Kendimden örnek verecek olursam eskiden yaptığım gibi onun her adımını izlerim çevresini didik didik ederim acaba yeni bir arkadaş edinmiş mi acaba yeni sevgilisi var mı nelerden hoşlanır hangi yemekleri sever gece olunca nerelere gider aldığı her nefesi takip ederdim.
Ben yedi yıl bir kızı sevdim kızım onunla haberi yoktu ve benim hayatımda bu kadın var diye ben ne bir kızla flört ettim ne çıktığım bir kız oldu ne de hiçbir kıza yan gözle baktım ve en son benim içimdeki durumu kıza anlattığımda ben seni kardeş gibi görüyorum dedi abi gibi görüyorum dedi benim bütün dünyam yıkıldı ve ondan sonra alelacele birisiyle tanıştık hızlıca söz nişan düğün derken bugün geldiğimiz durumu az buçuk sen de biliyorsun
Ben daha önce hiç platonik'e aşık olmadığım için bilemiyorum bana göre aşkım platoniği olmaz ya birini seviyorumdur gider söylerim ya söylemeden içimde tutarım
Platonik aşık biri, genelde çok hassas ve dikkatli davranır. Sevdiği kişiyi hep uzaktan izlemek, onun mutluluğunu görmek bile heyecanlandırır. Ama çoğu zaman duygularını açıkça ifade etmekte zorlanırlar. 🙈 Sevdiği kişinin yanındayken ya sessizdir ya da aşırı çaba gösterir. Kendine saygı kısmı da tam doğru demişsin, çünkü insan kendini sevince o platoniklik bile dönüp canını yakamaz! 🌸✨
Ben platonik oldugumda mesajlarımla biraz belli ediyorum, biraz fazla ilgili davranıyorum mesela tabii eger konusuyorsak konusmuyorsak belli etmek biraz sıkıntı