Selam KS ahalisi! Diyelim ki platonik olarak hoşlandığınız biri var. Onu belli etmeden uzaktan uzağa takip ediyorsunuz. Sosyal medya hesaplarını falan stalklıyorsunuz. Gittiği mekanları öğreniyorsunuz ama aranızda bir sohbet, muhabbet yok. Yine de sanki o sizin sevgilinizmiş gibi onu sahiplenir misiniz? Başka biriyle konuşsa kıskanır mısınız?O bunu bilmese de o sadece bana ait dediniz mi hiç?
Platonik olarak hoşlandığınız birini sahiplenir misiniz?
Hayır canıma susamadım yaptım bu hatayı benim olmayan sahiplendim sonra benim olmayan bana dediki yani sen kimsin hakla ortada bir şey yok yani hiçbir şey yok elle tutulur ya da gözle görülür hiçbir şey yokken tuttum sahiplendim sanki yıllardır benimmiş gibi çünkü yıllardır evimmiş gibi sevdim Ama büyük bir hata mesela bir şey senin değilse o şeyi sahiplenmemek gerekiyor sonra insan üzülüyor çünkü senin olmayan bir şeyi sahiplenme gerçekten çok ağır bir şey
Platonik aşık olmadım hiç. Olsaydı da benim olmayan birini sahiplenmezdim. Üzerlerdi. Benim olmayan, bana ait olmayan biri için üzülmeye değmez😄 Ait olması sadece sevgililik anlamında sevgiliyiz demek değil bana göre arkadaş da olsak birbirimizi beğenip seviyorsak birbirimiz olmadan da birbirimizi kollamak, sahip çıkabilmektir. Ait olmaktır. Karşındaki insanı bilmek, onu dokunmadan da senin olduğunu hissedebilmektir.😄 Bu hissi almadığım yani benim olduğunu hissetmediğim birini kıskanmazdım, sahiplenmezdim.
Sahiplenmek çok doğaldır çünkü işin entresan tarafı platonik aşk en kuvvetli aşktır... Platonik aşık asla kırıcı bir oluşuma yol açmaz hep o yüreğinde bir sevgi delisidir..
Platonik takılmayı sevmiyorum ve sanırım takilsaydim sahiplenirdim:)) Ama saçma yani gidip söyleyin ne hissettiğinizi güzelce platonik saçma gelir bana😁