Gizemli olan herşeyini anlatmayan ailesini anlatmayan özellikle bir erkek hakkında ne düşünürsünüz?
Gizemli erkekler çekici mi geliyor?
Gizemli olan herşeyini anlatmayan ailesini anlatmayan özellikle bir erkek hakkında ne düşünürsünüz?
Gizemli erkekler çekici mi geliyor?
Bütün kızlar da eleştirmiş ama yanılıyorlar. Gizem gerçekten çekicidir özellikle meraklı cesur insanlar için. Zaten korkak ve sinmiş insanlarla dolu dolu aşk yaşanmaz. Ama buradaki gizem; yalan söylemek ya da kasıtlı olarak bir şeyleri gizlemek değildir. Boşboğazlık etmemektir, kendini bir makinalı tüfekten çıkan mermiler gibi bilinçsizce anlatmamaktır. Yeri geldikçe özel yönlerin yavaşça açığa çıkmasını sağlamaktır gizemli olmak. Akılsız erkek ilk buluşmada 1 saat içinde her şeyini anlatmaya çalışır güven vermeye çalışır. Ama olmaz, tutmaz. Biraz çok yönlü olmak lazım kendini geliştirmiş erkek doğal olarak gizemlidir zaten biraz. Yeni özellikleri günbegün belirebilir. Bunları öğrenin gençler.
doğru tespit katılıyorum gizem hep çekici gelmiştir. kızlar şu an sallıyor gibi geldi bana :)
Teşekkürler. Ya onların çoğu muhtemelen heteroseksüel, çok kadın tanımamışlar yakından anlamamaları normal, onları da suçlamayalım.
Sakat derim elerim. Gizemli insan merak uyandırır falan şehir efsanesi. Gizemli insanın bi sıkıntısı oluyor mutlaka.
Cevap
1Cevap
Bana itici gelir ya, sakladığı şeyler mi var diye düşünürüm
ne düşüneceğim gizemli takılarak ne yapmaya çalışıyorlar mesela
hayir gelmiyor genelde oyleleri sorunlarim var kizim herkese boyleyim ben tiplemelerdir itici
çözmek daha uğraştırıcı olur
s*laktır, hiç çekilmez.
Gereksiz birileri demekki ailesi
gizem yapmayin net acik olun
Seri katil adayi olarak goruyorum o ne oyle a q
Çekici değil ürkütücü gelir bana
Cekici degil
hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?