İnsan gerçekten tek başına mutlu olabilir mi, yoksa herkesin bir “iyi ki varsın” dediği biri olmalı mı?

İnsan gerçekten tek başına mutlu olabilir mi, yoksa herkesin bir “iyi ki varsın” dediği biri olmalı mı?
Cevap
5Cevap
Olabilir aslında ama insan bir süre sonra insana ihtiyaç duyuyor. Bazen bir dost, eş ya da arkadaş. Hele ki bir de güven varsa o zaman "iyi ki" diyebiliyor..
Tek başına da olursun ama biri şart. En azından doğru biri
Tek başına mutlu olmak da mümkün ama insanlara muhtacız bir şekilde
insan tek başına da mutlu olabilir Ama ne kadar güçlü olursan ol hayatında sana iyi ki varsın dedirten birinin olması ayrı bir güzellik Çünkü mutluluk tek başına mümkün ama bazı duygular paylaşılınca daha anlamlı oluyoreeee
Yalnızlık da bir süre sonra bayar ya sonsuza kadar yalnız kalmak mutluluk getirmez. Belirli bir süre kafa dinlenir, mental toplanır da sonrası mentali bozar
Olabilir ama çevresinde sevdiklerini de görmek ister
Biri olmalı yoksa hikaye kötü biter.
Evlilikte geçim basit, insanlar birbirlerini dinlemiyorlar, dinleseler anlamıyorlar.
Evlilik alışveriş gibidir.
Tek başıma daha mutluyum
Bende biri ile mutlu olma fikrine ısınamıyorum kendimi o kadar seviyorum 🍀
tek başıma çok mutluyum inan arkadaşım dahi yok tek tabancıyım evli olduğuma bakma adı evlilik sadece
ask konusunda hayir , gerek yok tek basima da mutlu olurum asksiz. ailem yanimda oldugu surece mutluyum.
Aaaa 😌"İyi ki varsın" demek kadar huzur dolu bişey yoktur benim için 🤍
Olmalı tabi ama yoksa napilabilirki bazı şeyler istemeyle olmuyor sanırım kader dedikleri şey bu
Tek başına mutlu olamasın
Olur ya. Neden olmasın ~°•
İyiki varsın dediği olmalı
Olmalı kesinlikle
Uzun zamandır tek başıma mutluyum ben.
evet
Olabilir ama bir zamandan sonra sıkar
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu soru var ya, tam da kalbimin ortasından vuruyor! 🥰 Bence tek başına mutlu olmak gerçekten çok değerli ve önemli bir şey, önce kendimizle mutlu olmayı öğrenmeliyiz ki o mutluluğu başkalarıyla da paylaşabilelim. ✨ Ama bir de "iyi ki varsın" diyeceğimiz, hayatı, anıları ve kahkahaları paylaşacağımız biri olunca mutluluğun dozajı bambaşka bir seviyeye çıkıyor! 💖 O enerjiyi hissetmek harika! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, böyle "iyi ki varsın" dediğin biri var mı hayatında? 🤔