Cok buyuk bir hata yaptim annemin kartindan buyuk bir harcama yaptim muhtelemen yarin annem ogrenecek babami arayacak aksam da beni... cok pismanim su an ne yapicam oldururler beni iptal de edemiyorum kahretsin iptal et diye bir sey de yok bittim ben mahvoldum ya korkak gibi kacicam ya da aslan gibi karsisinda durup dayagimi yiyecegim darp raporu alip babamdan sikayetci olabilir miyim hep onlar yuzunden oldu beni buna onlar itti kahretsin yatamiyorum kafami koyuyorum geri kalkiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Harcama Tutarı
1-100 TL Arasıysa - Git Karşısına Dur
100-1000 TL Arasıysa - Git Kaç Kurtul
1000TL+ İntihar Et :/
Direkt intihar
Oha Naptın Sen La :/
Kartla harcarken hiç mi düşünemedin yani sonunu? Ne kadar harcama yaptın?
Alinca bir baska oldu, almadan once hayalini kuruyordum bu kadar korkunc olacagini dusunmedim 2 bin tl
Tamam şu soruma cevap verirsen daha iyi fikir verebilirim. Tartışma esnalarında baban mı daha alttan alır yoksa annen mi? Yani hangisi daha yatıştırıcıdır, daha dinleyendir?
Babam fakat kafa ayıkken sarhos olup gelirse bir de saatlerce dover beni nasil bir ailede yasiyorum Allahim ya
Annen olabilseydi en azından babanı daha kolay dizginleyebilirdi.
Ne kadarlık bir harçama bu bir de mahsuru yoksa ne için harcadın telafisini düşünürüz.
2 bin tl bir yildir telefonum yoktu yalvardim yakardim almadilar
Sende kendine telefon mu aldın?
Evet
İnternet üzerinden aldıysan iade edebilirsin merak etme mecbur alcaklar önce ağla zırla telefon istedim almadınız falan biraz vicdan yap tamam kalsın deme ihtimalleri var eğer yine de durum kötüyse iade edebilirsin korkma nerden aldın telefonu ne zaman aldın.
Iki saat once easycep diye bir site var ikinci el olarak aldım ya iade edemezsem diye korkuyorum
2 saat önce almışsın daha eline bile ulaşmamıştır iptal de edebilirsin ki geldi eline diyelim açma kutusunu hadi diyelim açtın kutuyu mecbuurr iade alacaklar almamak gibi bir şansları yok web alışverişlerin de 15 gün iade hakkın var.
Evet iptal etmek istiyorum ama siparisiniz alindi diye mail geldi iptal diye bir sey yazmiyor, pasalar gibi dayagimizi yiyecegız mecbur
sadgfbısnafd
telefon eline gelince al kargodan sonra satın aldığın yeri baban arasın biz bu ürünü aldık daha açmadık bile biraz önce geldi elimize iade etmek istiyoruz desin tabi efendim diyip gönderin dicektir sorun etme ama sen dayağı baya istiyosun anlaşıldı telefon kalsın istiyorsun :D :D evden gitmek gibi saçmalık yapıp olayı daha da büyütme bir şey olmaz ciddi bir miktar değilmiş inşallah taksitli almışsındır asbdnfafsd
Kredi kartindan taksitli yapacaktım bir daha ki ay, hem telefonu istiyorum hem de dayak yemekten korkuyorum
Ya telefondan vazgeçip dayak yemiceksin ya da hem telefonu hem dayağı alacaksın yok öyleee :D
O 2bintl yi gordukten sonra kacisim yok zaten, en iyisi direneyim ama kemere karsi nasıl direnilir?
bacaklarına defter kitap bantla pantolonun içinden fark edilmesin ama vurdukça da gülme asdbvhgfsfda
Iki üc kat kiyafet giysem cok acır mı
Yok acımaz kız cocugusun gavura vurur gibi vuracak değil ya :D
Annem fişekleyecek onun kartindan aldım diye vur anam vur
Şöyle mi yapsam annem saat 5 gibi eve gelir ondan bir posta dayagimi yiyeyim sonra da kuzenimin yanina kacayim babam beni gormesin
Durum daha kötü olur sen baban gelince uyuya kalmış numarası yap :D
Seni takip etsem ozelden yazar misin boyle zor oluyor
Zor olan ne savaş taktikleri mi :D
Durumu babana ulaştırmadan annenle konuş. Hata yaptığını söyle, harçlığından kesmesini falan iste
O kadar medeni bi aile degiliz
Müşteri hizmetlerini ara kargoya verilmeden iptal ettirebilirsin fakat karta geç yatar
2 bin tl mi😲kız ne aldın o kadar? Yani ne almis olabilirsin? Ben babamin cebinden iki lira zor aliyom ki benim babam dovmez direkt evden atar. Tebrik ederim kardeşim kabire tek yön bilet kazanmışsin.
Bir yildir telefonum yoktu, telefon aldim valla bittim ben mahvoldum
Bir düşünelim bakalım şecenekleri
1 . ananın eteklerine yapışacaksın yardim isticeksin af diliceksin
2. Yakinlarda bir akraban varsa onlara kaç yatiya kal. Tercihen dedeler veya nineler cunku onlar torunlari severler. amca teyze ne varsa iste anlayisli olani oncelik al
3. Babanı alttan alicak olayi en hafif şekilde atlatmak için ugrasicaksin dovecek olursa kafani koru
Annemin kartindan aldım o babama soyleyecektir annem tetikleyecek daha fazla hakettim gerci hem annemden hem babamdan dayak yiyecegim anlaşılan, dayagimi yiyip oturayım artık ne kadar doverlerse de ondan sonra bir yerlere giderim
Öff çok kötü bı his bilirim snjwms kanka dayağını ye kurtul bence
Hem de nasil dayak
Hortum çıkarsa boku yedin haberin olsun
Kemer seviyor babam
O daha az acıtır hadi yine iyisin
Kalın kiyafetler giyeyim bari fazla acıtmasın kafamı da korumam lazım
Skjsjsksksksjs
knk as sonra babamda beni hastanelik etcek asıl sen bana söyle ben napcam
m
Çık karşısına çalışıp öderim hatamı telafi ederim de
Bi sakin ol ne kadar harcadın?
2 bin
Yani neden böyle bi saçmalık yapma ihtiyacı duydun peki
1 yildir telefonum yoktu en son canima tak etti
Bravo
Ne aldın ki
Telfn
kaç lira laaaaaaan
2 bin
banka kartı onu taksıt yapmıstır sen annenın telefon bankacılıgından onu taksıtlendırde baban az kızsın
Telefon oldugu icin taksit yok 😢😢
babana de ki
baba beni sevmıyorsan döv
sevıyosan bana kıyma
ben telefon aldım baboow de
ama bu taksıdı banka kendı yapıyor fırma degıl ben yuklu bısey alınca bankada ektra taksıt onerısı sunuyordu tele yok mu onu bılememde sen yıne annenın telefon bankacılıgına bır bak derım belkı vardır
Her tarafım moraracak baboov bana acimaz
bilemem ben demokrat ailede buyudum
Ben oderim benmle olursan
Pislik zihniyet
Saka saka
ne aldın acab.
Bittn sen xd
Ne kadar
Ne kadarlık aldın
2 bin
Ne aldın peki
Telefon