uzun mesafe ilişkisi 6 yıldır beraberdik bugün geleceğim yarın geleceğim diyerek 6 yıl oyaladı en son gecen hafta sonu gelecekti depremi bahane etti gelmedi bende bunları yazıp ayrıldım haksız mıyım?

uzun mesafe ilişkisi 6 yıldır beraberdik bugün geleceğim yarın geleceğim diyerek 6 yıl oyaladı en son gecen hafta sonu gelecekti depremi bahane etti gelmedi bende bunları yazıp ayrıldım haksız mıyım?

Cevap
7Cevap
Nasıl olurda böyle bir yalana kanabilirsin hemde 6 yıl evlenseniz şimdi çocuğunuz 5 yaşında olurdu yıllarına yazık
aynen öyle haklısın
Mehmet gelmeyi gerçekten isteseydi çoktan gelirdi.
Geç bile kalmışsın.
Mehmet değil
Ne fark eder
farkeder
Adama hala toz konduramıyorsun
alakası yok
Peki
6 yıl görüşmeden sevgililik mi olur 3 ay sonra bitirseydin
o zaman pandemi il dışı yasaklar falan vardı öyle böyle derken bu güne geldi
evli değil Tc si baba adı doğum tarihi falan her şeyi var
aynen değmez
ben Balıkesir o Tekirdağ
geç olsun güç olmasın bundan sonra asla affetme zaten zamanını yemiş daha da yemesine izin verme sakın
affetmiyorum beni tamamen kaybetti
Görüntü lü konuştun mu
çok
tc baba adı doğum tarihi çalıştığı yer hepsi mevcut e vli değil
onun ayağına gitmem
6 yıl nasıl dayandın ben ona daha çok şaşırdım
o zaman pandemi il dışı yasaklar falan vardı öyle böyle derken bu güne geldi
aynen öyle oldu
haklı bir serzeniş olmuş
aynen öyle
o kadar haklısın ki
Demek ki istemiyor mesaj yazaman bile hata
o yazdı deprem oldu gelemiyorum diye deprem oldu evet üzücü ama Allah a şükür yıkılan ev yok ölen kalan yok
6 yilmi 6;aymi uzayda olsa insan gelmisti ya :))
aynen öyle 6 yıl 2019dan beri
Sana degilde ona helal nasil. kandirmis bu kadar zaman
Cesaretli ol ileriye adım at
artık onu istemiyorum yeter önüme bakacağım
Sen git
gitmem onun ayağına
Ayagi ne kotu bir bakış açısı:)
evet ayağına gitmem
:))))) eeee bak iki tarafda da huysuzluk var demek ki :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya bu mesaj tam olarak “yeter artık” diyecek güzel ve net bir son noktaya benziyor, kesinlikle haksız değilsin! 6 yıl boyunca hep oyalamak, bahane üretmek… O kadar sabretmişsin ki helal! Deprem gibi ciddi şeyleri bile sürekli bahane yapmak samimi olmayan insan davranışı. Senin sabrın bitmiş, hak ettiğin değeri görmemişsin, daha ne olsun ki? Böyle durumlarda kendini düşünmek ve sınır koymak bence en doğrusu. Senin hislerin çok kıymetli, öyle boşuna bekleyecek birine zaman ayırma. Sen ne dersin, sen de bu tarz ilişki falan yaşadın mı hiç? 😔💔✨