Platonik aşık olduğun birini nasıl etkilersin?
Soru yukarıda hadi bekliyorum acil lazım...
Soru yukarıda hadi bekliyorum acil lazım...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Soru yukarıda hadi bekliyorum acil lazım... kardeşim platoniksin heralde bence platonik kal veya unut neden biliyomusun? bak anlatiyim 1 yıl önce falan bir çocuga aşıktım okuldan platoniktim yani 4 ay boyunca sevdim çaktırmamaya çalıştım söylemedim...2. dönem oldu dayanamayıp söyledim neyse çıktık işte çocuk benim duygularımla oynayıp terketti. bırak platonik kalsın eminimki pişman olursun. okadar seviyodumki 4 ay boyunca be keşke hiç sevmeseydim diyorum hep hala o acının izlerini taşıyorum...
seninle aynı durumu yaşıyorum 4 ay oldu söylemedim ama hani farklı olduğunu hissetirecek şekilde davrandım sence ne yapayım bırakıyım mı peşini ben söyleyemem fakat
bak ben çok seviyordum ben utandıgım için arkadaşıma git söyle dedim o söyledi. eğer o çocuğun seni mutlu edeceğine inanıyosan söyle veya birine söylet. ben aynı durumu yaşadım söyleme derim ama sen bilirsin mutlu olcağına eminsen git söyle ama inşallah üzülmezsin
teşekkür ederim ben sanırım susucam
Hep ona bak ama dalmış gibi yap göz göze gelirsen gülümse q
Göz göze gelmeye çalış sonrada başka konulardan konuşmaya çalış (mesela ders konusunda bir soru sor) ondan sonra sohbet ilerlerse ilerler ilerlemezse yapcak bişey yok.
Ama hepsinden önemli seni başka erkeklerle konuşurken takılırken görmemesi lazım gerçekten en önemlisi bu bence boşu boşuna kıskandırma çabalarına girme yoksa senden daha çok soğur
İlk basta su soruyu sor kendine cocuk olgunmu sertmi umursamaz bir tipmi yoksa cocukmu?
biraz cocukca biraz umursamaz
nasıl yaklaşmaliyim
Umursamaz olabilir olgunmu ciddi sertmi boyle bir etkege yaklasma seklin ayti cocuksu ve cogu zaman gulen bir erkege yaklasma seklib ayti olur
biraz cocuksu biraz olgun eğlenceli umursamaz tavırlı çok ciddi olamayan biri ve ne zaman o konuşsa bir gülümseme geliyor bana çünkü insanlarda öyle bir etki bırakıyor
Ozaman guzellginle yani dis gorunusunle etkileceksin
ben çirkinim ya ağlıycam hayatta hiç sorun etmezdim bunu (dişlerim daima sağlıklı ona dikkat ederim)
Cokmu cirkinsin
ya hayır bakımsızım ve bakım yapmak bana göre değil ne makyaj ne saç çok uzağım bu konulara
Tamm ozamn sonuc belli zaten kim bakimsiz birini isterki cirkin ol bakimli ol ama bakimsiz olmak cok kotu birde kizsin sen vazgecmeye bak cok ugrasma yorulursun
tamam teşekkür ederim 😢😢😢😢
Cevap
20Cevap
O ne derse tam tersini düşün belli bir süre sonra dikkat çekiyorsun
denedim artık herkes beni deli dikkat çekme hastası olarak görüyor
bu yüzden az bir sohbetimiz vardı o da bitti nerdeyse başka bir yol var mı
ya ben sonumuzun böyle olmasını istemiyorum 😢😢😢😢
o zaman ne yapmalıyım acaba gerçek halimde mi takılıyım yoksa bu bu saatten sonra yanlış mı olur
zaten aynı şeyleri seviyoruz aynı anime aynı şarkı aynı tarz giyim her şey aynı ama o sürekli başka kızlarla takılıyor ve o kızlarla aramız kötü bu yüzden soğuyor benden😢😢
hayır ya ne alaka ben kızım o erkek korkma yok öyle bir şey aynı giyim tarzına mı takıldın yoksa
yok demek istediğim yani aynı marka ve aynı tarzda olmasıydı ama konuya dönelim sence normal olsam artık beni yine mi dikkat çekme çabası içinde diye yargılarlar
şu an ona o kadar kızgınım ki😢😢😢 her gün bir başkasının adını söyleyerek geziyor 😢😢😢😢ve Betül isminden nefret ettirdi bu yaa nasıl bir durumdayım tahmin edemezsin 😢😢😢😢😢😢😢😢
evet halden anlayan başka oluyor😢
Kızlar için 2 sn uzun uzun gözünün içine bak bitti erkeklerde yok öyle bir dünya 😂Bir yerlerimizi yırtıyoz
hakkat la banada lazım o yöntem kızdan hoslanıyorum haberi yok
işte orası sıkıntı... bir bakış, seksapalite, hoş bir davranış... gerisi sende. :)
Platoniksen mucizeseye ihtiyacin var :D
platoniksem etkileyememisim demek ki
Konuş
Hoşlanmıyo sa zaten ne yapsan boş 🤗😇😇😇
Ben dinlemeye geldim :)
bilen bana da anlatsın :)
acil ozele abla 😁
@rungirlrun cevap ver bari :D
kusura bakma mesaj at burdan
יⓩⓘⓗⓑⓐ
יO bir ünlü etkileyemem
hiç beceremediğim bir durum :D