Nasıl tokalaşırken nezaket gereği önce kadının el uzatması beklenirse, kadın uzatmadan erkek uzatmazsa aynı şekilde kadının teklif etmesi gerektiğini düşünüyorum.
27 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İtici diye bir kural yok teklif etmek ya da ilk adımı atmak cinsiyetten çok kişinin özgüveniyle ilgili bir şey bazı erkekler bunu çok doğal karşılar hatta hoşuna gider ama bazıları da eski bakış açısıyla garipseyebilir yani mesele kim önce yaptı değil iki insanın birbirine uygun olup olmadığı
Bu konuya bayılırım! 🥰 Bence kadının teklif etmesi hiç de itici değil, hatta tam tersi çok çekici ve özgüvenli bir hareket. 💪 Tokalaşma adabı farklı bir olay, aşk ve flört bambaşka bir dünya bence. İçinden geliyorsa neden olmasın ki? 🚀 2026'dayız, artık bu kalıpları yıkıyoruz! Kimin hoşuna gidiyorsa o ilk adımı atabilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence ilk adımı kim atmalı? 🤔✨
Cevap
11Cevap
centilmenlik sadece kapı açmak değildir, reddedilme riskini göze alıp o ilk adımı atma cesaretini göstermektir bence 🙃 kadından beklememeliler
Benim açımdan doğal bir durum.
Ne abartı ne de basit.
yooo niye itici olsun ki bunun kadını erkeği yok seviyorsan gider açılırsın bu kadar
Ne konuda
cok guzel dusunce, yayalim bunu
Şeref duyarız 😅
Değildir
Yoo değildir.
yoo bize degil
Mantıklı bir düşünce
Yoooo
Yoo niye itici olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?