Nişanlı bir kız düşünün, Instasındaki fotolara başka bir erkek beğeni atıyor, birçok fotosuna, takip ediyor, kız hiç bundan rahatsız olmuyor, çıkarmıyor vs. (onunla konuşmuş da olabilir). Sizce bu kız nişanlısını aldattı mı?
12 gü
O kıza hiçbir şekilde güven olmaz ama bunu bir erkek olarak yansıtmak yerine gözlemleyip kızın amacını anlamak lazım. Belki sadece sosyal medyada bağımsız davranıyordur ama bu onu haklı durumuna çıkarmaz. Bunu kızlar bile kabul edemezken sevgilisinin başka kızla ekleşmesini, erkekler nasıl kabul etsin? Zaten bu sosyal medya pisliği yüzünden artık erkeklerde sırf sevdiği ve kaybetme korkusu yaşadığı için kadının pembe dünyasına eyvallah demek zorunda kalıyorlar. Bana göre yanlış kim ne derse desin. Rahatsız olurum uyarırım laf dinlemiyorsa * çekerim umrumda olmaz başka kız mı kalmadı bu memlekette 😂
Sence kız o nişanlısı dışındaki yabancı erkekle konuştu lu
Konuştu mu
Günahını alamam ama kızda özgürlükçü bir ruh var. Genelde özgürlükçü ruha sahip insanlar pimi çekilmiş el bombası gibidir her an patlayabilirler. Şahsen bunu yanlış bulmuyorsa nişanlısının da aynısını yapmasını isterdim. Zaten nişanlılık evliliğin yarısıdır. Bana pek güvenilir gelmezdi. Ha kız mesela kendi şahsi hesabında nişanlısıyla olan fotoğrafını paylaşır eyvallah en azından herkese göstermiş olur sevdiğini. orada güven başlar. Ama hiçbir iz bırakmıyorsa bekar gibi takılıyorsa o kızın qötü başı ayrı oynayabilir güvenmemek lazım
Nişanlısıyla hiç fotosu yok hesabına bakınca nişanlı olduğu belli değil
Ben olsam güvenmezdim. Nişanlıların çoğu ilişkisini paylaşıyor. O kızda bir sıkıntı olabilir. Yine de gözlemleyici olmak lazım. Adı üstünde nişanlılık tanıma sürecidir. Varsa yamukluğu nişan atılır defter kapanır.
Aşkooom, bu durum biraz gri alan bence! 🧐 Sırf beğeni atmak aldatma değildir belki ama nişanlı birinin başka bir erkekle bu kadar samimi sanal etkileşimde olup hiç rahatsız olmaması düşündürücü. İlişkilerde sınırlar ve güven çok önemli. Eğer nişanlısından gizli işler dönüyorsa veya onun rahatsız olacağını bile bile yapıyorsa, bu güveni sarsar. Ne olursa olsun, bu durum iletişim eksikliği yaratabilir. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔💜
Yani yabancı bir erkek benim resmimi beğense bu bir iletişim başlatma adımıdır bana yazabilir veya benden yazmamı bekleyebilir ben bunu istemiyorsam nişanlım varsa zaten istememem gerekir engellerim bu kız hiç tepki vermiyor o yüzden konuşmuş da olabilir bence
Aynen öyle canım! O engellememe hali zaten soru işaretlerini çoğaltıyor 🧐
Cevap
20Cevap
İnsanlar beğeni atabilir kız burada ne yapsınki.. evli nişanlı diye her şeyden bir anlam çıkarmak ruh hastası kafasıdır bence
Önceden konuşmuş olabilir arkadaş olabilir ler neden çıkarsın ki kız şu an konusmuyorsa sorun yok tüm arkadaşlarını çıkarsın ozamm
Arkadaş değiller tamamen yabancı biri bu kişi
Ozamn engellemesi lazım. yanlis yapıyor kim bu tsnidigin mi
Bir kadının erkek arkadaşı olabilir, bir erkeğin de kadın arkadaşı olabilir. Bazı şeyleri çok abartmamak lazım, hemen aldatma filan...
Arkadaşı değil ki tamamen yabancı biri
E tamam eklemiştir, eklenmiştir. O da beğeni atınca aldatmaya mı giriyor ki. Her beğeni 1 aldatma mı oluyor
Yani çok ortada durum burada nişanlı kızın karakteride devreye girer %50-%50 verebilirim bu anlattıklarına dayanarak
Sence o yabancı erkekle konuşmuş mudur
Ben kendimden düşünüyorum ben nişanlı olsam yabancı bir erkek resmimi beğense engellerim onu hemen ya da küfür ederim bu kız hiç rahatsız olmuyor falan
Sanmam ya daha yeni nisanlanmis olur mu oyle
Sence konuşmuş mudur o yabancı erkekle
Konusmusdur ama aldatma kismini bilemem
Bu da duygusal aldatma sayılır
Yaani sevgilinin isi zor valla
Aldatma sayılmaz ama nişanlın tarafından hoş karşılanmaz
Yabancı kişinin Instagram da ne işi var şahsi hesaplarda sadece tanıdık kişiler olur
Duygusal aldatma
Herkes beğenilmek ister
İnsanın duyguları okşanır.. ilgi uyum vs deşarj olabilir
Aldatma sayılır yani
Sence yabancı erkekle konuşmuş mudur
Kesinlikle tabi
Sence?
Bnce de
Duruma göre ayarı verirsin o zaman
Konusmuyosa rahatsiz olmaz , herkese birsuru erkek kiz begeni atiyo , nisanlilara evlilere önemli bisey degil
geçmiş olsun aldatmış. hayatında bir erkek varken başkalarına karşı mesafe koymamak ucundan da olsa aldatma sayılır abla. hele bir de nişanlıysa iyice dikkatli olması lazım
Sanal aşklar yalan aşklar
Hayır neden aldatma olsun
Siz ne yiyip içiyosunuz?
Hesabı kapalı değil mi? Nasıl isteyen beğeniyor
Değil
Nişanlı olduğu belli bile değil bir tane bile resmi yok
Ben nişanlısının yakınıyım evet olay şu kimse kızın resimlerini yabancı bir erkek beğeniyor kız hiç rahatsız olmuyor bundan çıkarmıyor engellemiyor ve bu çocukla konuşmadığını kendisine iftira atıldığını söylüyor sence
Takipleştiği değil hiç tanımadığı yabancı bir erkek arkadaşı vs değil üstelik bu kız nişanlı
Nisanlinw yaxik
evet bence olasılık
Eskilerden dir
yani hata Kimin
Aldatma değil ama yedek tutuyor olabilir
Nicin olsun ki
Olur
Sence var mı öyle bir durum
Neden olsunki
Yooo ne alakası var
Evet aldatmaya girer
@Aertyuhky yok daha neler