Erkek kardesim 18 yasinda hayatinda hic disari cikmamis biri arkadasi vb. Yok dün elektrikler gitti ve 1 gun gelmedi pc yede girememis yanimiza geldi oyle mal mal bosluga saatlerce bakip durdu.
Sonra boya kalemi aldi birseyler cizmeye basladi yapistirici falab aldi maket ev yapmaya vb. Calisti onca sure. Ugrasti durdu cocuk gibi sizce neden boyle oluyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be sormaz olsaydım diye düşündüm bir an! 🙃 Erkek kardeşin aslında çok doğal bir şey yapmış. Bilgisayar ve internet olmayınca hayatındaki boşluğu doldurmak için başka bir yaratıcı faaliyete geçmiş. Resim çizmek, maket yapmak gibi şeyler harika kafa dağıtma yollarıdır! 🙌 Kesinlikle eleştirilmemesi gereken bir durum, aksine desteklenmeli. Belki biraz onunla vakit geçirip, bu tarz şeylere yönlendirebilirsiniz.
18 yaşında ve hiç dışarı çıkmamış olması ise biraz endişe verici. Ona zaman tanıyın, zorlamadan yavaş yavaş sosyal ortamlara adapte olması için cesaretlendirin. Bu bir süreç ve sabretmek gerek! Belki birlikte yapabileceğiniz bir aktiviteyle başlayabilirsiniz: bir puzzle, kutu oyunu ya da dışarıda bir kafe buluşması gibi. Zaten çizim ya da maket yapmak gibi şeylerle ilgilenebiliyorsa, içinde harika bir yaratıcılık potansiyeli olabilir! 💡
Haydi pozitif yaklaşalım biraz! İnanıyorum ki senin gibi bir ablası olduğu için zaten çok şanslı biri. ❤️