YKS sınav haftasında sevgilimden ayrılık mesajı attım, şimdi vicdan azabıyla ne yapmalıyım?

Sevgilim dün TYT'ye girdi, bugün de AYT'ye girecekti ama tamamen unuttum ve uzun süredir dolu olduğum için TYT'ye girdikten sonra gece ona ayrılmak istediğimi, çok yıprandığımı, bu ilişkinin beni yorduğunu, ilgisiz ve umursamaz olduğunu söyledim. Uyuyacağını, yarın konuşmak istediğini söyledi, tamam dedim. Sabah tekrar yazdım, sınav haftamdayım hiç mi insafın yok, sınava 3 saat kalmış bana neyin muhabbetini yapıyorsun falan dedi. Sınavlarının bitmediğini o an hatırladım, gerçekten berbat hissediyorum. 3 aydır sevgiliyiz ve 3 aydır bu sınavlara ne kadar çok çalıştığını görüyordum, böyle bir şeyi nasıl unuturum diye kendime kızıyorum ama çok dolmuştum, gerçekten artık sevgilisi gibi hissetmiyordum. Ona bir özür mesajı gönderdim, defalarca kez de özür diledim. Sınavdan sonra sınavının nasıl geçtiğini sorduğumda kötü dedi, gerçekten çok suçlu hissediyorum. Ne yapabilirim?
YKS sınav haftasında sevgilimden ayrılık mesajı attım, şimdi vicdan azabıyla ne yapmalıyım?