Sevgilim baska bir kizla?

Arkadaşlar merhaba. Ya dün gece sevgilim arkadaşlarıyla dışarı çıktı bunu bana söylemedi ben de arkadaşım gördüğünü söyleyince öğrendim. O da söyleme ihtiyacı duymadım falan dedı ben de uzatmadım unutmuştur diye. Sonrasında arkadaşlarının yanından gece 11 gibi ayrılıp başka bir kızla baş başa buluşmuş. Başka kız dediğim de eski okulundan sınıf arkadaşı, bu yüzden kıskanmakta haklı mıyım bilmiyorum. Sevgilimle ciddi bir ilişki içindeyiz. Her neyse, bu kızla da gece 1e kadar dışarda durmuşlar sonrasında kızı eve bırakmış. Ben kızla buluştuğunu yine arkadaşımdan öğrendim, kız sevgilimi st atmış çünkü. Yani sevgilim bunu da bana haber vermedi. Yani kıskanıyorum ama abartıyo muyum acaba diye düşünüyorum çünkü kızla eski okuldan arkadaşlar. Sizce kıskanmalı mıyım kıskanmamalı mıyım? Kıskandığım konu da arkadaşlarının yanından kız gel buluşalım diyince gitmiş ama benle dışardayken arkadaşlarıyla buluşucsk diye beni erkenden gönderdiği oldu. Kafam çok karıştı sizce kıskanmam doğru mu
Güncellemeler
1 yıl
Ya arkadaşlar bir de sevgilimi aradığımda yanda kızla gülüşüyorlardı o zaman o kadar ayar oldum ki anlatamam. Aklımdan benimle bu kadsr mutlu değil düşüncesi geçti o kadar mutlulardı diyorum
Sevgilim baska bir kizla?