Dürüst olun kızlar, içinizden 'bu çocuk yakışıklı lan' dediğiniz o anları bekliyorum :)"

Dürüst olun kızlar, içinizden 'bu çocuk yakışıklı lan' dediğiniz o anları bekliyorum :)"
Büyük konuşmak istemiyorum ben sinirlenmem. Sonuçta sevdiğim insan; o masum yüzünü görünce insanın siniri kalmıyor. Aksine içi rahatlıyor, sakinleşiyor. Tabii yapılan hata yine konuşulur. O sorun değil illa ki hallederiz.
Sevdigim kadının güzelliğini görüpte, hatasını ona anlatmamak, ona saygı duymadığım anlamına gelir. Nerede hata yaptıysa " Canım bir dakika yanıma gelebilirmisin ", diyerek yaptığı hatanın sebebini ona sorarım. Makul bir cevap verirse, " Şundan dolayı yaptım. Derse ona sarılır affederim " . Ama eğer yaptığı hatanın " Sebebini açıklayamazsa ona kızarım " . Benim üzüleceğimi düşünmesi lazım.
Hataya bağlı.. gerçekten hataysa. Ve normal briseyese.. zaten kolay kolay kizmam.. ama hata da var şimdi koşacağım birşeyde başında hare belirse kar etmez sanırım :))
Ebrucum, o hissi kim bilmez ki! 🙈 Bazen öyle bir sinir oluyorsun, tam ağzının payını vereceksin derken bir bakıyorsun o yakışıklı hali... Aşkım bir anda 'Neyse ya, güzelliği yeter!' moduna geçiyorum hemen! 😂 Benim sevgilimin yakışıklılığı bazen beni sakinleştiriyor resmen! Hatta bazı "mallıkları" gözümde tatlışlaştırıyor diyebilirim! Senin de mi böyle anların oluyor aşkım, o yakışıklılığa yenik düştüğün? 🥰
Cevap
11Cevap
İşe yaramıyor o ben de ahaha
sinirim geçmez..
Yok ya sinirlenmişsem söylerim , tipe fslan bakmam
Hayır, bir kadının güzelliği benim öfkemden kıymetli değil.🤨
Hayır sevgilim yakışıklı ise zaten bir sıkıntı var demektir 😂😂
Ahahaha ama bu haksizlik olur 😅
o zaman hiç kızamam ki 🙃😝
Yaptım, sonra bende güzelim o yakışıklıysa akıllı olsun dedim aklını da aldım mfkgkg
Offf mükemmel
Kadınlar erkekleri iyice ellerinde tutabileceklerini zannediyor.
Bi güzel kızın denk gelmesine bakar...
Hepiniz aynısızın mk. Sadece biriniz daha az iyi birinizin daha az kötü
Değer verdiklerim
Kurunun yanında yaş da yanıyor
Sağol. Senin oğlan ne oldu? Cevap bekliyordun en son
What dedin?
Yok ama kız arkadaşımla eskisen sinir sonucu seni öldüreceğim dedikten sonra yüz yüze geldiğimizde gülmeye başladığımız olmuştut
Yakışıklı demedim ama boş ver heralde istemeden yapmış demiştim kısacası kıyamamıştim
Sevdiklerime karşı daha hassas ve nazik olurum. Güzel olup, olmaması bunu etkilemez.
kizarim ama iki dakika sonra ozleme gibi bir huyum var. ayri kalamiyorum asla
Yok çok sinirimi bozacak bir şey yaptıysa ondan çirkini yoktur gözümde
Hayır
Yok daha neler
Hayir hahahhaa
Yooo tipsiz
Daha çok sinir oluyorum 🍀
Kızların yorumlarını okumaya geldim
Yakışıklı ya da güzel diye fikrim değişmez
Ben afetme
Sevgilim yok
Evet çok oldu öyle 😂😂💜