Sevgiliye alip pisman oldugunuz en sacma hediye neydi, nasil bir hikayeydi?

Şimdi hikaye şu şekilde; kimle çıktıysam birer sürpriz yapmışlığım var ya da fedakarlık ya da hediye ama bugünkü temamız hediye o yüzden bu konuyla alakalı anlatmaya başlıyorum.

Bir çocukla Facebook'tan tanıştık baya tatlıydı ve sadece bu sosyal medyadan iletişim kuruyorduk hatta benim şehrim onun köyünden 30 km'ydi ve onun kız kankası vardı benim şehirde hatta aynı mahalledeydik bu kızla ve ilk onunla görüştüm çünkü sevgilim baya ısrar etti ben de kabul ettim sonra kız dedi ki seninle tanışmamı istedi çünkü sahtesin diye düşündü (peki normal olabilir neyse diye boşverdim ben de olsam belki yapardım deyip geçtim) işte sevgilimle anlaştık nerede ne zaman görüşelim diye ama giderken ona gümüş bir bilezik o da 25 euro yapardı (hem kanka ilk görüşmemiz olmasına rağmen hediye aldım) görüştük geçtik ama arkadaşlarıyla geldi o yüzden görüşmemiz 10 dk bile sürmedi ve hemen ben abimin yanına o yakınındaki bir köyde yaşıyor dedi peki dedim ama içimden bir hiçe sayılma ve 2 erkek daha onun yanında olması baya rahatsız hissettim neyse bunu da geçtik. Eve toplandım onun arkadaşı hemen bana arkadaşlık attı ve ben ona anlattım arkadaşın bana arkadaşlık falan attı diye yok bir şey o arkadaşım deyip geçti sonra onun arkadaşı bana yürümeye başladı bana yazma dedim arkadaşınlayım dedim o da dedi ki o seni istemiyor zaten seni bile öpmeye tiksindiğini söyledi inanmadım ilk başta ve sevgilime yazdım cevaplara dönmüyordu görüldü atıyordu bir ara sonra görüldü bile atmamaya başladı o zaman anladım ki beni istemediğini.

Ve şimdi aklıma geliyor ki hediyeyi bile takmadan nasıl verdiysem görüşmeden sonra atmış olabildiğini

Sevgiliye alip pisman oldugunuz en sacma hediye neydi, nasil bir hikayeydi?