Evli ve müdür yardımcısı bir erkek bana aşık, iş yerindeki bu baskıyla nasıl başa çıkabilirim?

Kendisi çalıştığım kurumda müdür yardımcısı. Esasında bu durumu açık seçik söyleyemedi ama imaları, davranışları, mesajları çok bariz bunu gösteriyor. Yaklaşık bir buçuk yıldır acı çektiğini gözlerimle gördüm. Ben böyle bir şey yaşayacak biri değilim, o da biliyor. Aslında o da yuvasına ihanet edecek biri değil, sanki çok düzgün birine benziyor. Ama engel olamadığını, acı çektiğini, ne yapacağını bilmediğini söylüyormuş. Ben ona yüz vermedim, hatta ters davrandım. Ama şu an acayip bir baskı hissediyorum. Kendi hayatımda pek çok sorunla uğraştım, şimdi hayatım düz çıktı. Ama şimdi de bu durumla karşı karşıyayım. Sanki artık kendini tutamıyor ve baya açık vermeye başladı. Kurumda bazı kişilere söylemiş. Beni gördüğü anda sanki böyle zihin bulanıklığı gibi bir şey yaşıyor, dengesi gidiyor, toparlamaya çalışıyor. Her seferinde böyle. Benim üzgün olduğum günlerde yüzü gözü şiş olduğunu gördüm. Tamamen bana odaklı şu an. Ne yapacağımı bilemiyorum, yardım edin

Güncellemeler
4 gü
Ben evli değilim. Ama böyle bir duruöun içinde olmayı kendime yakıştıramıyorum. Çok zor duurmlqr atlattım. Yanımda hiçkimse yoktu her şeyle tek başıma savaştım. Başımı yaalayacak bir omuA o kadar ihtiyac duydum ki. Halen de böyle. Kendimi bir çöp kadar değersiz hissederken Şimdi bana böyle bağlı olmasındqn etkilenip bazen bu duygusal boşluğumdan dolayı yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Yargılamayın sakın. Çok ağır şeyler yaşadım
Güncellemeler
4 gü
Hayatıma müdahale etmeye çalışıyor. Beni başkalarından kıskanıyor ve bunu bazen beni korkutacak şekilde yapıyor. Benimle konuşurken ses tonunu bile ayarlayamıyor. Gelmediğim bir gün arayıp bağırmıştı neredeain diye çok merak etmiş. Sonra defalarca özür diledi. Kontrol edemiyor yönetemiyor sanırım duygularını
Evli ve müdür yardımcısı bir erkek bana aşık, iş yerindeki bu baskıyla nasıl başa çıkabilirim?