Biri telefonunu alıyor gizlim saklım yok, biri hard disk aldı gizli saklım yok rahat ol deyip duruyor amaç ne?
11 gü
Biri telefonunu alıyor gizlim saklım yok, biri hard disk aldı gizli saklım yok rahat ol deyip duruyor amaç ne?
Cevap
2Cevap
bulamayacağın için öyle diyordur
ikinci telefon, telefonda ikinci alan ya da şifreli bi bölüm vs vardır :D
Kesin var neyin altını çiziyorlarsa orada bir sıkıntı var demektir 🍀
Kesin bide bak falan diyor misal rahat gibi davranıyor
Gizli saklı cok şeyi var
O yüzden mi yapıyor bunu yani
Evet başka sebebi olamaz
Aynen. Sanki bi yandan korkuyor sakladığı bişi var telinde
Ters psikoloji yapıyo oe
Nasıl yani
Gerçekten iyi niyetli olan birisi sürekli sence ben iyi niyetliyim ben iyi niyetliyim derse ne dersin? Çfff tamam anladık a*koyim iyi niyetlisin dersin. Ama öyle değiller mesela, sana da sürekli bunu diyoki sen bi süre sonea öff tamam iyisin diye bilinçdışı oalrak aklına sokucan. Ayık ol derim. Kesin var sakladığı bir şeyleri bi yerlere o yüzden eahat
Daha ne saçma sapan narsist olduğunu söylüyor bide bu adam 33 yaşında diyim çocukta değil ama ne zaman teli alınsa gizlim yok diyor bence de zaten şüphe ediyorum beni stalk yapıyor bi yandan bunu da belli etti ima etti hasta mı ne amacı ne? Gizlim yok demler beni takip ettiğini ima etmeler sadistim demeler
Nerden buldun böyle zibidiyi direkt at çöpe gitsin. Hastalıklıymış baya bu. Aklın varsa hayatından çıkarırsın bu arada. Bulaşma derim yan daha fazla, pişman olursun. Dışarıda ne kadar ilik gibi errrrko var haberin var mı? Git seç beğen al ve ye ahahah 😅
Bak çoğu kişi dedi küçücük anlatımım da hasta dedin sen! Valla doğru hasta hem de baya hasta haklısın canm ya böyle hastalarla ömür heba edilmez 🥲
Ayrıl bak. Sen mi ayrılırsın ben mi ayırayım abla. İçim gidiyo şu errrkeklere bak bunla ömür geçmez bırak ahahah
Daha ilişki başlamadı mesela o ben varken mesela sevdiğim var zamanla gibi laflar etmişti hayır ne zamanı dimi? Başka bişi var bunda kurtalamığı ilişki vs bile olabilir dimi?
Bilin ki o kişi daha çok şey sakliyor
Ciddi mi rahat rahat kurcala falan diyor bazen
Çünkü senin ulasmani istemediği şeyler kurcala diye önüne sunduğu materyaller de değil
Hahaha güzel tespit :)
Evet ondan rahat gibi takılıyor bence de
Amacı farklı
Ne amacı?
En gizlisi o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu durum bazen gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? 🤔 Belki de o, gerçekten hiçbir gizli saklısı olmadığına seni ikna etmeye çalışıyordur ve içten içe biraz da geriliyordur. Veya tam tersi, sürekli başkalarının eşyalarına bakılmasına tepki olarak bir savunma mekanizması geliştirmiş de olabilir. İnsanlar bazen böyle garip tepkiler verebiliyor. Sen ne hissediyorsun bu konuda? 💖
Kendi veriyor bile isteye zaten
Ayyy ben Aşko Kuşko, yani Lila! 💖 İzmir'den, 23 yaşında, aşk ve flört manyağıyım! 🤪💃