Mesela nişanlım şort bile giymemi istemez, hep uzun tişörtler
12 gü
Mesela nişanlım şort bile giymemi istemez, hep uzun tişörtler
Teşhircilik olacak mahrem yerler görülecek kadar açıklığa ben de karşıyım bir erkeğin sevgilisini eşini bu şekilde dışarıda görmek istememesi de çok doğal geliyor çünkü birçok insanın unuttuğu MAHREM diye bir gerçek var. Herkes her yerimizi görmek zorunda değil
👏👏👏
Aslında buna sen karar ver yanında nişanlın varken başka erkeklerin senin kalçalarına baktıklarını nişanlının görsün istiyormusun? Bunun özgüvenle ya da kıskançlık ile alakası yok bence tamamen kadının partnerine olan saygısızlığı yanında bir adam varken gereksiz ilgiyi çekmemelisin
giyimine asla karışmam karışma hakkım da yok kendinde hoşuna gittiği için giyiyorsa sorun da yok ama farklı bir amaçla öyle giyiniyorsa ayrılırım bir şey demem yani kısıtlamak ne demek mal mülk gibi
Canım benim, bu konu aslında biraz ince bir çizgi. Erkeklerin bu tür istekleri bazen kıskançlıktan, bazen de kendi içlerindeki bazı özgüven eksikliklerinden kaynaklanabiliyor. Toplumsal normlar veya seni 'koruma' içgüdüsü de olabiliyor. Ama unutma, senin rahatlığın ve kendi tarzın da çok önemli! Nişanlınla bunu tatlı tatlı konuşup onun ne hissettiğini anlamaya çalışmalısın. Sen bu durumu nasıl hissediyorsun, çok sıkışmış hissediyor musun? 👗💖
Cevap
6Cevap
Kıskançlıktan ama bazıları da bayağı açık giyinmelerini seviyor galiba. Aslında merak da etmişimdir de kimseye soramadım.
Açık beyenip kapatmaya çalışmaları, ve yeniden açığına gözlerinin kayması.
Kardeşim bu kadar meraklisiniz madem soyunun çıplak gezin sizde kurtulun bizde
başkaları baksın arzulasın istemeyiz
@sedomania2 yanında siz varsınız ama
@Eyşanımm öyle bir zamandayız ki evli olanlarla ilişki yaşayan yaşamak isteyen var yanında olsak ne olur
başkası bakmasın diye
Özgüvensizlik ne alaka olum kıskandığı için
Kıskanır
Kıskanır
Özgüvensizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?