İlişki başında instagramdan kızları eklemeye devam eden ve fotoğraflarını beğenen erkek?

Merhaba, eski spor salonundan sosyal medya üzerinden biri beni ekledi. Daha sonra simasını tanıyıp kabul ettim. Bir süre sonra konuşmaya başlayıp bir kahve içtik. İlk günden çok uyumlu olduğumuzu ikimiz de anladık. Ancak bir sorun vardı benim için benden yaklaşık 7 yaş küçüktü. Fakat o da benim gibi evlenip boşanmıştı. Hatta eski eşi tarafından aldatılmış. Yaş farkının da onun için hiç problem olmadığını söyledi. Böylece ilişkiye başladık. Evimiz de yakın olduğu için 2 hafta içinde 4 kere görüştük. Bu süreçte bana karşı hiçbir yanlış hareketi tavrı olmadı. Hatta gayet ilgili gün içinde arıyor mesaj atıyor günlük her şeyimizi paylaşıyorduk. Ancak Instagram'da takipçilerinin azar azar arttığını görüyordum çok takipçisi olmadığı için arada kızları eklediğini görebiliyordum. Başlarda sesimi çıkartmadım bu duruma aslında gözlemlemek istedim. Bir de ilişki başında böyle bir tepki vermenin hoş olmayacağını düşündüm. Ancak geçen gün takip ettiği bir kızın gayet şuh olan bir fotoğrafını beğendiğini gördüm. Ve dayanamayıp ona benimle gerçekten devam etmeyi düşünüyor musun yoksa arayışlarına devam mı edeceksin diye sordum. Öyle bir arayışta olmadığını bunu nereden çıkarttığımı söyledi. Ben de fotoğrafını beğendiğin kızın kim olduğunu sordum öncelikle. 2 yıl öncesinden tanıdığı epilasyona gittiği güzellik uzmanı bir kız olduğunu söyledi. Hiç muhabbetin olmadığını sadece takipleştiğini söyledi. Ben de hiç muhabbeti olmadığın bir insanın neden gayet şuh olan bir fotoğrafını beğendiğini ve bunun hayatında tanıma aşamasında olan bir insan için saygısızlık olduğunu ve bu durumun gururumu incittiğini söyledim. Sonra arkadaşız öylesine beğendim falan dedi. Sorunun Sadece bu olmadığını ınstagram'dan başkalarını da etkilediğini söyledim. Ona da daha önceden istek yolladığını sonradan kabul etmiş olabileceklerini söyledi. Fark ettiğimde zaten çıkartıyorum dedi. Ama hiç öyle bir durum olmadı takipçilere 2 haftada 6 kişi falan arttı. Bu durumun Benim güvenimi sarstını söyleyip bu şekilde devam edemeyeceğini söyledim ve teşekkür edip her şey için WhatsApp'tan engelledim ınstagram'dan da çıkarttım. Sonra o kızın beğendiği tüm fotoğraflarin beğenilerini geri almış. Sizce bu durum için acele mi ettim tepki vermek için. Ama ben nasıl ki hayatımda tanıma aşamasında olduğum biri varken bu tarz durumlara dikkat ediyorsam bir erkeğin dikkat etmemesi bana çok değer vermediğini düşündürdü. Ama yine de kendime acaba çok mu tepki verdim diye de suçluyorum şu an.

İlişki başında instagramdan kızları eklemeye devam eden ve fotoğraflarını beğenen erkek?