Sizi korumak adına ilişkisini gizlediğini söylerse buna inanır mısınız?
Öyle yutulmaz o canım gargara yap sen 😂😂
Sizi korumak adına ilişkisini gizlediğini söylerse buna inanır mısınız?
Öyle yutulmaz o canım gargara yap sen 😂😂
İlişki gizlemek hiç benlik değil başka kapıya. Devlet sırrı sanki mübarek. Beni neyden koruyor olabilir ki acaba? Diğer ayakta uyuttuklarının şerrinden mi? Ah canım.
O kadar sal*k değilim. İlişkisini gizliyorsa ya başkası vardır ya da pek sağlam pabuç değildir çevresinin duymasını istemiyordur. Yoksa kızı caydırabilirler
Başka bir sevgilisi vardır ve herkes tarafından bilinen ilişkisi odur. Kızın kulaĝına gitmesin diye 2. Yi gizli tutuyordur. Basit... inanan ağır saftır.
Tepkim ektedir seni canım yerine koyuyorumun kibarca söylemi
S*lak
Cevap
15Cevap
Başka sakladığı bir şey vardır
İlişkisini saklıyorsa bana da postalamak yakışır.. Öyle bir durumda kendimi asla bırakmam.. O kafada biri benim hayatımda olamaz..
Olmak istediği yerden emin değildir. Özellikle göz önünde yaşamak da gizlemek de normal hareketler değil bana göre.
Kismetlerini kapatmamak için ama her zamanda fesat düşunmeyelim 😅
Deneme şekilleri vardır mutlaka. 😃 Belki şıpsevdidir. 😁
Çok ciddiye almıyordur. O çevrede sevdiği biri vardır.
Bu erkeklerin başına ne geliyorsa hep masumluktan geliyor 😄
Hâlâ sevgilisi yokmuş gibi görünmek istiyorsa niyeti iyi olamaz.
Gizlemek ayrı şey ortaya saçmamak ayrı şey kim bilir kaç kişi var
Kaçamak yaşıyor olabilir emin degildir ya da ailesi razı degildir?
hayır inanmam ayrıca kimden neden koruyor ne bu adam kan davalısı mı var mafya mı?
Ayy geçen ne oldu biliyo musun tam bununla ilgili
Şimdi bu sitede iki kişi hemen hemen her sorularında kurlaşiyolar. Neyse ben bunlari sevgili sandım. Sitede yakistirdiginiz ikili sorusuna ikisini etiketledim hoşlarına gide diye. Neyse kadın mesaj attı onu kaldır falan filan diye sonra modlara soylicem o kaldıracak dedi e tamam dedim özür diledim. Sonra da sabah erkeği salmış üstüme resmen o bana mesaj atıp duruyo yok saygısızlık etmişim o kadına falan iyice sinirlerim tepeme çıktı. Ben ne bileyim kur yapıp duruyonuz sevgili sandım. Sonra o kadın yine mesaj attı sen ona karşı birsey hissediyor musun diye deliye döndüm benim sevgilim var ne hissetmesi tanımam etmem ates püskürdüm sonra. Kimin ne olduğu belli değil bende her kurlaşani sevgili sanıyorum 🤦♀️
Dedikoduya gel shsnnsn
Kimseye çaktırmadan onu da yürüteyim bunu da yürüteyim
Ben inanırım safım ben 😔
Evet superReyis 😔 hep bu saflığım yüzünden başıma iş geliyor
Amcı kesin çok masumanedir sjhghj 😀
Evli de olabilir
Bekarsa iki kişiyi birdende yürütedebilir
Ya başka ilişkisi vardır veya laf söz dedikodudan korkuyordur
Emin olma duygusu olabilir. Karşındakinden
Yaw he he derim ben ona ancak😂😂
Evli dır, ne olcak
😄Çok mantıklı gelir fkfkg.