Babasını kaybeden erkek arkadaşım annemin kanseri sürecinde beni yalnız bıraktı, bu ilişkide ne yapmalıyım?

2.5 ay önce vefat etti sevgilimin babası pek görüşmezlerdi o nedenle kırgınlıkla kaybetti. Ben o süreçte çok destek oldum bir an yalnız bırakmadım cenaze günü kendi vizeme girmedim hatta stresten ben bile acısına ortak olmaya çalışırken serumluk oldum. 2-3 saat yol çekip 10-15 dk onu neşelendirmeye kapısının önüne gittim yetmedi babası ve onun bir fotoğrafını tuvale resmettim. Elimden geldiğince en ince şekilde düşündüm. Ta ki benim annemin rahim kanseri riski olana kadar, annem 2 gün önce ameliyat oldu sevgilim de diğer gün arkadaşlarıyla tatile gidecekti sen git kafanı dağıt sana ihtiyacım olursa söylerim dedim. O tatile gitti 4-5 saat gün ortasında kayboldu ortadan denizdeyiz deyip ben endişelendim arkadaşlarından ulaştım. Aramız zaten iyi değildi diye beni kendi halime bıraktığını, denizde top oynarken zamanın nasıl geçtiğini fark etmediğini söyledi ama ben çok yalnız hissettim. Ameliyat günü sabah uyandı moral konuşması yaptı mesajla sadece sonra ilgilenmedi pek birkaç arama dışında. Şimdi o da ben ne yapsam yetmiyor evet hata yaptım ben de neden böyle olduğumu b, lm, yorum dedi. 1 gün konuşmama kafa toplama kararı aldık. Yarın buluşup konuşacağız. Yorumlarınız neler siz yerimde olsanız ne yapardınız

Babasını kaybeden erkek arkadaşım annemin kanseri sürecinde beni yalnız bıraktı, bu ilişkide ne yapmalıyım?