Babam sevgilimi görünce bana ahlaksız dedi, bu durumda ne yapmalıyım?

sevgilimle gece yürüyüş yapıyorduk babam aradı nerdesin dedi ben de geliyorum eve dedim babam sevgilimin olduğunu biliyor ayrıca kardeşim aradı geliyoruz seni almaya dedi iyi tamam gelin ama babama söyle erkek arkadaşımla şu an dedim erkek arkadaşım da ben gideyim falan dedi ben de seni görmezse beni yalancı yerine koyar hep bunu yapıyor babamı biliyorsun arkadaşlarımlayken böyle yapmıştı dedim neyse çocukla bekledik babamın gelmesini geldi arabayla siz napıyosunuz burada dedi yürüyüş yapıyoduk dedim sevgilime sen kimsin be dedi sevgilim de erkek arkadaşıyım abi dedi babam da yürü hadi işine bak dedi sonra arabada bana demediği laf etmediği hakaret kalmadı ben ahlaksızmışım edepsizmişim nasıl babamı çağırırmışım sevgilim yanımdayken baba ben seni çağırmadım diyorum ahlaksızın tekisin edepsizsin terbiyesizsin dedi sonra kardeşime sordum sen babama söylemedin mi erkek arkadaşıylatmış diye kızar diye söylemedim dedi ki normalde sevgilimle buluştuğumda babam kimlesin diye sorduğunda sevgilimleyim diye de diyorum şimdi erkek arkadaşım da çok fazla alındı ki haklı da

Babam sevgilimi görünce bana ahlaksız dedi, bu durumda ne yapmalıyım?