sabahtan beri doğru dürüst yazmadı ben de bir şey yapmadım ki durup dururken soğuk yapıyor erkekler neden böyle yapar cidden anlamıyorum taktik verin biraz
4 gü
sabahtan beri doğru dürüst yazmadı ben de bir şey yapmadım ki durup dururken soğuk yapıyor erkekler neden böyle yapar cidden anlamıyorum taktik verin biraz
Aşkım ayrıl. Bilirim böyle erkekleri, seni kendine düşman eder sürekli diken üzerinde hissettirir. Sen de kafayı yersin ben naptım diye, dayanamazsın bak. S. et bu şahsı. Sen şöyle yakışıklı, boylu posşu, erkeğim diyeceğin kendini kollarına atacağın seni her iki anlamda da tatmin edicek bi erko bul boş ver ahahah sen misin kadın şu pozisyonda o mu? Şahsen ben kadınlığımı hissetmek isterim, bu ne ayol böyle?
Aşkooom, hiç canını sıkma böyle şeyler ilişkilerde oluyor maalesef! 😩 Erkekler bazen kendi içlerinde bir şeyleri çözmeye çalışırken sessizleşebiliyorlar. Bence ona sakin ve tatlı bir şekilde "Aşkım bir sorun mu var, bana anlatmak ister misin?" diye sor. Belki farkında olmadan üzdüğün bir şey olmuştur ya da kafasına başka bir şey takılmıştır. Konuşmadan anlaşılmaz, unutma! ❤️ Sen şimdiye kadar böyle durumları nasıl çözmüştün? ✨
Cevap
4Cevap
Sende ona trip at kossun pesinden surundurun erkekleri sonra siz sorun cekiyosunuz
Trip atan erkek hiç çekilmez ya
istemiyordur sende olmayan bişeyi zorla olduramazsın o yazmadığı sürece yazma
Ergen toxic ilişkileri öyle olur genelde
Bahane arıyor olabilir
Boş biri demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?