arkadaşlar sevgilim coook sinirli sinirliyken bana defol git filan dedi , istemiyrm seni dedi, ama bunları sinirle söyledgni barışncaa yemin ederek söylüyor, bu kez yine söyledii bende tamam filan dedim ayrıldık mı dedim evet dedi , sonra geeri arayıp ben sensiz yapamam su an konuşamıyrm sabah arayım dedi ama bnde arama bnmle mutlu degilsn dedim. şimdi beni yarın ararsa telimi komple kapatsam mı yoksa acık tutup beni aramamasını söyleyip yola mı getirsem onu.. ( 4 yıldır birlikteyiz)
Cevabın nedir?
+1 yılCek siktiri!!! Sana yar olmayana sen niye yar oluyosun!!! Hem sana defol diyecek hem sinirliyken dedim diycek... Sende buna inanacak kadar safmısın? Erkek milletine güvenme güvenme güvenme güvenme güvenme güvenme güvenme diye diye diye diye diye diye dilimde tüy bitti a. m. k
03 Yorumla
Soran+1 yıldayanamıyorum ki :( kız milleti böyle işteee
- +1 yıl
Yaaa yapma kulun kurbanın olayım yaa Allah aşkına sen yapma bari ne olur... Kalbinin sesini dinlemekten vazgeç, mantıklı hareket et... Bir züppe için göz yaşı dökmeye, üzülmeye, değer mi? Sende daha değerli bişey göster bana şu yalan dünya da!!!
Soran+1 yılaglycm ama
En İyi Cevaplar
İlişki uzayıncs cıvıklaşıyor. Bundan sonrs yıpranmalar başlar. Kavgalar, küsmeler ve barışmalar olur. Sonuç ise genel olarak hep görüldüğü gibi ayrılık. Sonra başkası çıkar ve pat evlilik yolunda gidilir. Bir 4 yıl daha harcanmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah öyle olmaz
+1 yıl4 yıllık sevgilini tanıyamadın ve bize mi soruyorsun? eğer istemiyorsan telefonu aç istemediğini söyle ama kaybetmekten korkuyorsan özürünü affet yoluna devam et
00 Yorumla
+1 yılTeli kapat dört yilla sabit tecrübe konuşuyor emin ol benimki de öyle diyodu ses etmeyin ce daha agr laflar etmeye basldi baştan agrligini koy
012 Yorumla
Soran+1 yılipler benm elimdeydi sonra bu okul kazandı psikolojisi falan bozuldu diye ben hep alttan aldım şimdi tepeme cıktıı :( hiç ayrı kalmadık hep ertesi gün barısıyoduk , şimdi teli kapatınca ne zaman açsam? acınca nye kapalı derse ne diym napıym? iyice aptallaşmışım alttan ala ala :(
- +1 yıl
Başta bende de öyleydi benim elimdeydi hersey takı o ise girince araştırma görevlisi olunca alttan aldım ne oldu diyeyim mi sana beni bıraktı hemde çok kötü halde kaldım ortada telin neden kapalı deyince de deki sinirlendim bana bu laflar i kullanmaya şimdiden hakkin yok bu kadar tavrını net olarak ortaya koy
Soran+1 yılne kdr kapalı dursn tel ablacım ben gerçkten ufak bir adım atmaya bile korkar hale geldm ne yapmam gerektgni bilmiyrm , gerçkten acınacak haldeyimm :(
- +1 yıl
Canim bak benim canım. Çok yandı hiç ummadığım anda dünyanın en melek sandgim adamı tarafından ortada bırakıldm ise girdikten sonra hakaretlerine boyun egdikten sonra ama başta öyle değildi sonuç olarak hep ezik kaldım sonradan basima bu geldi sen sevgilini tanirsin ne çok abartmadan birkaç saat kapalı tut aç onun aramaisni bekle ve arayincada dediklerimi söyle sesiini bile yükselmesine izin verme nolur sonradan üzülme
Soran+1 yılsonra kapatym dmi acmym ertesigüne kadar :)
- +1 yıl
Dedgim gibi canım burnu surtene kadar açma canı yansın biraz sadece onda sinir yok herkes te var karsisindakinin de canımın yandgini kalbinin kirildgini anlasin
Soran+1 yılinşallah anlar öküzün önde gidenidir de kendisi :(
- +1 yıl
Anlayacak başka yolu yok seni kaybetme korkusunu yaşt ki aklı başına gelsin
Soran+1 yıltamam umarım kaçırmam elimden kendisi ben her kavgada ondan önce aradgım için gurur yapar aramaz diye korkuyorm ama , seviyosa eşşk gibi arasın bananee :)
- +1 yıl
Sevgide girur olamaz çok seviyosa arayacak bunu böylelikle sende anlicaksin canım umarım hersy istedgin gibi olur
Soran+1 yılteşkkr ederm , seninde inşallah :)
- +1 yıl
Tsk ederim :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
14Cevap
+1 yılÖyle bir duruma getirki onu o seni kaybetmekten korksun. bir süre konuşma açmada telefonlarını bence
06 Yorumla
Soran+1 yılkapalı mı dursun yoksa açıp bni arama mı desem
- +1 yıl
Telefonun açık dursun ama açma
Soran+1 yılbu daha çok işime geliyor :) ne zmana kadr açmasam , bir ara açıp söylemem gerekenler var ama
- +1 yıl
Orasını bilemiycem sana kalmış orası
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılbu çocuk seni paranoyak yapmış bence aslında seni yormayan bu kadar yıpratmayan birini bulmalısın bu böyle nereye kadar gider ki
013 Yorumla
Soran+1 yılne ben onsuz ne de o bensz yapamayz diye geliyor ama paranoyak olan o olduğu için kavga anında cosuyo birden ne diycgmi şaşırıyorm bnde. düzelsin diye bekliyorm başka yapck bişeym yok ki
- +1 yıl
kimse kimsenin yüzünden ölmez merak etme ama böle giderse ruhun ölecek seni yoran ilişki ilişki değil önemli olan iki tarafı mutlu eden aşk
Soran+1 yılişte normlde cok iyiyiz ama kavga ederken cok snrlenyo , bnde gittiği okulda psikolojisi bozulduğuna veriyorum yoksa normal bir insann durup dururken deli gibi sevdgini 1 saat önce söylrkn bir anda ayrılalım demez bence :(
- +1 yıl
anladım sen de sadistsin acı çekmeyi seviyosun yoksa bu kadar kırılgan bünye nasıl olurda hala kırılmayı sevebilir ki ya onu doktara götür ya da kendini bu sorunun köküne beraber inin aşmak için adım atın ya da sonsuzluğa bırakın
Soran+1 yılsorun onda ama nasl düzelck bilmyrm biz konşrken de derinine inemiyoruz , müsait olmyo cogu zaman
- +1 yıl
bir resmini yollasana merak ettim güzel misin diye neden bu katlanış anlamadım beni böyle biri sevse onu hiç üzmezdim sende seni hiç üzmeyecek birine git bu çocuk seni sevmiyor zaman geçiriyor sen üzüldükçe o gülüyor sen beni dinle seni gerçekten sevene git
Soran+1 yılbeni her şeyden cok sevdgni 2 saat önce , herkestn güzl buldgnu dün söyledi. bn güzellikten yana ya da sevgisinden yana bir kaygım yok ama işte çok garipleşti çok ,
- +1 yıl
sana diyecek söz bulamıyorum artık şaşkınım ve kızgınım şu an anlayamıyorum seni o zaman bir ömür ya da o seni terk edene kadar böyel sürüncemelerde acı çekerek ağlaya ağlaya hayatını geçiriceksin başka lafım yok
Soran+1 yılbnde kızgınım kndime bu kdr aptal oldgm için , ama olmuyo
- +1 yıl
ben kendimi bildim bileli yalnızım siz kızları anlamıyorum neden üzeni seviyorsunuz da el üstünde tatanı görmüyorsunuz neden havalı diye paralı diye yakışıklı diye konuşuyorsunuz da kalbinizi hep olmadık aşklarda heba ediyorsunuz anlamıyorum anlamadığım içinde yaş 36 yalnızım sana dicem bşe yok sn seçmişsin yolunu
Soran+1 yılo 16 yaşndaydı bz çıkmaya baslaynca ne zengndi ne de çok yakışklı biz sevdgmiz için çıktık, genelleme yapmayn lütfn bütün kızlar parası için sever gibisinden böyle saçma düşünce olmazz. eğer parası için ya da yakışklı oldgu için çıkıyo olsaydım burada ağlayıp yardım istemezdm onun için, paralı ve zengn bşka birini aramaya başlardım böylece hem onun burnu sürtlmş bana dönmş olurdu hem de belki başka bir zengn de bulurdum. ama benim derdm bunlar degl ilişkimizi düzeltmk lütfen bütün kızlar hakknda böyle konuşmayalım
- +1 yıl
ii o zaman yorumlarımı da alıp gidiyorum kusura kalma rahatsız ettim umarım asıl sevgiyi bulursun mutlu bir yuva kuracağın birini bulursun umarım hem sen hem mutlu olur inşallah hanım efendi
Soran+1 yılteşşkkr ederm
Bence sil gitsin defol diyosa sana saygi duymuyo hemde 1 kere degil
00 YorumlaTelefonu kapat ulasamasin sana burnu surtsun iyice dayanabilirsende barisma gorusme bugun bunu yapan yarin el kaldirir sonrada sinirle yaptm der
04 Yorumla
Soran+1 yılyok o kdr dayanamamm kiiii
Soran+1 yılbir de şöyle bir durum var acaba açık bıraksam araynca açıp bni arama mı desem çok kararsız kaldm ikisi arasında
- +1 yıl
Açıp arama dersen kapattirmaz o telefonu konusup durur senin yelkenler suya iner onun icin en iyisi kapat en azindan aksama kadar kapali kalsin sonra acip arama dersin biraz sert ol ki bida yapmaya kalkarsa aklina gelsin belki yapaamaz kendine ve sinirlerine hakim olmasi gerekiyo
+1 yılSoğumus çay gibin ilişki..
Bak bu kısır döngü içinde heba olur ilişki, bir çeki düzen verin ilişkinize..03 Yorumla
Soran+1 yılhep söz veriyoruz barışmamızda bir dha kötü laflar, hakaretler, ayrılma lafları yok diye ama düzen olmuyo bir türlü nasl vercz bu düzeni bilemiyorum :/
- +1 yıl
E zor olacak muhakkak
Soran+1 yılnasl yapmam gerektgni bilsem ahh
defolcan onu deyişiyle, demiş işte daha ne soruyorsun ki?:) salla takma kafana
04 Yorumla
Soran+1 yılkeşkee bu kadar umursamaz olsaydım yarını zor etcm imdi :(
Soran+1 yılçok sabırsızım çoookkk :(
Biraz Burnunu sürt Zora koş Seni gerçekten seviyor mu bakalım...
010 Yorumla
Soran+1 yılyarın telefonum acık olduğu halde açmasam sonra açıp ne diycmm
Soran+1 yıltabi ki isterm
Soran+1 yılyapmaya çalışıyorum sonra güzel konşrken içimden o kadar güzl şeylr söylemek geliyoki tutamıyorm kendmi ona mecburmuşm gibi hissettiryrm iştee
Soran+1 yılah benm aptal kafammmmmmmmmm :) acınacak halime gülmekten başka elimden gelen bir şey yok galiba :)
Soran+1 yıl:) sinirdendir o
+1 yılÇok sinirli aynı benim gibi bu çocuk.
Ama sinirini senin bir şekilde yumuşatman şart. Yoksa sürekli böyle olucaktır.01 Yorumla
Soran+1 yılbeni kaybetme korkusu olmadgı için bu kadar rahat her şeyi söylüyor yumuşat yumuşat bnde gurur kalmadı bittim artk düzelsin diye yrtınıyorum ama ipler onda olduğu sürece boşşş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNerden buluyorsunuz böyle avam adamları anlamıyorum ki...
Onunla evlen bari, yarın bir gün gazetenin 3'üncü sayfasında senin haberini okuruz...05 Yorumla
Soran+1 yılniyetmz ciddi zaten o yzden yardm istiyrm bu kadar kötüyüm ya
Cevap sahibi+1 yılİyide kardeşim, bide niyetimiz ciddi diyorsun...
Ondan koca olmaz, baba olmaz, adam hiç olmaz. Gencecik kızsın, daha karşına neler çıkar...
Balık baştan kokar, kendinizi böyle kişilere heba etmeyin...
Soran+1 yılseviyo ama
Cevap sahibi+1 yıl:))) sen sevgi mi diyorsun buna?
Soran+1 yıl:))
En güzel taktik kaçan kovalanır. Azıcık nazın kimseye zararı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılo da bunu yakaladı kacıyo zaten, önceden o benim peşimdeydi şimdi devran döndü çok çektiriyo bana :/
Sıkılmış ilişkiden ne yapacagını bilmiyor senleyken hem mutlu hem mutsuz
09 Yorumla
Soran+1 yılaramız iyiyken cok iyi ama kavga olunca çileden çıkıyo
Soran+1 yılevt bugn kavga çıkacak hiç bir sebp yoktu
Soran+1 yılbensiz de yapamıyor nolck
Soran+1 yılyaaaa :(
Soran+1 yılumarım bizim ki öyle olmaz :(
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:)) bnimkide bna hep sktr git diyo :)) ay ne romantik
04 Yorumla
Soran+1 yılaynennn gerizeklı işte :(
Cevap sahibi+1 yıl(: aynen
Soran+1 yılbana yaptklarını anlatsam anlarsınız haklı mı değil mi :)
aranızdakini bilmiyom ama ilerde sinirden kapının önüne koyarsa?
02 Yorumla
Soran+1 yılyanyanayken bu kadar manyak değil :)
Yola getir uzatma ama
023 Yorumla
Soran+1 yılhiç ayrı kalmadık yarın hiç açmasam mı telfonumu kapalı tutup ertesi gün mü açsam kii :/
Soran+1 yılo da dick ki sinirle oldu bir dha olmaz :P
Soran+1 yılsinirlerine hakim olmadan mesleğini bile yapamıyck gerizekalı ama olmuyo bir türlü , olan bana olsun hep :(
Soran+1 yılnye byle oluyo anlamyrm ki. bazen diyo bana üşündüm bugn sana ne kdr haksızlık yaptgmı anladım kendmden nefret ettm beni bu kdr seven bir sevglm var nye böyleym ben diye kendme kızdım diyo arada ama kavga ederken sanki ben yabancıymışım gibi oldum olası böylee
Soran+1 yılçok zıt yapılaardayız ama zıt kutuplar ceker ya birbirini ayrılamıyoruz da cok seviyrz yoksa ortk pek noktamz yok , bizi bu zamana kadar getiren de sevgmz oldu zaten o yzden o takmaz cogu seyi bnde en saçma seyi kafamda büyütürüm :(
Soran+1 yılama sseviyo beni ayrılalım dedi 10 dk sonra ben sensiz yapamama diye geri aradı beni ama ben yola gelsn diye olmyo ayagna yattım :) sevgisinden şüphe etsem zaten üstüne düşmem kii
Soran+1 yılçok aptal gözüküyorum degl mi?
Soran+1 yıldüzelse keşke aptal olmaya da razıyım ama ben kndmi bu kdr düşürdüğümle kalcm her zmn
Soran+1 yılumarm gelirim :(
Soran+1 yılkova. bir de inat olur özgr olur haa :)
Soran+1 yılo da koç egoist manyak :)
Soran+1 yıl:)) iyi gecelerrr :)
+1 yılKapat Bir süre ulasamasin adam olsun it herif
00 Yorumla
+1 yılBugün defol diyen yarın döver de
00 YorumlaSinirli bir yapısı var karşına al konuş
04 Yorumla
Soran+1 yılben diym 100 sen de 1000 kere konştm sakin ol demekten yoruldum o sinirlenmkten yorulmadı
Soran+1 yılne yapsak ki :)
sende defol def ol def ol
00 YorumlaDefolunuz öyleyse?
00 Yorumla
+1 yılBüyüyence geçer
01 Yorumla
Soran+1 yıltaammm :)
+1 yıldefolcan
00 Yorumla
+1 yılDefolcan.
00 YorumlaSende bitir artık
00 Yorumla