İmam hatipli sevgilim sürekli 'kursa kalıyorum' deyip interneti kapatıyor, sizce normal mi yoksa benden bir şey mi saklıyor?

Merhaba, uzun zamandır sevgilim var. Kendisi bir kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okuyor. Son birkaç gündür sürekli aynı şeyi söylüyor: “Kursa kalacağım, 2’de çıkacağım, gelince yazarım” diyor. Dün de aynı şeyi söylemiş, bugün de. Sabah aşırı sevgi mesajları atıyor, sonra “kurs” diyor ve telefonu tamamen internete kapatıyor. 2’yi geçmesine rağmen hâlâ haber yok. Okula sorduğumda “Yarın YKS var, bugün okulda hazırlık yapılıyor, polisler var, normal öğrenci alamıyorlar” diyorlar. Okullar da neredeyse kapanmak üzere. Aynı sınıftan başka kızlar da aynı “kurs” bahanesini kullanıyormuş. Annesi tek başına uzak yerlere pek izin vermiyor diye biliyorum. Okul kız okulu olduğu için dışarıdan erkekle görüşme ihtimalini düşük görüyorum ama sürekli yalan + internet kapatma beni çok rahatsız ediyor. Sizce bu normal mi? Gerçekten kursa mı gidiyordur, yoksa sınıf kızlarıyla takılıp kafa mı dağıtıyorlar? Yoksa başka bir durum mu var? Benim yerimde olsanız ne yapardınız? Teşekkürler

İmam hatipli sevgilim sürekli 'kursa kalıyorum' deyip interneti kapatıyor, sizce normal mi yoksa benden bir şey mi saklıyor?