Bazı hediyeler vardır asla unutulmaz ve akıldan çıkmaz. Sizin öyle bir hediye aldığınız oldu mu?Benim ise kendi saçından kesip bana vermesiydi. Asla unutmayacağım bir hediye oldu.
Sevgilinizden alıp unutamadığınız bir hediye oldu mu?
sıradan hediyelerdi herkesin birbirine aldığı :) ama detayda yazanı yaşadım o da bana demişti saçından bir tutam kesip verir misin bana? diye bende kesip vermiştim bi tutam
@OkugeçÇabuk şimdi mi 😀 ben onun yüzünden faceimi kapadım numaramı değiştirdim karşılaşmamak için neler yapıyorum instada beni bulamasın diye dualar ediyorum sence saçlarımı geri ver der miyim ona? herşey yapar o gel vereyim der başka türlü olmaz seni görmeden de diyebilir
ondan iğreniyorum desem 😀 insan beyni hiç bir şeyi unutmaz hayatıma giren çıkan kimseyi unutmadım :) ama aşk sevgi pozitif herhangi anlamında bişey hissetmiyorum diyelim
Senin hediye çok romantikmis :)) Benim eski eşimden çok sürprizli hediyeler alırdı , paraya koyardı ama. en çok duygulandıgim kosa koşa reçel almıştı bana, sofradan kalkıp ki o çok duygulandırmistim.
Sevgilim değilde amcam hastaneden çıkınca bana toka alıp gelmişti bana. Çok şaşırmıştım. Çokta mutlu olmuştum. Kendi gitti ama bana aldığı toka hala duruyor.
Romantik, duygusal ilişkiler yaşamıyorum. Yaşıyor olsamda hediye alacak kadar düşünceli bir adam ile karşılaşacağımı hiç mi hiç sanmıyorum. Nerede ben de o şans!