İş yerinde bile wp ye giriyor devamlı son görülmesini actirdiktan sonra şoka uğradım çünkü bana hep mesajlaşmayı sevmem diyordu iki gündür actirdigimdan beridir gerçekten pes diyorum devamlı çevrim içi ve bana haftalarca doğru düzgün yazmazdı hep işim var derdi devamlı beklerdm onu saatlerce demek ki musaitligi bir bana yokmuş hatta abartmıyorum işten çıkana kadar yazmadığı zamanlar oluyordu sabahtan aksama kadar mola da arıyordu o kadar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÇok nadir de olsa WP açık kalmış olabilir veya iş için kullanıyor da olabilir bunu onunla konuşmalısın mesajlaşmayı gerçekten sevmiyor olabilir WP arama ve görüntülü konuşma da yapabiliyor molada arıyorsa belki gerçekten mesgul olabilir bu noktada iş yerinde sürekli seninle konuşamaz sen de çalışıyor musun peki eğer sana yalan söylüyorsa başkasıyla mesajlaşıyorsa ve bunu sana söylemiyor cepte olmanı istiyordur ve bu da olabileceğin en kötü konum asla aptal yerine koymasına izin verme mesajlaşmayı ben de sevmiyorum o yüzden sevdiğim insanları arıyorum onlara çok değer veriyorum çünkü ama mesaj yazmam çünkü nefret ediyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYa ben de bazen böyleyim bazı insanlar beni o kadar boğuyor ki 7/24 mesaj atıp duruyor herif katlanamaz hale geliyorum. Mesajlaşmayı sevmiyorum diyorum ben de halbuki en yakın arkadaşımla falan oturup saatlerce yazışırım. Yani insanına bağlı. Bir de bazı insanlar mesajlaşırken konu açmayı bilmiyor o da can sıkıcı oluyor ot gibi diken üstünde yazışmaktansa ararım daha iyi ya da direk engellerim ya da işte mesaj yazmayı sevmiyorum derim 🙄
00 Yorumla
1 yılYa bence kötü düşünme bi iş adamıysa mecbur giriyordur wp ye hani kendimi kötü hissetme onun harici arıyorsa zaten seni düşündüğü anlamına gelir sende biraz akışına bırak takmamaya çalış başka şeylerle uğraş bi bakmışsın o bu sefer yazmaya aramaya başlamış bence kötü bi durum yok sakin olabilirsin 🤗
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım, anladım seni ya! Hani insan birine önem verince onun da en azından aynı enerjiyi karşılık olarak göstermesini bekliyor tabi. Ama bu durum, insanı cidden şüpheye düşürebilir. Sevgilin gerçekten yoğun bir insan mı yoksa ilgi dağınıklığı mı yaşıyor anlayabilmek için onunla açık bir konuşma yapmayı düşünmelisin. Çünkü sürekli çevrim içi olup, sana zaman ayırmaması biraz çelişkili… 🙃 Sence de böyle bir konuşma zamanı gelmedi mi?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
31Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal değildir,,
00 Yorumla
1 yılBence fazla abartıyorsun ve senin zamanın çok boş. Online olması demek sana yazmak zorunda olduğu anlamına gelmiyor ki. Bu şekilde davranan flörtlerin çoğunu görmeyi bıraktım. Özellikle başarılı erkeklerin zamanları çok kısıtlı olur. Girip mesajını okumuş olması dahi cevap yazmak zorunda olduğu anlamına gelmez ki. Ben mesa bir mesajı yazarken üstüne düşünüyorum düşünmek istiyorum. Ya da internete Wi-Fi’dan girmişimdir mesajı görmüşümdür ama hemen çıkmak zorundayımdır çünkü mesela metronun Wi-Fisinden girmişimdir. Yani hayatta böyle şeyler çok olur. Sen hiç anlayışlı birine benzemiyorsun kusura bakma ama. Seni aramış olması sana ilgi gösterdiğini gösteriyor zaten. Sen hiçbir şey yapmıyorsun her şeyi ondan bekliyorsun. Bu şekilde mutlu olamazsın. Kaliteli taliplerinin de çoğunu kaçırırsın
20 Yorumla
1 yılDün de birine söylemiştim. Ofis işindeyse telefonu bilgisayara bağlayıp whatsapı oradan açıyor olabilir. İş gereği ne kadar whatsap konuşması yaptığımızı bilseniz şaşardınız.
18 Yorumla
Soran1 yılYapma yaa o kadar çok mu oluyor
- 1 yıl
Ne iş yapıyor ki
Soran1 yılBilgisayarla işi var da
Soran1 yılTasarım gibi şeyler
- 1 yıl
Yani kesin whatsapp web kullanıyordur o zaman. Normaldir çevrimiçi görünmesi
Soran1 yılYa dün bana telefonunu vermedi elime vermedi bunu 2 3 keredir de yapıyor bende rest çekecektim korktu şimdi vermek istiyor telefonu sen tel işinden anlarsın eğer ki böyle bişeyi olsa mesela vermezdi aldattığı biri falan olsa öyle değil mi
- 1 yıl
Şahsen ben de telefonumu sevgilime vermek istemem çünkü bazı arkadaşlarım m. nyak olduğu için küfür içerikli veya yetişkin içerikli mesajlar atabiliyor. Direkt bana atmasa bile whatsap grubuna atabiliyor. Başka bir sebep yok yani.
Sevgiline güvenmiyorsan ilişkiyi sürdürmenin de bir anlamı yok. Şüpheleniyorsan yokla onu. Onun bilmediği bir arkadaşın instagramdan falan yazsın iltifat etsin profil resmine. Senle aynı okulda mıydık gözüm ısırıyor tarzı muhabbet kursun. Buluşma teklif etsin veya sevgilisi olup olmadığını sorsun. Eğer sana sadık gidiyorsa çok da zorlamasın arkadaşın. Baktın ilk mesajdan aldatacak gibi. Ayrılırsın. Ama ilk mesaja yanıt verince de ohoo aldatıyor deme. En azından sevgilisi olmadığını söylemesini veya buluşma teklifini kabul etmesini bekleyin
Soran1 yılYa reis sende tamamen farklı bir şey söyledin kafamı karistirdib bunu yapıp sonradan yakaladığımda ben senin olduğunu anladım da diyebilir yani
1 yılKlasik guven problemi.. Bu sekilde negativ dusunerek aldatip aldatmadigini kanitlayamazsin. Ayrica bu durumda o da seni surekli online goruyor olabilir. Bu da iyi bir sey degil. Senin onu bu sekilde surekli stalklaman da ona normal gelmiyor olabilir. Belki o da bunun farkinda ve uzaklasti. Son gorulmeni kapat ve online olma bir sure ortaliktan yok ol ona yazma
00 Yorumla
1 yılSerdar vatanseverin bir sözü var, ateşi benzine tutarsan yanar, suya tutarsan söner. Herkesin yandığı biri vardır, burada sen su oluyorsun.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet öyleymiş iş arkadaşından hoslaniyormus telefonunu elime geçirince öğrendim
- 1 yıl
Senle de konusmaya devam ediyor mu? Iliskiniz ne boyutta
- 1 yıl
Nasil anladin hoslandigini? Ne gibi bir sey gordun mesela
Soran1 yıl6 aydır beraberdik telefonu elime geçince şans eseri öğrendim
- İnternet & Teknoloji konusunda 714 cevap paylaştı.
1 yılYalan onlar ya parmaklarım ağrıyor diyen bile var aslında takır takır yazılıyor insan istese herşeyi yapar bahane işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de çok sevmem ama iş gereği whatsapp web kullanıyorum pc de yan sekmede açıyorum. Sekmeyi kapatmadığım için bütün günde online gözüküyorumdur belki o da web kullanıyordur.
09 Yorumla
Soran1 yılPeki yaa wp sohbet kısmını saklaması?
Cevap sahibi1 yılŞimdi o kadarına bir şey diyemem ama ailem ile olan bir özelim var mesela gelipte birinin bakmasını istemem.
Soran1 yılKardes direk sohbet kısmını sakladi gidip de mesajları okumayacaktm
Cevap sahibi1 yılO zaman senden bir şeyler saklıyor fazla yüz verme bırak o peşinden koşsun
Soran1 yılTelefonunu vermeyi teklif etti
Cevap sahibi1 yılSen ne yaptın
Soran1 yılBaktım başkasından hoslandigini öğrendim
Cevap sahibi1 yılyapma ya
Cevap sahibi1 yılne adi herifmiş
1 yılTabiki normal değil sana müsait değilse başkalarına müsaittir.
00 Yorumla
1 yılEvet mesajlaşmayı seninle sevmiyordur. Niye enerjini ona harcıyorsun ki
00 Yorumla
1 yılSevmiyo da senle sevmiyo iste baskalarina online
00 YorumlaSeni hakeden insanlar çıkacak karşına boş yere vakit öldürme o kişiyle
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTipik erkek yalanı konuşmak istemiyorum demek yerine böyle demiş çok mantıksız
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
1 yılBelki seninle mesajlaşmayı sevmiyordur demek istemiştir..
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı.
1 yılMesajlaşmayı sevmiyorsa.. seveni buluruz, no problemo 😏
00 Yorumla Bunu kendisine sorsan deki mesajlaşmayı sevmedigini söylemiştin sürekli wp de aktifsin
00 YorumlaFazla yoruma gerek yok güzellik seven insan lavaboya bile gitse yazar..
00 Yorumla
1 yılWp üzerinden sesli görüşme yapıyor ya da belge alıp gönderiyor olabilir. Normal.
00 Yorumla
1 yılSebebi bariz belli , ama mesajlaşmaktan ben de hoşlanmıyorum.
00 Yorumla
1 yılİs durumuna bagli, is ile ilgili yazisiyorsa normal, oyle bi durum yoksa bayagi anormal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMesajlasmayi sevmiyor mus ( seninle) iste yalan mı söylesin. Iki yüzlü mu olsun hainlik mi yapsin 😉 sen de ona online olma artık ne hali varsa görsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim eşimde sürekli iste çok yoğunum diyodu meğerse bana mesaj atmak yerine başkalarına yazıyordu bir bana musayit değilmiş onu anladım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılWhatsApp ise konuştuğu birisi vardır başka ama intagram ise video izliyordur
02 Yorumla
Soran1 yılYaa t4lefonunu vermeyi teklif etti sende kalsın inanmiyorsan falan dedi bana
Cevap sahibi1 yılSilerki zor değil
Gizli Üye(25-29)1 yılEger telefon numarası instagrama bağlıyla instagrama girincede çevirimiçi diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSende son görülmeni açtıysan belki o da sana bakmak için giriyordur?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşiyle ilgili mesajlaşma yapıyor olabilir her şeyi kötüye yormayın bence
00 Yorumlailgiyi başkasında bulmuş olabilir takma hayatından çıkar bahane her şey hal verecek bi şey arama sen üzülürsün
00 YorumlaYani seninle konuşmak istemiyor böyle bir şey benimde başıma geldi sonrasında bana kimseyi istemiyorum dedi baktım başkasiyla sevgili olmus
00 Yorumla
1 yılSeninle konuşmayı sevmiyorum demiş aslında başkaları ilgimi çektiği icin onlarla 7 24 mesajlasirim demiş bakalim sen ne yapacaksın akıllı kız olarak?
00 Yorumlaİnanma dümen hepsi sende sıradasın diğerlerne yazmaktan sıra gelmemiş sana demekki
06 Yorumla
Soran1 yılTelefonunu vericek ama
Soran1 yılTamam telefonunu vermeyi teklif etti bana ama
Soran1 yılAnsızın istedim vermedi rest çekince korktu vermeyi teklif etti
1 yılSen de mesajlaşmayı seveni bul. Sallaaaa kolpa atiyor belli ki
10 YorumlaBaşkasıyla mesaj şov yapiyor sen ikinci plandasın geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHyr mesajlaşmayı değil senle mesajlaşmayı sevmiyor başkalarıyla yazışıyo olma ihtimali çoook yüksek hep aktif diyon
07 Yorumla
Soran1 yılÖyle bugun ayrılacaktım telefonumu sana bırakayım dedi
Soran1 yılÖyle bisey olsa vermezdi herhalde
Cevap sahibi1 yılYani evet olabilir seni seviyo olabilir ama ondan hoşlanıyordır bence
Cevap sahibi1 yılKnk pardon yanlış yere yanlış şeyi yazdım dikkate alma
Cevap sahibi1 yılŞunu söylim sana belki gizliyodur yani erkek milleti pek güvenme sonra üzüyolar
Soran1 yılO gizlese karşıdaki eleman ml mi kabul etmez ki
Cevap sahibi1 yılO da olabilir
Bence senin ona verdiğin öneme karşılık o aynı hislere sahip değil
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılWhatsApp web kullanıyor olabilir mi
16 Yorumla
Soran1 yılO nedir
- 1 yıl
Bilgisayardan girmek.
Soran1 yılorada nasıl oluyor ki
- 1 yıl
WhatsApp web sitesi var ordan girip telefondaki hesabı açıyorsun işte.
Soran1 yılHem yani aksam da bir bakayım akşamları nasıl müsait oluyor mu ondan başka şeylerden dolayı şüphe ettim de o yüzden yani
- 1 yıl
Bilemem
1 yılCaktirmadan wp web'i yukle kendine
01 Yorumla
Soran1 yılZaten iş arkadaşından hoslaniyormus gerek kalmadi
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerin tipik yalanı mesajlaşmayı sevmem derler. İlgisini çeken biri olunca telefon ellerinde düşmüyor.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılnormal değil sadece ilgisini çekmiyorsun
00 Yorumla Vallahi bende öyleyim
00 Yorumla
1 yılReels izliyordur yerden ☺️
00 Yorumla
1 yılSeninle mesajlaşmayı sevmiyor yanlış anlaşılmasın
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 621 cevap paylaştı.
s 1 yılİş yüzünden giriyordur
00 Yorumla
1 yılBahane işte isteyen arıyor soruyor
00 Yorumla
1 yılSende vazgeç bu sevdadan
00 Yorumla
1 yılSence normalse bence de normal :)
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTekmeyi bas gitsin
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 795 cevap paylaştı.
1 yılSeninle mesajlaşmayı sevmiyodur o
00 Yorumla
1 yılBence güvenme vardır sakladığı bir şeyler
00 Yorumla
1 yılonlıne oldugunu kontrol edende normal degıl
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYalan söylüyor
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılHiç sağlıklı değil
00 Yorumla Yalancı biri demek ayrılmak daha mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatıyor net yaşandı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnormal seni sevmiyor sevse yazar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYeni birileri var demek ki
00 YorumlaAha bi aldatılan kişi daha
059 Yorumla
Soran1 yılşu an aldatiliyor muyum ben cidden yq
- 1 yıl
Tunya sen nasıl bir kafasın çocuk ya bi teşhis koydu ve maalesef evet diyor yoksa senmi çocukla birlikte sin doğruyu söyle bu kadar net olduğuna göre..
- 1 yıl
Belki wpta işi vardır iş ile ilgili? Eğer işi büyükse normaldir bu
- 1 yıl
Kadın belirsiz bir şekilde anlatmış ama senin direk maalesef aldatıldın demen :D yani muhtemelen sen bir çok kişiye aynı şeyi diyorsun dur kadın en ufak şeyi kuruntu yapsa bile
Soran1 yılArkadaşlar şüphelerim var bu aksam buluşucaz
Soran1 yılŞüphelerim var doğru
Soran1 yılBu aksam buluşucaz telefonunu saklamisti en son benden isteyeyim mi
- 1 yıl
İşi nedir sevgilinin yani öncedende böylemiydi belki WhatsApp'tan işi vardır
Soran1 yılBana şey diyordu wp de iş için duruyorum işim oluyor vs
Soran1 yılAma ne kadar doğru bilmiyorum
Soran1 yılHee grupları var evet iş için grupları var
- 1 yıl
Ya öyledir o zaman sen yeni farketmişsin. Söylersin ona o zaman bu akşam muhtemelen iş için olduğunu sanıyorum ama
Soran1 yılYa temizlemistir de ben wp den şüphe ediyorum normalde bana doğru düzgün yazmazdi son görülmesini açtıktan sonra yazmaya başladı arkadaşlar
Soran1 yılPeki bu akşam bir buçuk saatliğine bulusucaz telefonunu istesem mi
- 1 yıl
Aramıyormu gün içinde seni normalde hep 1 saatte olsa
Soran1 yılVerir mi wp de biseyi varsa zaten saklamaz ki en önemlisi wp gerisi boş
- 1 yıl
İste tepkilerine bak kontrol etmek istiyorum de
Soran1 yılCanım arıyor aramasına ama son zamanlar da ilgisizdi mesaj yazmaya bilr zorlanırdi devamlı uyuyakaliyordu uzaklasmisti benden
- 1 yıl
Wp kilitlenmiş sohbette var orayı da kontrol et
Soran1 yılTamam öyle yapacam bak diyorum ya son görülmesini açmadan önce varya uuu öyle bekletidi ki ne zorlanirdim sinirden ağlardım hatta o dereceye gelirdiim ya
Soran1 yılOrayi nasıl kontrol edecem
- 1 yıl
Ona söylemelisin ama bu durumları böyle içine atma rahatsız olduysa o gün ona deki eve geçince bana zaman ayırırmısın seninle konuşmam gereken şeyler var de anlar p
- 1 yıl
Kilitlenmiş sohbette ayarlardan sohbet kilidi var biliyorsun değil mi hemen karşına çıkıyor zaten orada oraya tıkla şey yazıyor sohbet kilidini temizleriz o temizledikten sonra normal WhatsApp'tan sohbete giriyorsun sohbet bölümüne hani böyle mesajlar bölüm var ya normal orada artık o kişinin numarası çıkıyor ama mesajların hepsi siliniyor sadece ama numarası çıkıyor bu bile yeterli
Soran1 yılKilidi var bunun
Soran1 yılYani kendimde denedim kalır var diyor nasıl olacak 8
Soran1 yılOlacak o
- 1 yıl
Aşkım anlamıyor musun sen tamam kilidi sen belirliyorsun kimse giremez ama ayarlardan hani sohbet var bak sohbete tıkla ayarlardan sohbete tıkla orada aşağıya indiğinde sohbet kilidi diyor bak göreceksin ayarlardan WhatsApp ayarlarını da bunu göreceksin sonra orada sohbet kilidini temizle diyor oraya basınca normal temizliyorsun ya sonra o kişinin numarası telefonunda çıkıyor mesajlar bölümünde ama sadece mesajlarını siliniyor olay bu
Soran1 yılHeee şimdi anladimm
Soran1 yılYani sohbet silinir ama o kişinin numarası çıkar diyorsun öyle mi
Soran1 yılBuarada sohbeti kilitlediginde de o kişinin adı gözüküyor profili ben denedim sadece mesajlar gözükmüyor o kadar
Soran1 yılO profile tiklayinca şifre istiyor ama profil gözüküyor
Soran1 yılSürekli çevrim içi oluyor yaa gerçekten pes
Soran1 yılİş çıkış saati yani
- 1 yıl
Sana bi akıl verdim erkeklere güvenilmez herkes demiyorum hemcinsim böyledir benden iyi kimse tanıyamaz bi insan tek bir şeyle asla yetinmez para konusunda bu böyledir arkadaş konusunda bu böyledir senden daha güzelini bulup körelmiş olabilir belki onu tanıyamamışsındır seni kullanıyordur sakın cinsel şeyler yaşama evlenmeden önce ve evlenmeden önce geçen her saniye her dakika her saat onu anlamaya değil zihnini anlamaya çalış sana günde kaç saat zaman ayırıyor bunlar önemli
- 1 yıl
Ama sen böyle diyerekten yani ne demeye çalışıyorsun yani bütün erkekleri küfür ettiriyorsun şu anda e bu kızlar ne yapacak o zaman
- 1 yıl
Kötülettiriyorsun
- 1 yıl
Erkeklerin %99'u kötü %1'i iyidir yani %1'i var anladın mı hepsi öyle diyemezsin
- 1 yıl
Bu arada geldi onu söyleyeyim:)
- 1 yıl
Evet bana denk geldi
- 1 yıl
Biz sürekli birlikteyiz de yani bu zamana kadar en büyük şeyleri bile çözdük birkikte. Ben sadece şunu söylüyorum evet bak erkekler kötü olabilir ama o yüzde 1,2 lik kısmına odaklanıp onlarla olmak için kaderini biraz temiz tutman lazım yani boşuna dememiş Allahu Teala Kötü kadınlar, kötü erkekler için; kötü erkekler, kötü kadınlar için. İyi kadınlar, iyi erkekler için; iyi erkekler, iyi kadınlar için...
- 1 yıl
İlerlersiniz artık bir süre sonra tanıyorsun onu belkide o değil sen ilerlemiyeceksin empati kur
- 1 yıl
Kardeşim sen niye her şeyi bu kadar olumsuz düşünüyorsun ben ilişkimde mutluyum yani O da çok mutlu ne yapacaksın hani bak ne arıyorsun ne yakalamaya çalışıyorsun Ben seni anlamadım e sen de mutluysan mutluluklar yani
Soran1 yılArkadaşlar bana taktik verin bakın daha önceden telefonunu sakladi onu çok seviyorum ama eğer böyle bir şey varsa mecburen bitirmek zorundayım inşallah da yoktur en son şubatta beraberdik o zaman telefonunu istedim sürekli cebinde diye denedim vermedi hep kaçırdı benden baya 1 saat ugrastim vermedi başka böyle gozme çarpan şüphelerim de oldu simdi bir buçuk saat kadar beraber olucaz ne yapmam lazım hemen istemem de yarım saat kala yani benim için en önemli nokta wp diğerleri fasa fiso çünkü insan ancak wp de önem verdiklerini taşır benim bildiğim ve devamlı da çevrim içi oluyor
Soran1 yılTunya buarada sana katılıyorum ama az zaman ayiriyordu doğru düzgün yazmiyordu beni saatlerce bekleriyordu sonra telafi ediyordu hediyeyle ya da özür diliyordu ama şunu söyleyeyim baya yapıyordu yani ve ben hep sabrediyordum çevrem bile bana diyordu ki sen nasıl katlaniyorsun sesini çıkarsana son zamanlar rahatsız olduğumu dile getiriyorum gönlümü alsa da bazen bisey değişmiyor yani gıdım gıdım veriyordu ilgisini yalan söyleyemem şu an wp de çevrim içi olmuş sürekli ne bileyim hiç mesajlaşmayı sevmiyorum diyen adama şaşırıyorum ben şu an ama şu da var iş yerinde aktif olabilir işten çıkınca yine takip edicem iş yerinde grubu var isyerinin ondan sebep oraya girip çıkıyor olabilir
Soran1 yılSon gorülmesini actiktan sonra yazmaları arttı bana dünya varmış gerçekten
- 1 yıl
Oyun bağımlısı değilim ama oyunu bitirmeden sevgilime yazmıyorum önemli bir şey olmadan sende şu nu deneyebilirsin şimdi iş yaptığını düşün yazıyorsun yazıyorsun cevap vermiyor sende sanki başına bir şey gelmiş gibi hissettir bakalım önemli bir şey başına geldiği zaman ne kadar tedirgin oluyor seni ne kadar seviyor bunu test et ya bunu yap ya da beni bi ara sevgilim test etmek için farklı kız hesabıyla beni denemişti ben testten geçmiştim bakalım senin ki bu testte nasıl bi rol oynayacak böyle şeyler dene bi de içini rahatlatmak için en azından başka bir kızla konuşuyor mu konuşmuyor mu böyle şeyler düşünmek çok kötü bir şey ya bende çok yaşamıştım
1 yılYol yakınken uzaklaş
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılAnormal
00 Yorumla Seninle mesajlaşmayı sevmiyordur
00 YorumlaAnormal bir durum
00 YorumlaNormal değill
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Mesajlaşmayı sevmem diyen adam sürekli online! Bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler