Başlarda arkadaştık onu dinlemek güzeldi. Onun o net duruşu, ağırbaşlılığı ve arkadaş canlılığı hoşuma gidiyordu. Ara tatilinde memleketime gittim. Açıkçası ona karşı hislerim değişmeye başladı. Onunla arkadaş olmak beni boğuyordu, onunla sevgili olmak istiyordum ama o bir keresinde kendisinden hoşlanan ve sevgili olma konusunda darlayan bir lavuğu 70 kişi toplatıp üzerine yürüttürüp o lavuğun üniden kaydını sildirmesine sebep olduğunu öğrenince ben, eğer ondan hoşlandığımı öğrenirse beni yok edeceğini düşündüğümden söyleyemedim. Onun bana davranışı hep aynıydı ama onu dinlemek, onun mimiklerine, gülüşüne odaklandıkça ve onu mutlu gördükçe mutlu oluyordum, ta ki bir gün onun benim ondan hoşlandığımı fark etmeye başladığı ana kadar. Ben o gün kaçsam da beni beklemiş ve korktuğum soruyu sordu, benden hoşlanıyor musun. Ben de hayır dedim. Sonra kız bana ama herkes bana senin benden hoşlandığını söylüyor dediğinde daha fazla ona bakamadım. Kartıma baktım. Neyse işte o otobüse bindiğinde ona son bir kez baktım. O hep vitrinde parlayan bir güneş olacak, ben ise onu anca izleyen biri. Buna kalbim daha fazla dayanmadı, ben de onu sosyal medyadan çıkardım. Bir süre sonra wp'den mesaj geldi. Onun attığını görünce hemen açıp baktım ki bana değil, bir arkadaşına atacağı mesajı yanlışlıkla atmış. Mesajda knk sevgilinle beni tanıştırcaktın da mezuniyetin ne zaman yazıyordu. Ben de bir süre sonra ortak olduğumuz gruptan çıktım. Zoruma gitti, birkaç gün sonra da WhatsApp'tan engelledim. O da beni bütün sosyal medyalardan hatta telefonundan bile engellemiş...
O arkadaşı olarak bana baktı ama ben ona o şekilde bakamıyordum. O bana arkadaşımsın değil mi dediğinde, seni arkadaşım olarak sevmiyorum dediğimde şok olup peki neden hep peşimden geliyordun dediğinde bir şey diyemedim. Konunun kapanmasını istiyordum sadece
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer