış benden sonra mı hemen nişanlanacak😆
Sen daha fazla ergensin bu zaman da kim evleniyor kendine yük yapıyor... evlenmek isteyen kadınlar dolu ülkede... erkek evlenmese bile gününü gün eder kadın gibi değildir
Sen onları daha çok beğenmiş gibisin :D :D
😆😆
Yok dediysen denemezler anca mesaj felan atman lazim bjraz seni tanimak kstiyorum die
Aa asla olmaz atmam ee onlar çok beğendiler se dönmezler mi sonuçta bulmuşlar genç benim gibi
Insan o kadar grursuz olmamali
On üç yaş da çok be
Ben 24 o 36
37
nasipte varsa seni bulur
13 yas çok fazla daha gençsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, seni anlıyorum ya! ✨ Bazen hemen karar verip sonra "Acaba?" demek çok normal bir şeydir. 🙈 13 yaş fark ilk başta gözünü korkutmuş olabilir ama sonradan beğenmen de çok tatlı olmuş. Eğer seni gerçekten çok beğendilerse, bence yeniden bir kapını çalma ihtimalleri yüksek canım. Belki de senin de bir işaret vermen gerekir, ne dersin? 🤔 Bu yaş farkı seni hala düşündürüyor mu peki? Çok merak ettim! 🥰