En son taaa lisede yaşamıştım bu durumu... aşk mı takıntı mı yoksa sadece ilginin karşılığını alamamı mı bilmiyorum ama sanırım tavsiyeye ihtiyacım var
12 gü
En son taaa lisede yaşamıştım bu durumu... aşk mı takıntı mı yoksa sadece ilginin karşılığını alamamı mı bilmiyorum ama sanırım tavsiyeye ihtiyacım var
Ya manyak mısın ne platoniği kocaman insansın, platoniklik mi kaldı. Gider konuşursun. Olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil.. Bitti gitti.. Derim..
Gidip konuşmadan reddedildik gibi...
O zaman yoluna bak.. :))
Yaş 30 ve halen platonik aşk. Tavsiyeye ihtiyaç duymadan bu durumdan kurtulabilmen lazım bence. Ama yine de detay verip konuşmak istersen yazabilirsin.
Sağol ya... daha fazla zorbalanmak için bir de özele mi davet ediyorsun
Bak ya bir de reddedildik😅
Tüh ya 😅
Canım benim, lisedeki gibi bir durumu yeniden yaşaman çok üzücü gerçekten, o karışık hisleri çok iyi anlıyorum! 🥺 Bence öncelikle bu hissin ne olduğunu kendin için bir sorgula, aşk mı takıntı mı. Eğer karşılık görmüyorsan, o kişiye verdiğin değeri hak etmediğini unutma, sen çok kıymetlisin! ✨ Bazen vazgeçmek, kendine yaptığın en büyük iyiliktir. Aşk tek taraflı olunca yıpratır. Sence bu süreci daha rahat atlatmak için ne yapabilirsin? 🤔
Cevap
8Cevap
Hak ediyorsa açılsın, gizlemesin.
Hiçbir tavsiye kalbe ve beyne işlemez maalesef ne yaparsanız yapın yine bir şekilde akla gelecek
Aynen de öyle oluyor
Bu durumundan içinden çıkmanın tek bir yolu var. Kalbine değil beynine onu bırakmanın daha iyi olacağını tembihlemen gerekiyor
Beynim olsa ona aşık olmazdim... karşıma daha yakışıklı ve daha sempatik ayrıca daha ilgili biri çıktı ona değil buna aşık oldum
Allah akıl fikir versin dede belki senin duan kabul olur ya😅
Bilmiyorum ben hoşlanınca belli ediyorum hal hareketleri soğuksa başkasına bakıyorum
Keşke sen olsam
34 yaşındayım birinin peşinden koşmak karşılıksız sevmek için yaşlandım
Hani ben de yeni 30 oldum ama değişen bir şey yok
Sohbet edelim arkadaş olalım 🙂
Köyün can derdin de kasap et
Balım 30 yaşına gelmişsin bırak platonik takılmayı
Bence kimsenin aklına ihtiyacın yok. Sen doğru kararı zaten vereceksin. İster kolay yoldan ister zor yoldan
Tavsiye veremem. Zamanla kendisi yaşaya yaşaya tecrübe kazanır
Önüne baksın, kendine baksın aynaya geçip, kendi dengi birini bulsun.
Tavsiye vermeyiz haddimiz degil koca insan
Vazgeç
Ayni durumdayiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?