Bir kadın hoşlandığı erkeğe çıkma teklifi ederse yanlış anlaşılır mı, kadın hep seçilen mi olmak zorunda kendi seçemez mi?

Bir kadın hoşlandığı erkeğe çıkma teklifi ederse yanlış anlaşılır mı, kadın hep seçilen mi olmak zorunda kendi seçemez mi?
Güzel bir konu, bu ara sitede çok sık rastladım ama yorum yapmadım diye hatırlıyorum.
Kadınları ondan gelecek adımı beklemek zorunda bırakmayan ve kendi istek ve arzuları yönünde pozitif bir harekete zorlayan durum.
Normal bir beynin bunun yüksek özgüven belirtisi olarak karşılaması gerekir.
Ama nasıl bir tepkiyle karşılaşılacağını kestirmek zordur.
Kimi zaman erkeğin bu özgüvenli duruş ve kendinden emin hareket karşısında bocalayarak hatta ve hatta beğenmediği bir kadından gelince nasıl saçmaladığına şahit olabilirsin :))
Normal olanın aksine bir çok er kişisi peşinden koşmayı rezillik çekmeyi ve hatta sürüm sürüm sürünmeyi sever kadının böyle bir hamle yapmasını erkekliğine dokunduğunu bile iddia edenler olsa da bana göre gayet medeni cesaret işidir ve yer geldiğinde yapılmalıdır. Reddedilince takıntı haline gelmediği sürece zararsız bir durum ama yine de kadınları bu zahmete sokmamak lazım, yapana saygım sonsuz olsada rolümü çalmazsa sevinirim. 🙂
Bunlar artık eskide kaldı yıl 2022 ve 21 yüzyıldayız yani başka toplumlar bunu aşağıda artık gerçekten asırlar oldu bizim hala bunu tartışıyor olmamız bile bizim hala geri kalmış bir toplum olduğumuzu gösterir edebilir arkadaşlar bunda bir şey yok yani bu kadar çok abartmayın
Uygundur neden hep erkek ilk adımı atsın hoşlanan çipetpet cibilişakşak söylemeli
çipetpet cibilişakşak" hahaha bu necece
Arnavut şevketçe 😂
Güzelmiş sevdim 😄
Adam geçen gün öldü miras olarak bu sözü kaldı kuşlar reisinin😂
Allah rahmet eylesin , renkli bir kişilikmiş 🙂
Tt olmuştu bu sözüyle 😂
Uygun bir şekilde teklif etmeleri uygundur. Ama bazı hemcinslerim bildiğin yavşıyor, yapışıyor falan jdjd kendilerini basit gösteriyorlar.
Şu da var erkekler uğraşmadıkları kadını cepte görüyorlar. Kaybetme korkuları olmuyor.
En iyisi geleneği hiç bozmamak 😂 erkekler teklif etsin kızlar naz yapsın falan sjjs
Eski erkek arkadaşım 1 sene koştu peşimden , 1 senenin sonunda evet demiştim 😄
😂
Cevap
100Cevap
Yani edebilir tabii ki ama karşıdaki erkeğin nasıl birisi olduğu çok önemli hani bizim her zaman şu bahsettiğimiz geri zihniyetli adamlar var ya klasik Türk erkekleri onlara teklif edersen adam seni cepte görüyor ve bu iyi bir şey değil ama gerçekten adam gibi birisine teklif edersen olabilir niye olmasın ama benim tavsiyem genel olarak kızlar bence ilgisini gösterip karşı taraftan beklesin çünkü ben bir kere yaptım hayatımda oda kabul etmedi o yüzden bu sefer iyice sevginizden emin oluyor karşı tarafta sizi adeta sürüm sürüm süründürüyor
Erkek edince kız süründüyor nasıl olacak
Çıkma teklifi etmem, ettiririm. Evet, her ne kadar kadın erkek eşitliğini savunsam da erkeğin üstünlüğünü hissetmek isterim. Ayrıca genelde kadının başlattığı ilişkilerin finalinde hep şunu gördüm, erkek diyor ki "sen kendin geldin bana, sen peşimden koştun, sen adım attın, sen teklif ettin, zorla mı senle oldum kızım" falan filan. O yüzden erkeğin gelmesi daha iyi bence.
Gayet uygundur. Geri kafalı biri değilse erkek
Kadının erkeğe çıkma teklifi uygundur.
Uygundur tabuları yıkın 😅
Tabi ki edebilir
Çok uygundur bence. Dinimizde de bunun yeri vardır mesela kuranda geçer musa peygamberden hoşlanan şuayb as'ın kızı musaya elçi gönderip evlenme teklifinde bulunur. Mantık olarakta uygun bence. Kız ne yapsın karşı tarafın kemale erip onu feraset ile farketmesini mi bekleyecek gidip hislerini söylemesi en mantıklısı. Böyle kızları çok takdir ediyorum tuttuğunu koparan kızlardır bunlar.
Güya müslüman ülkeyiz batıla (saçma örfler ve tabulara) karışa karışa cahilliğin batakligina battik valla
Umarım 🙏
hz hatice de aynı sekilde peygaberimize teklif etmiştir
Ben etmem sanırım ya.. Bir ara ilgim olduğunu söyledim bundan çekinmem ama karşı tarafın bana alakasını sezmem gerekir. Bunun dışında elbette yine edebilir çıkma teklifi ama ben kadının ışık yakmasını ve erkeğin adım atmasını doğru buluyorum.. Keyifli geceler..
Kadının sinyal vermesi zaten çıkma teklif etmesi demek. Çok detaylara takılmamak lazım kadını erkeği mi kaldı. Seven sevdiğine açılmalı. Ama bizim ülkede bazı kadınlar kendisine ilgi duyan ve reddedeceği bir erkeği (erkeği tanıysn tanımayan) cümle aleme reklam edeceği için dikkatli olmak lazım. Bir eleştiri de hem cinslerime size açılan kadınlar olırsa değer verin bazıları nasıl olsa cepte diye bakıyor bu da hoş değil. Amma yazdım 🙂
Teklifl erkekte yapsa kadın her zaman seçendir, isterse teklifi kabul eder isterse kabul etmez, karşı tarafa teklif cesaretini veren de kadındır. Kadın elbette erkeğe çıkma teklifi yapabilir fakat böyle durumlarda erkekler biraz naza çeker , soğuk ve ilgisiz davranır, çünki erkeklerin yetiştirilme gereyi erkek kadından daha üstündür bu hak onlara aittir
Günümüz toplumunda çok sık karşılaştığımız ve bana göre hiç de yadırmayacak bir davranış. Bir kadının beğendiği bir erkeğe çıkma teklif etmesi çok doğal bir durum.
Uygun aslında normal bir şey ama pek benlik değil, ben karşı taraftan beklerim adımı. Adım atmıyorsa sevmediğini ya da öz güvensiz olduğunu düşünürüm.
Aslında bizi bu şekilde davranmaya iten şeyde erkeklerimizin bu duruma olan bakış açıları, kadın ilk adımı atınca nedense hafif gibi bir algıya kapılıyorlar. Bu çok tuhaf 🤷🏼♀️
Yanlış bir algı, hoşlanmak ve açılmak doğal şeyler. Eğer herkese teklif ediyorsa kadın o zaman hafif olur işte. Ama insanlar bunu idrak edemiyor 21. yüzyıldayız hala saçma sapan bakış açıları var.
Aynı şekilde herkese teklif eden erkekte hafiftir 😃
Maalesef, umarım gelişiriz
Öylelerine hafif demiyoruz y1vşak diyoruz, kadınlara nezaketen hafif diyoruz. Pek inanmıyorum ama olsundu :))
Evet ama ben küfür edemiyorum o yüzden öyle dedim. Bizim evde duyduğum en ağır küfür eşşolubeşkulak'tı 😂
Ahahah iyiymiş :D sözlü olarak ben de sevmem ama yazı dilinde ediliyor ister istemez tabii kural ihlali olmadığı sürece🤪 Modların sorusunda özellikle bi dikkat etmek lazım tabi.
😊🌷
Gayet uygundur. Öyle birisi ile epey sevgili oldum. Ama her kadın bunu yapamaz. Özgüveni yüksek, hoşlantısı ağır basan kişi yapabilir.
Edebilir Cesur Ve Yürekli Kadındır👍😊
O kadın sen bana gelmeye çekindin ama ben sana gelmekten korkmadım diyen kadındır Seven sevdiğine onu sevdiğini onu beğendiğini onunla birlikte olmak istediğini söylemiyorsa ne önemi var ki sevmenin aşkın hayatın☺️
Bence hoşlandığını yeterince belli ediyo ise kadının bunu yapmaması gerek. Bana böyle yaklaşan kızları sıradan ve basit bulurdum. Birini gerçekten istiyorsam, gerekirse onun için yıllarca bile bekleyebilirim beni kabul etsin diye.
Uygunumuş öyle diyorlar..
ben yapmadım hiç öyle şeyler 😃😊
Hani Kasım Erkek Eşitti Hani Erkeğin Yaptığı Herşeyi Kadında Yapardı Bunda Ne Varki Tabiiki Edebilir Önemli Olan Anlaşmak 👍😉
Kadın erkek eşitliğinin hak bakımından olduğunun altını da çizelim. Yaratılış olarak asla eşit olamayız, erkek ne yaparsa kadın da onu yapamaz ya da tam tersi işte. Fiziki özelliklerimiz çok farklı
Cikma teklifi diye birsey yoktur. Bu aslinda iki tarafin fikirlerini gercekten acmadigi bir ortamda birinin sonunu dusunmeden adim atmak icin konuyu acmasidir. Peki niye dogrudan soracak kadar bu duruma getirilecek kadar beklenildi; cunku iki tarafta karafi tarafi anlamaya calismak yerine kendi duygularini yasamakla mesguldu. Maalesef...
Öz güveni yüksek bir kadınım istersem bunu yaparım fakat yapma taraftarı değilim.
Bunun için ona o cesareti veririm ama ilk adımı atmam.
O atmalı, ona yakışır, bu konuda onun baskınlığını hissetmeliyim...
Uygundur kardeşim, hangi çağda yaşıyoruz, duygularınızı yaşayın, taktik yok bam bam
Kabul eder etmez , ne ala , siz üzerinize düşeni yapın onlar utansın
Çoğu erkek taciz olarak düşünür diye cekinebilir adım atmaya bilir , şapşal olabilir hoşlanma belirtilerinizi anlamamıştır
zaten önce kadın öpse erkeği normal karşılanır.
Önce kadın tanımadığı bir erkeğe sarılsa normal karşılanır.
Bir kadin erkeğe vursa hakketti dersin. Ama erkek vursa kadına buna hakkı yok dersin
Ama çıkma teklifi olsa o konuda kızlar fazla gurur yapar teklifte bulunmaz.. teklif alınca sadece fazla naz yapmasını bilirler zor kız rolünü oynamasını bilirler..
Aslında uygun nasıl bir erkek hoşlandığını belirtebiliyorsa kadın da bunu yapabilmeli ama günümüzde pek alışa gelmiş bir şey değil tabii ister istemez erkeklerin teklifte bulunması daha bir cazip oluyor
Neden olmasın
Sevginin kadını ya da erkeği diye bir şey mi var?
İnsan duyduğu sevgiyi mutlugu söylemek veya paylaşmak için bir diğerinin ilk adımı atmasını bekler hiç anlamam.
Galiba hiç anlayamayacağım.
Tabi ki uygun ben çok çekingen olduğum için yazamıyorum yürüyemiyorum bile 😅
Efendi erkekler çekingen olunca meydan serseri erkeklere kalıyor, yapmayın öyle )
Napalım çekingenlik işte keşke olmazsa ama oluyor
Türkiye de öyle bir algı olmuş ki artık tersini yapmak çok büyük bir ayıpmış gibi görünüyor.
Şu zaman da kızlara teklif etmeyi bırak selam vermeye korkuyoruz. 😂 😂 😂
Eğer modern ve kültürlü insanlar istek bundan doğal ne ola bir.. Kadın vitrinde satılık veya kiralık mal değil. Kaldı ki bu teklifi alan erkek onur duymalı.
E uygun tabii. Kimin teklif etmesin önemli değil ki, ben mesela bekleyemem direkt teklif ederim
Erkeğin teklif etmesi eğer kadın istemiyorsa tacize dönüyor. Bu yüzden erkekler de çekiniyor. Kadınlar teklif etmese bile ima etmeli.
ben burdan tavsiye ediyorum kadınlar çünkü kariyer ve para yüzünden havalardasınız aşksız hayat sizi bekliyor.
Edebilir normal ama Türk erkekleri buna hazır değil bunu kaldıracak olgunlukta değil çoğunluğu
Bence uygun kadınlarda etmeli hatta daha kolay olur. Kadınlar atarsa adımı daha rahat olur hızlı sonuç verir diğer türlü uzun sürüyor
Kadın dediğin biraz ağırbaşlı olmalı bence kadın teklif etmez ama ortamı hazırlar teklif ettirir. Böyle olmalı bence şahsen
Şahsen sevdiğim kadın tarafından bana yürünse. Ve çıkma teklifi dahi değil sinemaya gitme teklif edilse. Galiba heyecandan kalp krizi geçiririm. Dünyanın en mutlu insanı olarak ölürüm. Mezarıma fazla mutlulul öldürür yazardım. Ağğğh hayaller ağğhh
Bence ayrım yapmak saçma ama bir kız bana çıkma teklifi etse ve ona karşı hoşlantım varsa ki genelde bana çıkma teklifi edenlerde hoşlantım olmuyor. Hoslanacagim kişi yapsaydı direk onunla evlenedebilirdim
hayatımda hiç böyle bir teklif almadım, keşke alsaydım. çünkü erkek olup her şeyi düşünmen, senin peşinde koşman, senin reddedilmen, işte bunlar belirli bir zamandan sonra insanı yoruyor ve yeni bir ilişki için adım atmaktan geri çekiyor...
Öyle bir hatun çok küçük bir oranda kalıyor.
Kadınlara karşı çok yoğun istek geldiğinden dolayı kadınların genelinde böyle adım atma isteği, dürtüsü gelişmemiş. İçlerinde ne istediğini bilenler bunu gerçekleştirebiliyor sanırım.
Kadınların bir erkeğe çıkma teklifi ettiği nerde görülmüş duyulmuş. Erkek teklif eder kız da redddeder egosunu tatmin eder. Bu kural hiç bir zaman değişmez.
Çok da güzel olur. İşi başında nazdan tuzdan da pek hoşlanmam derse 10 numara olur.
Merhaba, ilişkilerde ayrım yoktur bence çıkma teklif ettim 1 kez reddedildim
Ben sevdiğim çocuğa açıldım ve kesinlikle yanlış bi davranış olduğunu düşünmüyorum medeni cesaret sadece seven kişi gitmeli seviyosa söylemeli içinde kalmamalı açıldığım için değil açılmadığım için pişman olurdum bi karşılık vermedi onun bana gelmesini beklemek çok saçma demekki gelmeyecekmis ve ben hep bekleyecekmisim hala seviyorum ama en azindan beklentim yok gurur meselesine getirilmemeli kesinlikle
Neden olmasın. Gayet normal. Bana yapmıştı bir arkadaşım
Bir kez bu hataya düştüm o günden sonra bi daha asla yapmadım
Noldu ki
Fantezi arayan kadındır.. İki flörtleşsen zaten erkek adım atar..
İş yerime sürekli çiçek ve pasta gönderiyor du, bıktırdı beni.
Kız deli çıktı
Uygun tabi kim seviyorsa etsin beklemesin direkt basit görülecek bi durum yok bunda.
Kadınların ilk adımı atması erkeklerin hoşuna gidiyor duyduğum kadarıyla
Arkadasim hep boyle yapiyor cok komik gorundugunu soyluyorum bekleyemem diyor kajfjf
Bundan daha doğal ne olabilir? Hissettiğini dile getirmek güzel bir şey.
Evet herşeyi erkekten beklemeyin askerlik nafaka tazminat düğün altın ev araba kadının tek sözüyle hapse gidiyorlar erkek cinayetleri de kadın cinayerinden çok fazla sesleri çıkmıyor iyi ki erkek değilim dul maaşı babadan kalan emekli maaşın 3 te 1 i falan yok yani erkeklere
uygun ama etmemeli erkek o zaman kadını basit görür
Erkek kadına, kadın erkeğe teklif edebilir. İlk adımı atabilir, cinsiyetçi kafadan çıkalım derim.
ben eski kafalıyım bu konuda. ilk adımı erkekten görmek isterim
Yanlış değil ama erkek etmeli bence bi kadın etmemeli ya
olabilir normal herşeyi erkekten beklemeyin
ay olur mu öyle şey kadında teklif eder hep erkek teklif edecek değilya
Uygundur. Tam tersi artık her şeyi erkekten bekleyen kızlar tedavülden kalksın artık.
Uygundur , ılla erkek edecek diye bir şey yok ki.
Hatta cesur ve ozguven sahıbı kadın derim
Begendiğim erkeğin önce dikkatini, sonra tamamen kendini çekerim.
erkek belli ediyor hoşlandığını ama konuşamıyorsa sen açılabilirsin bunda kötü bir şey yok
Uygundur kadinin egosuz ve güçlü bir kadın olduğunu gösterir benim nezlimde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba PiLLy_BheBek duygusal ilişkiler de kadın erkek gibi bir ayrım yoktur. İki tarafta kendi duygularını ve hislerini özgürce yaşamalıdır. Eğer karşı tarafa karşı olumlu veya olumsuz bir duygunuz düşünceniz veya duygunuz varsa bunu ona belli etmeli ve bunu ona söylemelisiniz.
Teşekkürler görüş için Sinan bey